BENDE 25 OCATA TRANFER OLMUŞTUM DÜN YAPTIM NEGATİF ÇIKTIKızlar test yapan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE 25 OCATA TRANFER OLMUŞTUM DÜN YAPTIM NEGATİF ÇIKTIKızlar test yapan varmı
Hayırlı olsun canımİnşallah kanda da çıkar
Bu çizgi hemen çıktı mı yoksa 10-15 dk sonra mı belirdi. Ben de öyle oldu çünkü transferimin 7.günü baktım.Kızlar 8. Günüm aşırı hayali çizgi gören var mı? Annem yok diyo bana var gibi geliyo
3-4 dk sonra çıktıBu çizgi hemen çıktı mı yoksa 10-15 dk sonra mı belirdi. Ben de öyle oldu çünkü transferimin 7.günü baktım.
5. Gün embriyosu muydu? Bana doktorum 10. Gün kan verebilirsin dediSeninkide biraz erken olmuş ben doktorumla görüştüm erken testler hayal kırıklığıba uğratabilir 15. Gün kan bakcaz dedi
Çıktı mı kandada :)İnşallah kanda da çıkar
Dün 8. Gündü verdim 22 çıktı yarın tekrar vericem inşallah düzenli artar. Doktorum 8. Gün için iyi dedi amaÇıktı mı kandada :)
Artar inşallah merak etmeyin stres yapmayın. ben 15.günümde vermiştim 73 çıkmıştı. Değerlerin azlığı çokluğuna bakmayın önemli olan 2 katı artması.Dün 8. Gündü verdim 22 çıktı yarın tekrar vericem inşallah düzenli artar. Doktorum 8. Gün için iyi dedi ama
Yaa gerçekten mii inşallah artacak bu kadar olduya çok şükür devamıda gelirArtar inşallah merak etmeyin stres yapmayın. ben 15.günümde vermiştim 73 çıkmıştı. Değerlerin azlığı çokluğuna bakmayın önemli olan 2 katı artması.
Kan testi yaptıranlar var mı?
Benimde dün 10.günümdü beta HCG 20 çıktı doktorum düşük dedi bugün de biraz kanamam geldi.Umudum kalmadı.Ben çok umutsuz bir şekilde baktim. Cunku 7. Gun baktigimda 0.001 çıkmıştı. 11. Gun idrar testi yaptim hayali bir ikinci cizgi vardı. 12. Gün 16 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim inşallah yükselir ve bebeğimiz tutunur.
Sonucunuz ne oldu acaba pozitif miBenim 10. Gün 48 çıkmıştı bugün 12. Gün 67 çıktı iki katı olmamış çok üzüldüm artar mı kızlar
Hangi doktora gidiyorsunuz merhabalarInşallah hayırlı sonuçlar alırız, var mi Şuan herhangi bir durum ağrın felan ? Kütahya sen hangi şehir canim
Merhaba yorumunuzu yeni gördüm pozitif olmuştu evet ancak kalp atışı duyamadık kürtaj olmak zorunda kaldımSonucunuz ne oldu acaba pozitif mi