• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Temmuz pazartesi günü Saat 9:00'da toparlama ve büyütme ameliyatım:)

Arzumcum benim dikişlerim alınmayacak kendiliğinden eriyen iplikmiş üzerindeki beyaz bantı pansumanda çıkarttı doktorum ve altta şeffaf geçirgen bir bant bıraktı o kendiliğinden düşecek sen üzerine süreceksin baticonu ve pomadı dedi... Dikişlerim ne zaman alınacak dedim dikiş alma falan yok dedi bana gülerek:)) Öpüyorum seni canım güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum...

Demek eriyen dikiş kullanılmış sana ... Oda güzel ;) Baticonu ve pomadı sür tabi...O bant zamanla çıkacak zaten.. Tekrar hayırlı yolculuklar canım... Ben teşekkür ederim,güzel dilekler dilemek güzeldir ;) Hep güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...:16:

Bugün 4. günüm kızlar gayet iyi hissediyorum kendimi doktora gidip gelirken yolda çektiğim acıyı saymazsak hersey yolunda:)) Kontrolüm yapıldı herhangi bir aksilik yok çok şükür, sadece ağır kaldırma 10 gün kadar araba kullanma ve dikislerin iyilesene kadar denize girme dedi doktorum:))Büyüklük tam istediğim gibi... Sanırım gerçek mutluluğu ödemlerim geçtiğinde iyileşmem hızlandığında hissedeceğim değil mi? Yarın yazlığa gidebileceğimi ve 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi ayrıca naci bey:) Sizi habersiz bırakmak istemedim öpüldünüzzzzz....

HOŞGELDİN Neselibaharcım....inşallah herşey planladığın gibi olur...güle güle kullan canım

Memişler ne alemde şekerimmm?:54:

Bademcim bugün 7. günüm iyiyim çok şükür ama dün inanılmaz kötüydüm cuma günü istanbuldan buraya 2 saatlik bir yolculuk yaptım fakat yolculuğun sonunda bir an memelerimin patlayacağını düşündüm:)) o kadar gerildiler yani... Dünde tansiyonum düştü zaman zaman başdönmelerim oldu anlamadım gitti nedenini? 5. gün gayet iyiydim anlayacağın 6. günü kötü geçirdikten sonra 7. günümdeyim ve umuyorumki yarından sonra iyileşmem birazcık daha hızlı olur... Sol memiş daha ağrılı ve ödemli sağın maaşallahı var onunda diğerine ayak uydurmasını bekliyorum:)) Bugün kayınvaldeme falan gittim hiçbisey anlamadılar... Destekli giydiğim günlerdeki görüntümden çok farklı değilim büyüklük olarak amaaa çok büyük fark var arada destekle elde etmeye çalıştığım görüntüyü sütyensiz bile elde edebilirim artıkkkk.... Tabi dekolte kıyafetler giymiyorum ameliyat sütyeni giydiğim için onlar beni birde 1-2 ay sonra görsünler:)))) Durum böyle hayatım... Bu arada beni arkadaş listesene eklersen sevinirim canım özel mesaj atamıyormuşum henüzzzzz....

canım benim arkadaş listemdesin senn ;) ilk bir ay zaman zaman şiddetli ağrıların olması çok normal bitanem sonuçta bir ameliyat geçiriyoruz kolay değil..o yüzden her şey normal seyrinde aman yorma kendini bol bol istirahat et bu sıcaklarda..sağ ve sol göğsün ödemi aynı anda gitmeyebiliyor biri diğerine göre daha hızlı olabiliyor bunlar da çok normal canım..bu ameliyatın en güzel yanı her gün bir öncekine göre çok daha iyi oluyorsun bazen istisnalar olabilir tabi ssenin anlattığın gibi ;) bir haftaya turp gibi olursun şekerimm..ödemlerin gitmesi için ananas yiyebilirsin günde bir porsiyon, kiraz sapı mısır püskülü avakado yaprağı bunları karıştırıp içersen de ödemlerin inmesinde çok faydası oluyor tavsiye ederim..çok merak ediyorumm biraz daha toparlan senden de fotoğraf beklerim artık yavrum ;)

