Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar canım ben 23 ocakta transfer oldum 3.denemem 2 adet embriyo tranafer edildi ya senin ?Kızlar bugün yani 23 ocakda transfer olanlar kimler? Hadi burada toplanalım sureci hep birlikte birbirimize destek olarak geçirelim
Benim henüz ilk denemem cnm tek embriyo konuldu beklemedeyiz hangi sehirdensinMerhabalar canım ben 23 ocakta transfer oldum 3.denemem 2 adet embriyo tranafer edildi ya senin ?
Inşallah hayırlı sonuçlar alırız, var mi Şuan herhangi bir durum ağrın felan ? Kütahya sen hangi şehir canimBenim henüz ilk denemem cnm tek embriyo konuldu beklemedeyiz hangi sehirdensin
Ben Bursada pembemavi hastanesinde yaptırdıminşallah güzel sonuçlar alırız hangi hastanede yaptırdın
Bende Ankara ANATOLİA tüp bebek merkezinde yaptırdım hiçbir belirtim yok evdeyim sadece ufak tefek ev işleri yapıyorum zaman geçmiyorBen Bursada pembemavi hastanesinde yaptırdım
inşallah tutunurlar annelerine yatmak da iyi değilmiş kan dolaşımı yavaşlayacağı için diyorlar ama herkes birşey diyor ne yapacağımızı şaşırdık iyiceUmarım tutunma belirtileridir bende pek bişey yapmıyorım genelde hep yatıyorum oturuyorum. Kahvaltı hazırlıyorım masayı toparlıyorum öyle geçiyo günlerim
İnşallah canım hepimizin tek seferde tutunsun hemencik. Benim doktorda aynı şeyi dedide yatıyorım valla korkuyorum. Ben 3.5 yıllık evliym hiç hamile kalmadım o yüzden dikka ediyorum zaten pazar günü yola çıkcam kendi evime gidicem o yüzden bu günleri iyi değerlendiriyoruminşallah tutunurlar annelerine yatmak da iyi değilmiş kan dolaşımı yavaşlayacağı için diyorlar ama herkes birşey diyor ne yapacağımızı şaşırdık iyice
Transfer ücreti ne kadar verdiniz acabaMerhaba bende 24 Ocak transfer oldum 5. Gün embriyosu 2016 da ilk tüp bebek tedavisinden bi oğlum var 2018 de yine 5.gün embriyosu ile hamile kalmıştım ama kan sonucumda katlamalar iyi gitmiyordu sonu düşük oldu her sene bi kere tedavi gördüm devam ettim tutmadı hep negatif sonuç aldım inşallah şimdi pozitif olur çift embriyo transfer oldum yaşım 31 ama deneme sayımız fazla olduğu için 1 den fazla embriyo koyuyorlar Ankara da yaşıyorum 02.02 test günüm şu kandil günü Allahım tüm dualarımızı kabul etsin