23 yaşında bi hayal kırıklığı olmak..

canım ya, ben bu yazıyı daha öncede okumuştum, hatta galiba daha yorum bile yapılmamıştı, ben bunları birinin yazdıklarından alıntı sanmıştım...ama tekrar karşılaşınca okudum yorumları da ve malesef bunların gerçekten yaşanmış ve sen tarafından yaşanmış olduğunu gördüm...annelik başka bir şeye benzemiyor. ama herkeste galiba iyi bir anne olamıyor...:KK43:(( ben çocuklarıma böyle davranmam asla demişsin, bırak böyle davranmayı, incitmekten bile korkarsın eminim onları...evet, çocuklar saf gibi görünürler ama unutmazlar, zekaları şaşırtacak kadar büyüktür...hayat boyu mutluluklar sana..yüzün hep gülsün

canım sen yine de ne olursa olsun annene olan saygını sevgini yitirme..her ne olursa olsun o seni dünyaya getiren bu yaşa kadar yetiştiren kişi.. sevgisini ifade edemiyor olabilir her insan bir olmaz ki..ama seni gerçekten çook sevdiğine inanıyorum ben .. şu kısa dünyada bunlara üzülerek yaşamını kendine zehir etme..annene, onun sana gösteremediği ilgiyi sevgiyi göster..onu sevdiğini dile getir sık sık..inşallah aranız bundan sonrasında çok çok iyi olur, bunun için sen de çaba göster tatlım annen hayatta iken değerini bil ve gereken saygı sevgiyi elinden geldiğince göstermeye çalış lütfen ...

ya canım ben cook uzagım anneme. aramızda daglar daglar war ınan. artk cok zor. cocukken okadar dayak yedım kı unutmam sanıyorum. gercekten benmkı gıbı bı annen olsa anlardın sende.
aslnda ıkısıde egıtımcı ama 20 yıl bı koyde kalmıslar ve ben onlar evlendkten on yıl snra olmusum.
babam köyde buyumus ne bıleyım koy kafasında bırı . anneme ben kız oldum erkek degılım dıye cok ezıyet etmıs. annem de bunun acısını hep benden cıkarmıs tabı :S:S
benden 1 yas kucuk bı erkek kardesm war o dogdu dıye kurbanlar kesılmıs. ben dogunca da annem aglamıs hungur hungur. ozaman ultrason fln da yokmus galıba cunku bılsem senı dogurmazdım der hep :S ben artk aılemle degılım hep baska sehırlerdeyım okul deyıp kacıyorum yanı

canım sen yine de ne olursa olsun annene olan saygını sevgini yitirme..her ne olursa olsun o seni dünyaya getiren bu yaşa kadar yetiştiren kişi.. sevgisini ifade edemiyor olabilir her insan bir olmaz ki..ama seni gerçekten çook sevdiğine inanıyorum ben .. şu kısa dünyada bunlara üzülerek yaşamını kendine zehir etme..annene, onun sana gösteremediği ilgiyi sevgiyi göster..onu sevdiğini dile getir sık sık..inşallah aranız bundan sonrasında çok çok iyi olur, bunun için sen de çaba göster tatlım annen hayatta iken değerini bil ve gereken saygı sevgiyi elinden geldiğince göstermeye çalış lütfen ...

annemın benı sevdıgını dusunmıuyorum ben canım yaa

ya canım ben cook uzagım anneme. aramızda daglar daglar war ınan. artk cok zor. cocukken okadar dayak yedım kı unutmam sanıyorum. gercekten benmkı gıbı bı annen olsa anlardın sende.
aslnda ıkısıde egıtımcı ama 20 yıl bı koyde kalmıslar ve ben onlar evlendkten on yıl snra olmusum.
babam köyde buyumus ne bıleyım koy kafasında bırı . anneme ben kız oldum erkek degılım dıye cok ezıyet etmıs. annem de bunun acısını hep benden cıkarmıs tabı :S:S
benden 1 yas kucuk bı erkek kardesm war o dogdu dıye kurbanlar kesılmıs. ben dogunca da annem aglamıs hungur hungur. ozaman ultrason fln da yokmus galıba cunku bılsem senı dogurmazdım der hep :S ben artk aılemle degılım hep baska sehırlerdeyım okul deyıp kacıyorum yanı