:54:

Bademcim bugün 7. günüm iyiyim çok şükür ama dün inanılmaz kötüydüm cuma günü istanbuldan buraya 2 saatlik bir yolculuk yaptım fakat yolculuğun sonunda bir an memelerimin patlayacağını düşündüm:)) o kadar gerildiler yani... Dünde tansiyonum düştü zaman zaman başdönmelerim oldu anlamadım gitti nedenini? 5. gün gayet iyiydim anlayacağın 6. günü kötü geçirdikten sonra 7. günümdeyim ve umuyorumki yarından sonra iyileşmem birazcık daha hızlı olur... Sol memiş daha ağrılı ve ödemli sağın maaşallahı var onunda diğerine ayak uydurmasını bekliyorum:)) Bugün kayınvaldeme falan gittim hiçbisey anlamadılar... Destekli giydiğim günlerdeki görüntümden çok farklı değilim büyüklük olarak amaaa çok büyük fark var arada destekle elde etmeye çalıştığım görüntüyü sütyensiz bile elde edebilirim artıkkkk.... Tabi dekolte kıyafetler giymiyorum ameliyat sütyeni giydiğim için onlar beni birde 1-2 ay sonra görsünler:)))) Durum böyle hayatım... Bu arada beni arkadaş listesene eklersen sevinirim canım özel mesaj atamıyormuşum henüzzzzz....

8. günüm bilgisayarımın basındayım islerime geri dönmeye calısıyorum yavaş yavaş:) Sırtüstü uyuyamıyorum ben arkadaşlarrrrr, hiç alışkın değilim ve saat başı uyanıyorum geceler kabus.. Ne zaman yan yatabilicem bennnn, şu an yatamıyorum deniyorum ama sol memem acıyor yan yatınca sanki protez kasıma batıyormus gibi hissediyorum... Ama çok şükür daha iyiyim:)) topiş topiş dimdik memişlerim var artıkkk...

8. günüm bilgisayarımın basındayım islerime geri dönmeye calısıyorum yavaş yavaş:) Sırtüstü uyuyamıyorum ben arkadaşlarrrrr, hiç alışkın değilim ve saat başı uyanıyorum geceler kabus.. Ne zaman yan yatabilicem bennnn, şu an yatamıyorum deniyorum ama sol memem acıyor yan yatınca sanki protez kasıma batıyormus gibi hissediyorum... Ama çok şükür daha iyiyim:)) topiş topiş dimdik memişlerim var artıkkk...

Geçicek bu günlerde cnm merak etme kendine dikkat et yeterki.Sırtüstü yatmak zor ilk zamanlar ama sonra alışıyorsun.Bende ancak 1 ay sonra yan yatmaya başladım şimdi çok rahat istediğim gibi yatabiliyorum.Sırtüstü yattığım zamanlarda nasıl sırtım belim ağrıyodu anlatamam ama hepsi geçti artık.Zorlama göğüslerini benim hala bazen sol göğsüm acıyo normal biraz daha sabret cnm.

hoşgeldin güzelim. doktorun ne zaman yan yatabilirsin derse o zaman yat. bana yüzüstü de yatabilirsin dedi ama cesaret edemiyorum hala :26::17: yan yatmaya 11. gün başladım. kolay olmuyor tabi,göğüsler havada kalıyor sanki. ama bir taraftan da masaj etkisi yapıyor ve göğüslerin içe doğru gelmesi için faydalı gibi..
sürekli sırtüstü uyursan sırt ağrıların artar...
sen de benim gibi, ilk kontrolünde, soracaklarının bir kısmını unuttun mu yoksa? kağıda not almıştım sorularımı o gün. çıkarıp bakmak nasip olmadı :9:
artık iyileşme sürecinin ilk rahat kısmına girdiğini söyleyebilirim. yine de dikkat et kendine. çocuklarını kucağına alma. sen otururken kendileri gelip otursunlar kucağına. ve çarpmasınlar. :emir_bebek::emir_bebek:

iki haftadoluncaya kadar daha rahat ediyorsun merak etme bi iki güne daha da rahatlarsın her gün daha da kolaylaşıyo hareketler :)

kızlar içime su serpiyosunuz yorumlarınızla, bazen paniğe kapılıyorum gelip yazıyorum size ve üzerimdeki bütün ağırlığı alıp götürüyorsunuz... Sabrediyorum ve daha kolay dayanıyorum hepinize tesekkürler... Öpüldünüzzzz

