• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Temmuz pazartesi günü Saat 9:00'da toparlama ve büyütme ameliyatım:)

bütün yorumlara cevap vermeye calısıyorum yaprakcım ama forumuma girdiğim halde bildirim görmüyorum uzun zamandır:) Anlamadım simdi ben bu isi... Bademcim ve yaprakcım bende üzülüyodum kimse bana yazmıyo diye:) Pazartesi günü 3. haftam dolacak dün eşim istanbuldan geliyo diye şöyle bi süslendim eski dekolte sütyenlerimden birini giydim tabi memişlerin yarısı dışardaydı ve üstten çok dolgun göründü hoşuma gitti... Fakat dünden beri bu güzellik bana ağrı olarak döndü... Sütyen rahatsız etti... Ağrılar başladı, doktorum 1 ay ameliyat sonrasını çıkarmamamı sadece sıkıldığımda sporcuyu giyip sonra tekrar ona devam etmemi söylemisti... Hata ettim herhalde, sağ göğsüm gayet iyi fakat sol hala bana kendini hissettirmeye devam ediyor.. Fıkır fıkır.. Şimdiden yumuşadılar, yumuşamam harika normal meme kıvamındalar sanki birde su ağrılar tamamen kesilse unutucam onları:)) Ayrıca göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var kızlar bu ne zaman geçicek acaba.. Bayram sonu kontrole gidicem derhal.. Gelişmeler böyle canlarım ilginize sonsuz tesekkürler.. Bundan sonra sayfama girerek kontrol edicem bildirimler yanıltıyo sanırım... Öpüyorum kocamaannnn...

sporcu sütyenine devam! her zamankinden farklı ağrın oluştuysa doktoruna sorman gerek diye düşünüyorum. uyurken az da olsa ağrın oluyorsa o göğsünün üstüne yatma. kendine iyi bakman uzun vadedeki sağlığın için de olumlu etki yapacak. ödemler ne durumda? buna dair bir şey yazmamışsın.
zaman zaman arkadaşlar, onlara yazdığımız mesajlara kayıtsız kalıyorlar. insan ister istemez, o kişiye birşeyler yazmıyor, yazdıklarının işe yaramadığını düşünerek. dikkat etmek gerek.
sen yeni arkadaşlara bir şey yazıyor musun neselibaharcım? belki onlar da senden bekliyordur zaman zaman. nemutlubana arkadaşımız var örneğin. Onun heyecanıyla dolduk bizde bu ara. chilek var, edaca var. haber bekliyorum ne alemdeler, neye karar verdiler diye.
ben de aynı süreçleri yaşadım. hepsini çok iyi anlıyorum.. :54:
ağrıların hakkında bizi bilgilendir.

sporcu sütyenine devam! her zamankinden farklı ağrın oluştuysa doktoruna sorman gerek diye düşünüyorum. uyurken az da olsa ağrın oluyorsa o göğsünün üstüne yatma. kendine iyi bakman uzun vadedeki sağlığın için de olumlu etki yapacak. ödemler ne durumda? buna dair bir şey yazmamışsın.
zaman zaman arkadaşlar, onlara yazdığımız mesajlara kayıtsız kalıyorlar. insan ister istemez, o kişiye birşeyler yazmıyor, yazdıklarının işe yaramadığını düşünerek. dikkat etmek gerek.
sen yeni arkadaşlara bir şey yazıyor musun neselibaharcım? belki onlar da senden bekliyordur zaman zaman. nemutlubana arkadaşımız var örneğin. Onun heyecanıyla dolduk bizde bu ara. chilek var, edaca var. haber bekliyorum ne alemdeler, neye karar verdiler diye.
ben de aynı süreçleri yaşadım. hepsini çok iyi anlıyorum.. :54:
ağrıların hakkında bizi bilgilendir.

ödemlerim yok denecek kadar azaldı artık:) ağrı olarakta sadece göğüs uçlarımdaki hassiyet var umarım zamanla geçecek acıyorlar bildiğin, eskiden o kadar hissizlerdiki belki normal olması gereken bir acı bile bana fazla geliyor olabilirmi acaba? Hatırlatman için teşekkürler bu arada söylediğin isimlerin sayfalarına bakacağım hemen öpüyorum kocaman....

