Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç öyle bişey denmedi. Direk test günümü söyledi eve gönderdiKızlar transferden sonraki 3 yada 4 gün hormon bakmak için çağırdı mi doktor hangi hormonlarınıza bakıldı
Benim ilk denememde tutmuştu 1 yıllık evliydim ne olduğunu bile anlamadan yaşamışım o aşamaları şimdi bakıyorum da benim dikkat edip yediğim birşey yok herzmanki gibi devam ediyorum eşim ananas gibi şeyler alıyor yemem için o konuya pek dikkat etmiyorum iyi yolculuklar şimdiden ben birde ilk gebeliğimde kardeşim askere gitmişti onun yanına gitmiştim ankaradan Manisa ya çok soğuktu ben dedim kesin tutmayacak diyorum ya çok acemiliğime gelmişİnşallah canım hepimizin tek seferde tutunsun hemencik. Benim doktorda aynı şeyi dedide yatıyorım valla korkuyorum. Ben 3.5 yıllık evliym hiç hamile kalmadım o yüzden dikka ediyorum zaten pazar günü yola çıkcam kendi evime gidicem o yüzden bu günleri iyi değerlendiriyorum
Ben kaç kere transfer oldum ilk defa duyuyorum neden bakılıyormuş acaba bi bilginiz varmıKızlar transferden sonraki 3 yada 4 gün hormon bakmak için çağırdı mi doktor hangi hormonlarınıza bakıldı
13,500 ilaçlar hariç sizin?Transfer ücreti ne kadar verdiniz acaba
Benim transfer günüm de koridorda beklerken 3 gün önce transfer olmuş bir arkadaş vardı o sordu yani sonuç mu belli olcak niye geldim.diye hemşire o sırada hormonlarınıza bakicaz eğer tutmadı gibiyse iğneleri tekrardan destek amaçlı ona göre duzenlicez dedi. Eltimde aynı yerde tüp bebek yaptırdı tuttu onun transfer tarihinden 3gun sonrada aynı şekilde hormonlarına bakılmış ama beta bakilmamıs beta bakmadan hangi hormondan anlıyorlar onu anlayamadımBen kaç kere transfer oldum ilk defa duyuyorum neden bakılıyormuş acaba bi bilginiz varmı
Ondan haberim yok çünkü bana hiç o şekilde bakmadılar ama iyi bişeymiş beklemek zorunda kalınmıyor 3 gün sonra hormonlarda yükseklik var ise gebelik oluşabilir diye düşünülüyor demek kiBenim transfer günüm de koridorda beklerken 3 gün önce transfer olmuş bir arkadaş vardı o sordu yani sonuç mu belli olcak niye geldim.diye hemşire o sırada hormonlarınıza bakicaz eğer tutmadı gibiyse iğneleri tekrardan destek amaçlı ona göre duzenlicez dedi. Eltimde aynı yerde tüp bebek yaptırdı tuttu onun transfer tarihinden 3gun sonrada aynı şekilde hormonlarına bakılmış ama beta bakilmamıs beta bakmadan hangi hormondan anlıyorlar onu anlayamadım
Bizi haberdar et bakalım nasıl oluyormuş bizde yaptırırız olmadıMerakla bekliyorum bakalım yarın ne olucak
Doktor bugün 19 bin olduğunu söyledi. Ufak çaplı şok gecirdik13,500 ilaçlar hariç sizin?
Yaaa maşallah. İnşallah benimde tutar. Çok zor günler geçirdim çok ağladım. Son çareye geldik Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verirBenim ilk denememde tutmuştu 1 yıllık evliydim ne olduğunu bile anlamadan yaşamışım o aşamaları şimdi bakıyorum da benim dikkat edip yediğim birşey yok herzmanki gibi devam ediyorum eşim ananas gibi şeyler alıyor yemem için o konuya pek dikkat etmiyorum iyi yolculuklar şimdiden ben birde ilk gebeliğimde kardeşim askere gitmişti onun yanına gitmiştim ankaradan Manisa ya çok soğuktu ben dedim kesin tutmayacak diyorum ya çok acemiliğime gelmiş
Benim bütün tedavi tahliler ilaçlar muayeneler yumurta toplama embriyo geliştirme hepsi içinde 28 bin tuttu13,500 ilaçlar hariç sizin?
çağırmadı beniKızlar transferden sonraki 3 yada 4 gün hormon bakmak için çağırdı mi doktor hangi hormonlarınıza bakıldı
Evet fiyatlar çok artmış biz bu hastanede 7.senemiz belki fiyat ondan böyledir bende çok artış olduğunu duydumDoktor bugün 19 bin olduğunu söyledi. Ufak çaplı şok gecirdik
Evet yumurta toplama vs bu fiyatlardır ama gerçekten günümüz şartlarında herşey çok zorlaştı ve herşey çok pahalıBenim bütün tedavi tahliler ilaçlar muayeneler yumurta toplama embriyo geliştirme hepsi içinde 28 bin tuttu
Ocak zamından sonra uçmuştur fiyatlarEvet yumurta toplama vs bu fiyatlardır ama gerçekten günümüz şartlarında herşey çok zorlaştı ve herşey çok pahalı
Ocak zammından sonra uçmuş fiyatlar Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahEvet fiyatlar çok artmış biz bu hastanede 7.senemiz belki fiyat ondan böyledir bende çok artış olduğunu duydum
Ben idrar testi yaptım ama çok erken 5. Gün daha bugün çıkmayacağı çok belliydi perşembe günü kan testim var siz yaptınız mıTest yapan var mı hanimlar ❤ bende 23 ocakta transfer oldum
Yok canim ya cesaret edemedm ben taze transfer oldum 12 gun once ovitrelle vurulmustum o yuzde yalanci pozitif gormek istemiyorum belki sabah yaparim dayanabilirsemde pazartesi kacinci gun embriyosuyduBen idrar testi yaptım ama çok erken 5. Gün daha bugün çıkmayacağı çok belliydi perşembe günü kan testim var siz yaptınız mı