9. günüm dün gece yan uyudum ve sabah uyandığımda memişler ödem yapmıştı normal mi? Bugünde bilgisayarın başında biraz fazla zaman geçirdim 3-4 saat dimdik oturdum ve çok şiştiklerini hissettim yine bu kadar ödem olurmu bilgi lütfen tecrübeli arkadaşlarım:((

gecmis olsun arkadasim oldun kurtuldun iste sende gule gule kullan. benim iki ay oldu hala mumya gibi sirtustu uyuyorum :)esim diyorki nasil uyuyabiliyorsun boyle gece nasil yattiysan sabah oyle kalkiyorsun:) gerci artik yan yatabilirim senin odemlerinin onunla alakasi yoktur belki benim odemler bir ay doldugunda gitmisti.

gecmis olsun arkadasim oldun kurtuldun iste sende gule gule kullan. benim iki ay oldu hala mumya gibi sirtustu uyuyorum :)esim diyorki nasil uyuyabiliyorsun boyle gece nasil yattiysan sabah oyle kalkiyorsun:) gerci artik yan yatabilirim senin odemlerinin onunla alakasi yoktur belki benim odemler bir ay doldugunda gitmisti.

Sağol beratticim oldum çok şükür, demek 1 ay sürdü ödemlerin özellikle fazla oturduğumda ve ayakta durduğumda şiştiklerini hissediyorum, geriliyolar korkuyorum dikişlerime bisey olur kanamam olur falan diye.. Şişip gerilmesinler artıkkkkk:)) Bugün 9. günüm bu arada dün daha iyiydim mesela:) Bir gün iyiysem birgün ödemliyim.... Ama sizler normal diyince biraz moral buluyorum açıkçası, seninkilerde hayırlı uğurlu olsun:) bir ömür beraber mutlu yaşayın inşallah canım...

Sağol beratticim oldum çok şükür, demek 1 ay sürdü ödemlerin özellikle fazla oturduğumda ve ayakta durduğumda şiştiklerini hissediyorum, geriliyolar korkuyorum dikişlerime bisey olur kanamam olur falan diye.. Şişip gerilmesinler artıkkkkk:)) Bugün 9. günüm bu arada dün daha iyiydim mesela:) Bir gün iyiysem birgün ödemliyim.... Ama sizler normal diyince biraz moral buluyorum açıkçası, seninkilerde hayırlı uğurlu olsun:) bir ömür beraber mutlu yaşayın inşallah canım...

doktorunun sana yasakladigi hareketleri yapmadikca kendini zorlamayip ve yormadikca dikislerine birsey olacagini sanmiyorum canim ben bol bol su ve ik i bardak yesil cay icmistim. sagol canim iyi dileklerin icin, hepimiz saglikli, iyi gunlerde kullanalim.

ameliyat yöntemin kas altı mıydı o yüzden mi bu kadar gerilme falan oldu acaba? benim de kas altıydı ama ben hemen toparlandım ..ikinci haftada çok iyi olunuyor :)

ameliyat yöntemin kas altı mıydı o yüzden mi bu kadar gerilme falan oldu acaba? benim de kas altıydı ama ben hemen toparlandım ..ikinci haftada çok iyi olunuyor :)

Kas altı canım yöntemim bugün 12. günüm bayağı bir fark etti gayet iyiyim pazartesiden sonra artık 2. haftamı doldurmuş oluyorum epey bir fark eder ondan sonra herhalde... Ağır geliyorlar alışık değilim memeli olmaya:))))

Artık iyice toparlanmışsındır canım, nasıl gidiyor memişlerin yumuşaması bakalımmm :) ?