tabii ki canım yaşamayan biri olarak seni anlamam çok zor...annen de babanın erkek çocuk isteği ile sıkıntılar yaşamış belli ki..Allah neyi takdir ediyorsa onu veriyor ama işte insan oğlu bir de oğlan kız ayırımı yapıyor maalesef :1no2: benim sana söylemek istediğim, her ne olursa olsun , sana ne yaşattıysa yaşatsın sen bağışlayıcı ol..yani kötü mualemeye kötülük ile karşılık verme..hani bir yazında demiştin ya ; --yaşlanınca elime düşecek zaten -- gibi birşeydi..ben bu yazın üzerine düşündüklerimi yazdım canım..annen seni dövmüş, hak ettiğin sevgiyi gösterememiş olabilir ama yaşlandığı zaman sen evlatlık vazifeni yapıp yine de annene bakacaksın ki Allah katında ödülünü alabilesin..annenin sana olan analık hakkını ödemiş olabilesin..tabii ki çocuğun da anne baba üzerinde hakları vardır..sen onların sana anne baba vazifesini yerine getirmediğini düşünüyorsan; bunu da Allah bilecek canım..yani uzun lafın kısası sen Allaha havale et ve evlatlık görevini yap yeter.inşallah aranız en kısa zamanda düzelir canım anne sevgisini doya doya yaşarsın bundan sonra..Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
tabii ki canım yaşamayan biri olarak seni anlamam çok zor...annen de babanın erkek çocuk isteği ile sıkıntılar yaşamış belli ki..Allah neyi takdir ediyorsa onu veriyor ama işte insan oğlu bir de oğlan kız ayırımı yapıyor maalesef :1no2: benim sana söylemek istediğim, her ne olursa olsun , sana ne yaşattıysa yaşatsın sen bağışlayıcı ol..yani kötü mualemeye kötülük ile karşılık verme..hani bir yazında demiştin ya ; --yaşlanınca elime düşecek zaten -- gibi birşeydi..ben bu yazın üzerine düşündüklerimi yazdım canım..annen seni dövmüş, hak ettiğin sevgiyi gösterememiş olabilir ama yaşlandığı zaman sen evlatlık vazifeni yapıp yine de annene bakacaksın ki Allah katında ödülünü alabilesin..annenin sana olan analık hakkını ödemiş olabilesin..tabii ki çocuğun da anne baba üzerinde hakları vardır..sen onların sana anne baba vazifesini yerine getirmediğini düşünüyorsan; bunu da Allah bilecek canım..yani uzun lafın kısası sen Allaha havale et ve evlatlık görevini yap yeter.inşallah aranız en kısa zamanda düzelir canım anne sevgisini doya doya yaşarsın bundan sonra..Allah yardımcın olsun...
galıba haklısın canım ne de olsa annedır sonucta ben Allah korkusu olan bır ınsanım galıba haklısın

nedir bu erkek çocuk takıntısı ya....Allah sağlıklı çocuk versinde, kız erkek hiç farkeder mi? olunca öpüp koklayacağım pembe minik ayaklarını....

kuzeycim canım çok iyisin eksik olma birinin beni anladığını bilmek güç veriyor..
anneme en cok demek ıstediğim seyde 'yaslanınca elime düşersin sen :KK70:' ama bitürlü dilim varmadı dıyemedım

aslında benimde çocukken yaşadıklarım bire bir benzemesede buna yakın şeyler bunları hiç kimseyle paylaşamadım hep sıkıldım utandım anne denince aklıma dayak geliyor hiç hatırlamamki annem bana yavrum desin sarılsın koklasın öpsün delikanlı kızım annemden dayak yiyorum eften püsten meseleler yüzünden gerci mesele ne olusaolsun dayağı hiç bir insan değil canlı hakketmiyor hakaretler aşağılamalar küçücük yaşımda babama söylerdim baba ne olur anneme söyle beni dövmesin ben ona birşey yapmıyorumki içimden çok öfke duyuyorum çok ama bunu kelimelere dökemem günah anam sonuçta ama yeri gelince hatırlatıyorum hani bana böyle böyle yapmıştın diyorum biz cahildik akıl veren yoktu bari siz yapmayın diyor ama güzel bir çocukluk geçirmedim hiç şımartılmadımhala ve hala yapamıyor geçen sarıldım öptüm anam kurban olayım sana dedim oda bana dediki ben sanakurban olayım ben başladım ağlamaya ne olursa olsun ana kötü bir anı olursa çiğerin yanar hemde hiç anlam veremessin neden yanıyor ben onu sevmiyordum dersin ama yüreğin cayır cayır yanar babamı kaybedeli 2 yıl oluyor ona hiç hata yapmadım kırmadım üzmedim içim rahat ama öyle bir acıki ben şuna inanıyorum evladını sevmeyen anne yoktur sevgisini gösteremeyen anne vardır ben senin yerinde olsam otururum karşısına içimden geçenleri bir bir sıralarım duygularını hissettiklerini hepsini anlatırım belki oda senden böyle birşey bekliyordur ben bunları aştım ben sırnaşıklık yapıyorum öpüyorum onunda hoşuna gidiyor geçmişi karıştırmak kimseye bir fayda getirmez be gülüm hoşcakal

X