- 10 Mart 2007
- 348
- 0
Rica ederim canım ben ekisini gözümün önündeki örnekle gördüğüm için ısrarla öneriyorum.
Diğer macun Aktardan hazırlamasını isticeksin: Biberiye, karabaş otu, polen,
çörek otu, ısırgan tohumu, çubuk tarçın, hindistan cevizi, kekik, salep, civan perçemi bunlar öğütülüp çiçek balıyla karıştırılıcak
en son içerisine kırmızı cinsenk (japonyadan geliyor küçük kan şurupları gibi şişelerde oluyor) eklenip karıştırılıcak
sabah akşam bir tatlı kaşığı yenilicek.
Karabaş otu çayını hiç bırakmıcaksın bol bol çörek otu (çörek otu her hastalığa devadır)
bu bir hadistir zaten Peygamber efendimiz (s.a.v) söylemiştir çörek otu hakkında. Soğan ve soğan çorbası hormon düzenler
Bir kür daha kiraz sapı mısır püskülü maydonoz tohumu çay gibi demlenicek sabah akşam içilicek bunlar tıkanıklık çözücüdür adet görmen için. Sabırla bunlardan
faydalanmanı öneriyorum İnşallah sanada deva olucaklar.
Kendini yıpratma moral en önemlisidir üzüldükçe sıkıldıkça hormon düzenin altüst olmaya devam eder. Bunlardan sultan macunu ve üstteki macunla karabaş otu çayı vede kürlerden birini düzenli kullan doktorunada düzenli git. Bol bolda dua et dua iste üzülme lütfen çaresiz dert yoktur.
Önemli not aldıkların taze olmalı ve güvenilir bir aktardan almalısın direk aktara bırakma sen hepsinden 1er ytl lik alır ardından bunları öğütmesini söyler bal ile karıştırır kendin yaparsın macununu anlattığım gibi.Aktardan istersen belki fiyatı abartabilir uygun çünkü fiyatları. Bazı aktarlar azıtırda klava:
Acil şifalar diliyorum dua ile :1hug:
çok tşk ederim ama bişi sorcam bunların hepsini yani bütün kürleri aynı andamı uygulicam yoksa sadece şimdi dediklerini karıştıpmı yicemm