• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Temmuz pazartesi günü Saat 9:00'da toparlama ve büyütme ameliyatım:)

senin toparlamanda da meme ucu altından başlayıp meme altına kadar düz bir çizgimi iniyor canım? yoksa meme ucunda da varmı dikişlerin?

geçmiş olsun insallah yeni memişlerinizle hep mutlu olursunuz konuyu bastan sona okudum ameliyat yönteminizi hiç duymamıştım diklestirme yapılmadan sadece toparlanmıs sanırım.

geçmiş olsun insallah yeni memişlerinizle hep mutlu olursunuz konuyu bastan sona okudum ameliyat yönteminizi hiç duymamıştım diklestirme yapılmadan sadece toparlanmıs sanırım.

teşekkürler, evet dikleştirme yapılmadı biliyorsunuz dikleştirmede bir önceki mesajda arkadasımızında yazdığı gibi meme ucu kesisi aşağıya inen dik bir çizgi ve meme altı kesisiyle yapılıyor, doktorum buna gerek kalmayacağını sadece aşağıya inen dik bir çizgi ile hem hafif bir toparlama hemde aynı kesiden protezi yerleştireceğini söylediğinde havalara uçmuştum... Çünkü o anda şöyle düşünüyordum ne kadar az dikiş o kadar az acı iz falan umurumda değildi benim...
Tek önemli olan dik ve dolgun memelere sahip olmaktı.. Dikiş izleri zamanla çok çok hafifliyor nede olsa dimi yaşasın yaşadığımız mutluluk:))))

benim dikis cok fazla canim meme ucunda var dikis yuvarlak olarak ordan duz bir dikis asaya iniyor
ve alt kismindada var uzun bir dikis yani baya bi dikisim var benim ama olsun sonucta artik duzgun ve toplu bir gogusum var

Çok geçmiş olsun mutluluğun daim olsun inşallah, bencede bizim için önemli olan dolgun ve dik göğüslere sahip olmak bunun için dikiş izi falan umurumuzda olmuyor.. Ağrı durumun nasıl hayatım? Belki fazla dikiş biraz fazla ağrıya sebep olabilir ama olsun oda geçmiycekmi nasıl olsa:))))

-
Çok geçmiş olsun mutluluğun daim olsun inşallah, bencede bizim için önemli olan dolgun ve dik göğüslere sahip olmak bunun için dikiş izi falan umurumuzda olmuyor.. Ağrı durumun nasıl hayatım? Belki fazla dikiş biraz fazla ağrıya sebep olabilir ama olsun oda geçmiycekmi nasıl olsa:))))

agrilarim hic yok simdilik kulaga kursun diyelim ilk hafta sadece sirtimda cok agri olmustu ama simdi sadece kollarimi fazla kullanamiyorum oda gayet normal
boyle bi operasyondan sonra yani dimi yaklasik bir ay sonra herseyin normale donup duzelecegini soylemisti doktorum
buna inaniyorum cunku hergun daha daha yiyin cok sukur
ben sporcu sudyeni kullaniyorum korse seklinde duz olanini
sana sorsam aip olmaz degilmi nasil bir sudyen kullandigin :)

Bugün ameliyatımı olalı 1 ay 4 gün oldu kızlar ağrılara sızılara veda ettim:)) Dün H&m'den tam 3 model sütyen aldım, straplezinden push up'ına kadar... Bunlar ameliyattan sonraki ilk sütyenlerim çok değerliler benim için, ameliyattan önce push up taktığımda memelerim sütyenden dışarı atardı kendini su gibi akardı adeta içi boş oldukları için simdi top top duruyolar maaşallah:)) Saat 13:30'da kontrolüm var, 1 ayımı doldurur doldurmaz denize girdim ve bol bol yüzdüm çok şükür hiçibir sorun yaşamadım... İstanbula ve işime döndüm gitmeden önce neler yazıyodum ne kadar tedirgindim, simdi ise çoook mutluyum, katkısı olan tüm arkadaslarıma tekrar tesekkürler...

