23 Ocak 2023'de Transfer olanlar

Seninkide biraz erken olmuş ben doktorumla görüştüm erken testler hayal kırıklığıba uğratabilir 15. Gün kan bakcaz dedi

Dün 8. Gündü verdim 22 çıktı yarın tekrar vericem inşallah düzenli artar. Doktorum 8. Gün için iyi dedi ama 🥹🤲
Artar inşallah merak etmeyin stres yapmayın. ☺️ ben 15.günümde vermiştim 73 çıkmıştı. Değerlerin azlığı çokluğuna bakmayın önemli olan 2 katı artması.

23 Ocakta transferimiz yapıldı. Surekli kendimi burdaki mesajlari okurken buluyorum.😔 Kimsenin haberi yok tedavi gördüğümüzde herhalde kendimce buradaki olumlu haberlerden destek alıyorum. 7.gun kan testi yaptım dayanamadim 0.001cikti o kadar üzüldüm ağladım ki normalde anlayabilen biri değilim. Dun idrar testi yaptım yine tek çizgi yanliz bugun tekrar test yapınca silik bir ikinci çizgi çıktı bu sekilde olup pozitif dönen var mıdır acaba bu arada yarın test günümüz ve ben çok korkuyorum.

Ben çok umutsuz bir şekilde baktim. Cunku 7. Gun baktigimda 0.001 çıkmıştı. 11. Gun idrar testi yaptim hayali bir ikinci cizgi vardı. 12. Gün 16 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim inşallah yükselir ve bebeğimiz tutunur. 🤲🏻
Kan testi yaptıranlar var mı?

Ben çok umutsuz bir şekilde baktim. Cunku 7. Gun baktigimda 0.001 çıkmıştı. 11. Gun idrar testi yaptim hayali bir ikinci cizgi vardı. 12. Gün 16 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim inşallah yükselir ve bebeğimiz tutunur. 🤲🏻
Benimde dün 10.günümdü beta HCG 20 çıktı doktorum düşük dedi bugün de biraz kanamam geldi.Umudum kalmadı.

Benim 10. Gün 48 çıkmıştı bugün 12. Gün 67 çıktı iki katı olmamış çok üzüldüm artar mı kızlar 🤲🥹

X