23 yaşında bi hayal kırıklığı olmak..

R

rafielll

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi rafielll
ilk ögretmenim sendin..En ön sırada oturup seni hayranlıkla izlerdim..Hiç unutmam defterime resim yapmıstın..Büyüyünce senn gibi ögretmen olmayı düşlerdim ama olamadı anne..Ne ogretmen olabildim ne de iyi bir asker olabildim..Yıllardır o okula girip bu okula cıkmıs olmamdan hakkmda alınan kararlardan degistirdigim 3.üniversiteden tek yorulan sen degilsin anne..Her yuzune baktıgımda bana yalnızlıklarımı hatırlattıgın için hep sana kötü davrandım anne.. aslında hep sana yakın olmayı istedim cok ıstedım sorunlarımı paylaşmanı isterdim ama unutmadım..Beni elinle ittiğin günü..Çardakta düşüp kolumu kırdığım gün ağlama diyerek attığın tokatları unutamadım.. Kucucukken kardesıme sarılıp onunla uyumanı ve aynı odada uyuyor olmamıza ragmen beni yanına almayışını hiç unutmadım.. Belkı 5 yasındaydım ama unutamadım..Seni hiç affetmeyecegim anne.. Daha 11 yaşında benı yatılı okula gonderip başından attığın için.. Geçirdiğim yaralı çocukluk için..Benden sadece bir yaş küçük olan erkek kardesime sarılıp..Beni yalnız bıraktığın için..Korktugum gecelerde yanına gidip anne korkuyorum üşüyorum dediğimde ''yatagına git!'' dediğin için.. Sevgisizliğini yıllarca içimde taşıdım..Sen,öz annemin dahi beni sevmezse kim severdi buna emindim.. sevgiyi hep tanimadiğim insanlarda aradım..bulamadim..ve hayatım boyunca da kimsenin benı sevdıgıne gercekten inanamadim anne..Bu yuzden ilişkilerim hiç yürümedi anne..Ve bende kimseyi gercekten yüreğimle sevemedim anne.. Sadece sarılıp uyumayı benden esirgediğin için..Seni hiç affetmeyeceğim anne..hemde hiç..şimdi,yıllar sonra, seninle bunları konusabiliyorum ve sen; kendi annen de sana böyle davrandığı için beni böyle itelediğini söylüyorsun.. Peki benim suçum neydi anne!.. Neden esirgedin benden sevgini..Belki bu yüzden hiç birzaman bi ailem olmayacak..Neden ruhumda bukadar büyük yaralar açtın anne..Kabuk bağladıkça benim tekrar bilerek kanattığım yaralar..kendi kendime kanatıyorum yaralarımı..çünkü beni kimsenin sevmesi mümkün değil..bunu unutturmamalıyım kendime..bu aklıma kazınmış artık..ve bu gerçeği unutursam yine düşmekten yine tokat yemekten korkuyorum anne.. Simdi buradaki bütün annelere ve anne adaylarına söylüyorum;lütfen çocuğunuzdan sevgiyi,ilgiyi esirgemeyin..cocuktur unutur derler ya.. öyle değilmiş işte...

• Konu Sahibi rafielll
ya çok güzel bi yazı. okurken gözlerim doldu. anne yüreği bu kadar acımasız olamaz olmamalı.

• Konu Sahibi rafielll
evet belki insan kendi kendine toparlayabilir ama hep içinde bişeyin eksikliğini hissederek..
güçlü olmaya calısabılır ama zamanla bu daha da zorlasıyor..
yani hiç birşey yaşamamışken güçlü olmak kolaydı..

• Konu Sahibi rafielll
canım son derece haklısın insan 4-5 yaşında dahi olsa yaşadığı bazı şeyleri ömrü boyunca unutamıyor...

• Konu Sahibi rafielll
çok kötü oldum ya bir anne bu kadar sevgisiz olamaz okuyunca içim çok kötü oldu biran şükrettim çok sevgi dolu bir annem olduğu için.....

• Konu Sahibi rafielll
senağlamasenağlamasenağlama

çok kötü oldum ya
anneannem beni aldı annem vermek istememişken..hiç unutamıyorum hasret çektiğimisenağlama
beni neden verdin anne
12 sene anneanne 12 sene annemle yani 2 annem varmış gıbı yasıyorum

• Konu Sahibi rafielll
böle sorumsuz anneler varmı ya çocucu şair etmiş kadına bak

• Konu Sahibi rafielll
gercekten size sevgiyle yaklasan,sizi anlamaya çalışan ve en önemlisi YANINIZDA OLAN bi anneniz varsa gercekten ona sımsıkı sarılın..kıymetini bilin ve hiç üzmeyin..hele bıde annemle arkadas gıbıyım dıyen kızlar vardır ya onları o kadar kıskanmısımdır ki.. yıllarca gercek sevgiyi aradım ama kımse gercekten sevmıyormus..bunu bıde yatılı okulda atlatmam cok zor oldu.. zaten okul gereği hep sehir dısındayım ama okul tatile gıdınce de ınanın ıcımden eve gıtmek gelmıyor.. işte herkes şanslı doğmuyor..