Bugün ameliyatımı olalı 1 ay 4 gün oldu kızlar ağrılara sızılara veda ettim:)) Dün H&m'den tam 3 model sütyen aldım, straplezinden push up'ına kadar... Bunlar ameliyattan sonraki ilk sütyenlerim çok değerliler benim için, ameliyattan önce push up taktığımda memelerim sütyenden dışarı atardı kendini su gibi akardı adeta içi boş oldukları için simdi top top duruyolar maaşallah:)) Saat 13:30'da kontrolüm var, 1 ayımı doldurur doldurmaz denize girdim ve bol bol yüzdüm çok şükür hiçibir sorun yaşamadım... İstanbula ve işime döndüm gitmeden önce neler yazıyodum ne kadar tedirgindim, simdi ise çoook mutluyum, katkısı olan tüm arkadaslarıma tekrar tesekkürler...

kontrolüme gittim kızlar bugün, bir sorun yok, 2 ay sonra tekrar görmek istiyorum dedi doktorum.. Sil con jel verdi izler için kullanmam gereken sabah aksam sürecekmisim dikis izlerime... normale dönmüs gibiyim tamamen:)) Hastahanenin kapısından girerken en son girisimi düsündüm o kapıdan epey bir ağrılıydım doğrusu... Simdi salına salına yürüyerek girmek o kapıdan çok keyifliydi.. Hostes kızların gülümseyerek geçmiş olsun demeleri çok güzeldi.. Ameliyatımda hepsiyle görüsmüştüm.. O hissetiğim nasıl bir kendine güvendi öyle?

:nazar: masallah senin adina cok sevindim gercekten agrinin sizinin olmamsida cok guzel gule gule kullan canim aldigin sutyenleride senin soylediklerinin aynini yasadigim icin oyle iyi anliyorumki seni bilemezsin

benimde yarin 5 hafta olacak ameliyat olali sag gogsumde ara ara sizi oluyor tabi oda cok normal ama hersey cok sukur yolunda
sana bir sorum olacak canim silicon jel verdi demisin doktorun nasil biseydir o bana hic bisey denilmedi ve ben tabiki dondum yurtdisindayim burdan alma imkanim varmi aceba ismini falan verebilirmisin izler icin iyi geliyorsa

:nazar: masallah senin adina cok sevindim gercekten agrinin sizinin olmamsida cok guzel gule gule kullan canim aldigin sutyenleride senin soylediklerinin aynini yasadigim icin oyle iyi anliyorumki seni bilemezsin

benimde yarin 5 hafta olacak ameliyat olali sag gogsumde ara ara sizi oluyor tabi oda cok normal ama hersey cok sukur yolunda
sana bir sorum olacak canim silicon jel verdi demisin doktorun nasil biseydir o bana hic bisey denilmedi ve ben tabiki dondum yurtdisindayim burdan alma imkanim varmi aceba ismini falan verebilirmisin izler icin iyi geliyorsa

Delix silicon jel canım ismi Made in USA ithal yani türkiyeye... İzlerin hafiflemesine yardımcı oluyormus...

-

agrilarim hic yok simdilik kulaga kursun diyelim ilk hafta sadece sirtimda cok agri olmustu ama simdi sadece kollarimi fazla kullanamiyorum oda gayet normal
boyle bi operasyondan sonra yani dimi yaklasik bir ay sonra herseyin normale donup duzelecegini soylemisti doktorum
buna inaniyorum cunku hergun daha daha yiyin cok sukur
ben sporcu sudyeni kullaniyorum korse seklinde duz olanini
sana sorsam aip olmaz degilmi nasil bir sudyen kullandigin :)
merhaba gönülgözü...saffet örs ü araştırırken senin de birkaç yıl önce araştırma içinde olduğunu gördüm forumdan.aceba ameliyatını saffet örs'e mi oldun?

Ben iki yil once soep estetik merkezinde saffet örs'e oldum kesinlikle cok pismanin izlerim memelerimin 2 cm asagisinda kaldi bikini bile giyemiyorum artik. kontrollerde duzelecek dedi hala duzelmedi son gittigimde istersen yeni ameliyatla yukari cekelim dedi ama korktugum ve guvenmedigim icin bunu da goze alamadim. Zaten olcu falan alinirmis detayli sekilde ameliyat oncesinde saffet bey ise hic incelemedi bos bir ozguveni vardi pismanim.. bu mesaji su an forumda yaymaya calisiyorum cunku kimsenin benim gibi pisman olmasini istemem cok zor bir ameliyatve bu gibi aksilikler insani cok uzuyor

Back
X