R
rafielll
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi rafielll
ilk ögretmenim sendin..En ön sırada oturup seni hayranlıkla izlerdim..Hiç unutmam defterime resim yapmıstın..Büyüyünce senn gibi ögretmen olmayı düşlerdim ama olamadı anne..Ne ogretmen olabildim ne de iyi bir asker olabildim..Yıllardır o okula girip bu okula cıkmıs olmamdan hakkmda alınan kararlardan degistirdigim 3.üniversiteden tek yorulan sen degilsin anne..Her yuzune baktıgımda bana yalnızlıklarımı hatırlattıgın için hep sana kötü davrandım anne.. aslında hep sana yakın olmayı istedim cok ıstedım sorunlarımı paylaşmanı isterdim ama unutmadım..Beni elinle ittiğin günü..Çardakta düşüp kolumu kırdığım gün ağlama diyerek attığın tokatları unutamadım.. Kucucukken kardesıme sarılıp onunla uyumanı ve aynı odada uyuyor olmamıza ragmen beni yanına almayışını hiç unutmadım.. Belkı 5 yasındaydım ama unutamadım..Seni hiç affetmeyecegim anne.. Daha 11 yaşında benı yatılı okula gonderip başından attığın için.. Geçirdiğim yaralı çocukluk için..Benden sadece bir yaş küçük olan erkek kardesime sarılıp..Beni yalnız bıraktığın için..Korktugum gecelerde yanına gidip anne korkuyorum üşüyorum dediğimde ''yatagına git!'' dediğin için.. Sevgisizliğini yıllarca içimde taşıdım..Sen,öz annemin dahi beni sevmezse kim severdi buna emindim.. sevgiyi hep tanimadiğim insanlarda aradım..bulamadim..ve hayatım boyunca da kimsenin benı sevdıgıne gercekten inanamadim anne..Bu yuzden ilişkilerim hiç yürümedi anne..Ve bende kimseyi gercekten yüreğimle sevemedim anne.. Sadece sarılıp uyumayı benden esirgediğin için..Seni hiç affetmeyeceğim anne..hemde hiç..şimdi,yıllar sonra, seninle bunları konusabiliyorum ve sen; kendi annen de sana böyle davrandığı için beni böyle itelediğini söylüyorsun.. Peki benim suçum neydi anne!.. Neden esirgedin benden sevgini..Belki bu yüzden hiç birzaman bi ailem olmayacak..Neden ruhumda bukadar büyük yaralar açtın anne..Kabuk bağladıkça benim tekrar bilerek kanattığım yaralar..kendi kendime kanatıyorum yaralarımı..çünkü beni kimsenin sevmesi mümkün değil..bunu unutturmamalıyım kendime..bu aklıma kazınmış artık..ve bu gerçeği unutursam yine düşmekten yine tokat yemekten korkuyorum anne.. Simdi buradaki bütün annelere ve anne adaylarına söylüyorum;lütfen çocuğunuzdan sevgiyi,ilgiyi esirgemeyin..cocuktur unutur derler ya.. öyle değilmiş işte...