• Konu Sahibi rafielll
annene ve hayata inat kur knedine güzel bir hayat ve sen kızınla arkadas gibi ol ilerde bence yapabilirsin ayrıca bırak genellemeyi seni cok seven bir erkek karsına cıkabilir nedne olmasın yani...

• Konu Sahibi rafielll
okadar yalnız kaldım ki bi aile kurmak için önce bırını sevmem gerekıyo olmuyo sevemiyorum ben. karsımdakının de benı gercekten sevdığıne ınanamıyorum bi türlü :S
anne ne dmek bılmedıgım ıcın kendımı anne olarak hayal bıle edemıyorum :S

• Konu Sahibi rafielll
İnan gözlerim dolarak okudum yazını içim burkuldu güçlü olmaya çalış benim annemde hiç göstermemiştir sevgisini yani sadece bana değil beş çocuğunun beşinede ama yapısı o bilrim ki göstermesede sözle hareketleri ile belli etmesede o benim ennem ve ben onun içini okuyorum biliyorum ki hepimizi çok seviyor geriye dönüp düşündüğümde mutlu bir yaşantısı olmamış bir gün görmemiş bizi nasıl sevgi ortamında büyütebilirdi ki ama bunun için annemi suçlamıyorum aksine üzülüyorum seninki anlattığın kadarı ile biraz farklı yani kardeşime gösterdi bana göstermedi diyorsun bende bir anne olarak anlıyamıyorum b durumu ama ben annemi çok seviyorum bende yıllarca hep kıskandım annesi ile arkadaş gibi olan kızları keşke benim annemde sizinkiler gibi olsa dedim hata ettim canım annem affet beni çocukluktu belki şimdi olgunlaştım daha iyi anlıyorum çektiklerini evlatlarına adadığın 54 yıllık bir ömür Rabbim başımızdan eksik etmesin seni ben seni anne olduktan sonra daha iyi anladım

rafielcim üzülme lütfen dünyada ki karşılıksız tek sevginin annenin evladına duyduğu sevgi olduğunu söylerler bende bir anne olarak yürekten katılıyorum bu söze anneni anlamaya çalış belki haklı sebepleri vardır ben annemden görmedim diye şu an evladımdan esirgemiyorum deli oluyorum ona o benim yaşam sebebim diyorum ama herkes bir olmayabilir benim annemde sevgisiz yetişmiş gösteremiyor sevgisini ama ben ta yürekten hissediyorum

sevgilerimle...

• Konu Sahibi rafielll
kuzeycimm ben illaki davranıs ıstemıyorum kı gelsin öpsün demiyorum kı ya en azından dogum gunumde bile arasın hiç mi merak etmiyo bide egitimci olacak cok ılgısız ben okul durumundan dolayı baska sehırde okuyorum yurtta kalıyorum ama sadece babam arar sorar annem cok ılgısızz bende alıstım artık buı duruma soru dahi sormuyorum neden boylesın demıyorum bıkac kere evı aradım (kendımı cok kotu hıssettıgım anlarda) teli actı noldu dedi sesını duymak ıstedım dedım. baska dıyecegın bısey yoksa kapat işim var dedı....
yerimde olsan nasıl hissederdin..ben o an anlatamam bittim öldüm öldüm dirildim :S

• Konu Sahibi rafielll

haklısın diyecek bir şey bulamıyorum çok farklı bir durum neden böyle acaba üzme kendini lütfen güçlü olmaya çalış konuşmak istediğin her an bana msj atabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim

• Konu Sahibi rafielll
çok zor bir durum insanın annesinden bu kadar uzak olması bir anne nasıl dayanır ki.... ben böyle bir anne vicdanı görmedim .canım üzme kendini bence annen haketmiyo senin gibi bir evladı

• Konu Sahibi rafielll
üzgünüm ama ne yazıkki ben bayanım 2 yıl önce askeri okuldan disiplin cezasıyla çıkartıldım :S
o yuzden dedim iyi bi asker olamadım dıye S:

• Konu Sahibi rafielll
kuzeycim canım çok iyisin eksik olma birinin beni anladığını bilmek güç veriyor..
anneme en cok demek ıstediğim seyde 'yaslanınca elime düşersin sen ' ama bitürlü dilim varmadı dıyemedım

• Konu Sahibi rafielll
canım yaaa çok üzüldüm bu haline. bu senin geleceğinide etkilemiş. ama hayat dair umutlarını kaybetme. inş bir yuva sahibi olcaksın ve sende eksik olan şeyleri zamanla dolduracaksın her ne kadar annenin yerini dolduramasanda. dilerim karşına seni çooook seven bir insan çıkar ve mutlu olrsun...

• Konu Sahibi rafielll
annene ve hayata inat kur knedine güzel bir hayat ve sen kızınla arkadas gibi ol ilerde bence yapabilirsin ayrıca bırak genellemeyi seni cok seven bir erkek karsına cıkabilir nedne olmasın yani...

evt bencede senin yaşadıklarını sen çocuklarına yaşatma

• Konu Sahibi rafielll

cok sagolun kızlar ıyıkı varsınız.
bırıyle paylasmaktan utandıgım bu olayı sızlerle paylasıyo olmak benı rahatlattıgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…