ödemlerim yok denecek kadar azaldı artık:) ağrı olarakta sadece göğüs uçlarımdaki hassiyet var umarım zamanla geçecek acıyorlar bildiğin, eskiden o kadar hissizlerdiki belki normal olması gereken bir acı bile bana fazla geliyor olabilirmi acaba? Hatırlatman için teşekkürler bu arada söylediğin isimlerin sayfalarına bakacağım hemen öpüyorum kocaman....

göğüs uçlarında hassasiyet olması çok normal. göğüslerinde zaman zaman karıncalanma da olabilir. bende oluyor ve çok hoşuma gidiyor :52: his geliyor sanki... mens yaklaştığında da hassasiyet artar göğüslerinde. endişelenme.
sadece nemutlubana arkadaşımızın konusu var. "memeliler kervanına katılmak için süreçler" :112:

Arzumcum c cup nasıl oluyor ?ben blmiyorum :((

Canım bu link sana bu konuda yardımcı olacaktır http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Şöyle kıssaca özetleyebilirim ama..C cup yani bütün cuplar meme büyüklügünü gösteren ölçüdür..70-75-80 gibi degerlerde sırt genişligidir.Eger sırttan yaptıgın ölçü ile meme ucundan yaptıgın ölçü arasında 14-19.5 cm fark çıkarsa C cup oluyorsun :54:

Canım bu link sana bu konuda yardımcı olacaktır http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Şöyle kıssaca özetleyebilirim ama..C cup yani bütün cuplar meme büyüklügünü gösteren ölçüdür..70-75-80 gibi degerlerde sırt genişligidir.Eger sırttan yaptıgın ölçü ile meme ucundan yaptıgın ölçü arasında 14-19.5 cm fark çıkarsa C cup oluyorsun :54:

80 C cup sütyen ölçüm şu an arzum küçülmez dimi:))) Bugün 3 hafta oldu...

80 C cup sütyen ölçüm şu an arzum küçülmez dimi:))) Bugün 3 hafta oldu...

Canım ödemlerin gitmesi ve gerçek şeklini alması 6 ay,1 sene sürüyor.Bu süre zarfında gögüste ciddi degişiklikleri gözlemliyorsun.Bunu sadece küçülme olarak algılamamak lazım.Gögüs dogallaşıyor,yumuşuyor,aşşagıya dogru iniyor,ödemler iniyor gögsün dolgusu ortaya çıkıyor :34: Çünkü ödemli haliyle evet şiş duruyor ama bu şişlik biraz şekilsiz bir şişlik oluyor.Umarım anlatabilmişimdir :54: 3 Hafta çok erken bir süre.Daha bekle bak ne kadar güzelleşecekler,dogallaşacaklar :34: Gözüne biraz küçülmüş gelecek tabi,ödemler gidiyor :34:
Herşey gönlünce olsun :29:

göğüs altı ölçünle göğüs ölçün arasındaki fark 14ten aşağı olmazsa C cup kullanırsın. benim göğüs altı 72, üstü 89-90 çıkıyor. badem arkadaşımızın 2 cm lik inme olmuş ödemlerden sonra. 10. ayı geride bıraktı ve C cup kullanıyor. ödem oranımız farklı olur ama aşırı bir değişim olacağını kesinlikle sanmıyorum. :112:

Ben 10. gün kontrolünden sonra sütyen alışverişine çıkmıştım o zamanki aldığım sütyenleri kullanıyorum hala bu hep sorulur zaten sen de çok iyi anlatmışsın yaprakcım . bana senin şu halinde bile hiç ödem varmış gibi gelmiyor o yüzden sende öyle bir iki cm lik küçülme olmayabilir bile inan ;) benim iki tane mezuram var ikisinde de göğüs altı ve üstü arası mesafem aynı çıkıyor birinde göğüs altı 68 cm göğüs üstü 86 cm çıkıyor diğerinde de göğüs altı 70 cm göğüs üstü de 88 cm çıkıyor ama her durumda da fark aynı :) ilk bir ay falan 90 cm di aradaki fark 20 cm di sonra 18 cm ye düştü ve sabitlendi. o yüzden sütyen bedeninde bir değişme olmuyor bence de :)
göğüs altı ölçünle göğüs ölçün arasındaki fark 14ten aşağı olmazsa C cup kullanırsın. benim göğüs altı 72, üstü 89-90 çıkıyor. badem arkadaşımızın 2 cm lik inme olmuş ödemlerden sonra. 10. ayı geride bıraktı ve C cup kullanıyor. ödem oranımız farklı olur ama aşırı bir değişim olacağını kesinlikle sanmıyorum. :112:

