Annem sürekli evin yükünü omzuma atmaya çalışıyor arkadaşlarım tatillere gidiyor ben saat 9 olmadan eve girmek zorunda kalıyorum 9 gün iş yapsam 1 gün yapmasam ıyıce kendini saldın demeye başlıyor bağırıyor azarlıyor artık zoruma gitmeye başladı tepki göstersem de anlamıyor kalbini kırmak istemedikçe iyice üstüme geliyor artık bunaldığımı hissetmeye başladım illa ki anne baba karışma hakkı vardır ama bu kadarı fazla geliyor ne yapmalıyım bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23 yasındayım annem hala çocuk gibi azarlıyor
- Konu Sahibi Brcu0381
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #baskı ailebaskısı annebaba
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?23 yaşındayım demiş zaten . ÇalışmıyormusunÇalışıyor musun? Kaç yaşındasın ?
Neden evde işleri sen yapıyorsun
- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.905
- 498
- 27 Şubat 2012
- 14.189
- 23.579
- 598
Gözümden kaçmış ayol neden kızıyorsun23 yaşındayım demiş zaten . Çalışmıyormusun
Neden evde işleri sen yapıyorsun
Yok kızmadım.Kızsaydım ünlem filan doldururdum .Gözümden kaçmış ayol neden kızıyorsun
- 25 Haziran 2016
- 7.126
- 12.509
- 248
- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.263
- 28
- 36
Komik olduğunu mu düşünüyorsun sen şimdiEe noldu konu sahibi annenmi çağırdı
Evet durum tam olarak bu 2 aydır çalışmıyorum ama çalıştığım dönemlerde de aynı şeyleri yaşıyorduk değişen çok bişey yok açıkcası ayrı eve çıkmak istediğim de büyük ihtimal evlatlıktan reddedilirim o denliÇalışsan bile eve gelince yine yap der, ayrı eve çıkmaya çalış işe girip
- 14 Haziran 2023
- 7.037
- 22.303
- 268
- 33
Zihin gücü ile kadını korkutuyormuşuz düşünsene oooo çok tehlikeliyasiniz müsait, ayri eve cikin madem.
Hayir yani anneniz bu saatten sonra değişmeyecek, biz de burdan ananiza bi büyü neyimle etki edemicemize gore, boyle gelmis boyle gider, kurun kendi duzeninizi ama tabi evlenerek degil
- 14 Haziran 2023
- 7.037
- 22.303
- 268
- 33
Hayatını değiştirmek için konfor alanından çıkman gerekiyorEvet durum tam olarak bu 2 aydır çalışmıyorum ama çalıştığım dönemlerde de aynı şeyleri yaşıyorduk değişen çok bişey yok açıkcası ayrı eve çıkmak istediğim de büyük ihtimal evlatlıktan reddedilirim o denli
- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.263
- 28
- 36
O artık annenin bileceği iş bu sebeple evlatlıktan atacaksaEvet durum tam olarak bu 2 aydır çalışmıyorum ama çalıştığım dönemlerde de aynı şeyleri yaşıyorduk değişen çok bişey yok açıkcası ayrı eve çıkmak istediğim de büyük ihtimal evlatlıktan reddedilirim o denli