Kas altı canım yöntemim bugün 12. günüm bayağı bir fark etti gayet iyiyim pazartesiden sonra artık 2. haftamı doldurmuş oluyorum epey bir fark eder ondan sonra herhalde... Ağır geliyorlar alışık değilim memeli olmaya:))))

Artık iyice toparlanmışsındır canım, nasıl gidiyor memişlerin yumuşaması bakalımmm :) ?

foruma girdiğimiz halde, arkadaşlarımızın iyi niyetle halimizi hatrımızı sorduğu mesajlara lütfen kayıtsız kalmayalım neselibahar arkadaşım.
ben de merak ederek girdim sayfana, en son ne zaman burdasın diye. bademin mesajına bir şeyler yazmadığını görünce üzüldüm açıkçası.
umarım iyisindir...

bütün yorumlara cevap vermeye calısıyorum yaprakcım ama forumuma girdiğim halde bildirim görmüyorum uzun zamandır:) Anlamadım simdi ben bu isi... Bademcim ve yaprakcım bende üzülüyodum kimse bana yazmıyo diye:) Pazartesi günü 3. haftam dolacak dün eşim istanbuldan geliyo diye şöyle bi süslendim eski dekolte sütyenlerimden birini giydim tabi memişlerin yarısı dışardaydı ve üstten çok dolgun göründü hoşuma gitti... Fakat dünden beri bu güzellik bana ağrı olarak döndü... Sütyen rahatsız etti... Ağrılar başladı, doktorum 1 ay ameliyat sonrasını çıkarmamamı sadece sıkıldığımda sporcuyu giyip sonra tekrar ona devam etmemi söylemisti... Hata ettim herhalde, sağ göğsüm gayet iyi fakat sol hala bana kendini hissettirmeye devam ediyor.. Fıkır fıkır.. Şimdiden yumuşadılar, yumuşamam harika normal meme kıvamındalar sanki birde su ağrılar tamamen kesilse unutucam onları:)) Ayrıca göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var kızlar bu ne zaman geçicek acaba.. Bayram sonu kontrole gidicem derhal.. Gelişmeler böyle canlarım ilginize sonsuz tesekkürler.. Bundan sonra sayfama girerek kontrol edicem bildirimler yanıltıyo sanırım... Öpüyorum kocamaannnn...

canım benim göğüs uçlarında aşırı hassasiyet bende de bir bir buçuk ay kadar olmuştu sonradan normale dönüyor o merak etme. Ağrıların da göğüs içindeki yaraların tamamen iyileşmesi ve protezin iyice oturmasından sonra geçecektir bu kişiden kişiye değişen bir durum oolup inşallah en kısa zamanda ağrılarından da kurtulursun canım ;)

bütün yorumlara cevap vermeye calısıyorum yaprakcım ama forumuma girdiğim halde bildirim görmüyorum uzun zamandır:) Anlamadım simdi ben bu isi... Bademcim ve yaprakcım bende üzülüyodum kimse bana yazmıyo diye:) Pazartesi günü 3. haftam dolacak dün eşim istanbuldan geliyo diye şöyle bi süslendim eski dekolte sütyenlerimden birini giydim tabi memişlerin yarısı dışardaydı ve üstten çok dolgun göründü hoşuma gitti... Fakat dünden beri bu güzellik bana ağrı olarak döndü... Sütyen rahatsız etti... Ağrılar başladı, doktorum 1 ay ameliyat sonrasını çıkarmamamı sadece sıkıldığımda sporcuyu giyip sonra tekrar ona devam etmemi söylemisti... Hata ettim herhalde, sağ göğsüm gayet iyi fakat sol hala bana kendini hissettirmeye devam ediyor.. Fıkır fıkır.. Şimdiden yumuşadılar, yumuşamam harika normal meme kıvamındalar sanki birde su ağrılar tamamen kesilse unutucam onları:)) Ayrıca göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var kızlar bu ne zaman geçicek acaba.. Bayram sonu kontrole gidicem derhal.. Gelişmeler böyle canlarım ilginize sonsuz tesekkürler.. Bundan sonra sayfama girerek kontrol edicem bildirimler yanıltıyo sanırım... Öpüyorum kocamaannnn...

Back
X