Son düzenleme:
Ben 10. gün kontrolünden sonra sütyen alışverişine çıkmıştım o zamanki aldığım sütyenleri kullanıyorum hala bu hep sorulur zaten sen de çok iyi anlatmışsın yaprakcım . bana senin şu halinde bile hiç ödem varmış gibi gelmiyor o yüzden sende öyle bir iki cm lik küçülme olmayabilir bile inan ;) benim iki tane mezuram var ikisinde de göğüs altı ve üstü arası mesafem aynı çıkıyor birinde göğüs altı 68 cm göğüs üstü 86 cm çıkıyor diğerinde de göğüs altı 70 cm göğüs üstü de 88 cm çıkıyor ama her durumda da fark aynı :) ilk bir ay falan 90 cm di aradaki fark 20 cm di sonra 18 cm ye düştü ve sabitlendi. o yüzden sütyen bedeninde bir değişme olmuyor bence de :)

yaşasıııııın :52::52::52: C cup sütyen kullanıyoruuuuuz :119::119::119:

yaşasıııııın :52::52::52: C cup sütyen kullanıyoruuuuuz :119::119::119:

kızlar c cup sütyen kullanmak müthiş bir duyguymuş:))) Doktorumada sorduğumda aynı şeyi söyledi, ödemler inecek ama protez ölçüsü sabit o değişmeyecek dedi c cup'a devam insallah... Şu an dolu dolu memeciklerim çatalımda var daha ne istiyim bilmemki maaşallah bana:)))

Maşallah canımm aynen ya c cup sütyen kullanmak paha biçilemez :)

kızlar c cup sütyen kullanmak müthiş bir duyguymuş:))) Doktorumada sorduğumda aynı şeyi söyledi, ödemler inecek ama protez ölçüsü sabit o değişmeyecek dedi c cup'a devam insallah... Şu an dolu dolu memeciklerim çatalımda var daha ne istiyim bilmemki maaşallah bana:)))

Ohh..Hem dolu dolu Hemde çatallı gögüsler..Üstelikte C cup :nazar::nazar: Maşallah maşallahh.... Allah mutlulugunu daim etsin arkadaşım :29:

cok cok cok gecmis olsun canim sende cok yeni ameliyat olmusun
bende 26 temmuzda ameliyat oldum toparlatma arti silikon gerekti ani bi karardi ameliyata karar vermem ama ben cok memnunum simdiden iyiki olmusum diyorum
oncesini dusunmek bile istemiyorum cok cok sagolsun arzumun mesajlarini okuya okuya kendime cesaret verdim ve bu yaz tatilimde ( yurtdisinda kaliyorum )ameliyatimi oldum
benim dokumda cok azdi cup c benimkiside kas alti protez koydu toparlatmada oldugu icin dikislerim fazla ama herseye ragmen iyiki yaptirmisim diyebilirim daha 3 hafta olmadan
yaptirmak isteyen herkes yaptirsin derim hic pisman olmayacaklar :34:

cok cok cok gecmis olsun canim sende cok yeni ameliyat olmusun
bende 26 temmuzda ameliyat oldum toparlatma arti silikon gerekti ani bi karardi ameliyata karar vermem ama ben cok memnunum simdiden iyiki olmusum diyorum
oncesini dusunmek bile istemiyorum cok cok sagolsun arzumun mesajlarini okuya okuya kendime cesaret verdim ve bu yaz tatilimde ( yurtdisinda kaliyorum )ameliyatimi oldum
benim dokumda cok azdi cup c benimkiside kas alti protez koydu toparlatmada oldugu icin dikislerim fazla ama herseye ragmen iyiki yaptirmisim diyebilirim daha 3 hafta olmadan
yaptirmak isteyen herkes yaptirsin derim hic pisman olmayacaklar :34:

senin toparlamanda da meme ucu altından başlayıp meme altına kadar düz bir çizgimi iniyor canım? yoksa meme ucunda da varmı dikişlerin?

senin toparlamanda da meme ucu altından başlayıp meme altına kadar düz bir çizgimi iniyor canım? yoksa meme ucunda da varmı dikişlerin?

benim dikis cok fazla canim meme ucunda var dikis yuvarlak olarak ordan duz bir dikis asaya iniyor
ve alt kismindada var uzun bir dikis yani baya bi dikisim var benim ama olsun sonucta artik duzgun ve toplu bir gogusum var

Back
X