23 Ocak 2023'de Transfer olanlar

Perim007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
201
107
29
Kızlar bugün yani 23 ocakda transfer olanlar kimler? Hadi burada toplanalım sureci hep birlikte birbirimize destek olarak geçirelim

Beni sabah 8:30da hastaneye çağırdılar gittiğimde doktorum yoktu rahatsizlanmıs. O kadar rahattım ki bunu kafama takıp stres yapmadım kanımı verdim yatışımı yaptırdım kahvaltımı yaptım eve gidip biraz daha uyudum öğleden sonra gittiğimde tüm işlemler hazırdı çok sıkışık bir şekilde aldılar beni içeriye çok rahat olmamı hareket etme, kafanı kaldırma ve derin nefes alma sakin ıkınma dediler çok iyi anladım tamam dedim elimden geleni yaptım ama kasıklarıma bastırınca çok zor tuttum kendimi ister istemez popomu kaldırdım doktor kızdı hatta nefes alınca bile ultrason görüntüsü kayıyordu hizmetli kız sağolsun yanıma geldi ve gözlerini ultrasona dön bak bebeğine içinden 50 ye kadar say bitcek dedi ve gerçekten öyle de oldu hatta gerçekten bitti mi dedim oooo mükemmel oldu çok iyi dediler hemşirelerim sağolsun 🥲işlem odasında on dk yattım sonra odaya aldılar sedyeyle hiç kalkmadm yarım saat sonra sürgüyle idrarımı yaptım en zor yanı sıkışık olmak ve tutmaya çalışmak 😢 45 dk sonra hazırlan dediler kıyafetlerimi eşim giydirdi ayakkabimida rahattım egilmedim ama çok fazla idrarım gelmeye devam ediyordu bu ilaç kullanımı anlatıldı lavaboya girdim ama asla kendimi zorlanmadım. Hastaneden arabaya kadar yürüdüm ve evde hep yatıyorum tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında ilk saatler böyle geçti hala daha tuvaletimi yaparken korkuyorum 😂😂 sizin süreçleriniz nasıldıı bu arada akşam yemekten sonrada karnım çok guruldadi

Hiçbir belirtim yok cnm, arada böyle kasık değilde karnım ağrıyor ama çok değil gb ben mi öyle anlamak istiyorum belki bilmiyorum ama tek bende ağız kuruluğu çok fazla var başka da birşeyim yok sende varmı

Merhaba bende 24 Ocak transfer oldum 5. Gün embriyosu 2016 da ilk tüp bebek tedavisinden bi oğlum var 2018 de yine 5.gün embriyosu ile hamile kalmıştım ama kan sonucumda katlamalar iyi gitmiyordu sonu düşük oldu her sene bi kere tedavi gördüm devam ettim tutmadı hep negatif sonuç aldım inşallah şimdi pozitif olur çift embriyo transfer oldum yaşım 31 ama deneme sayımız fazla olduğu için 1 den fazla embriyo koyuyorlar Ankara da yaşıyorum 02.02 test günüm 🤲🏻 şu kandil günü Allahım tüm dualarımızı kabul etsin

merhaba bende 25 ocakta transfer oldum. ilk denemem 2020de olmuştu bir kızım var bu ikinci denememiz oldu.

Merhaba bende 24 ocakta transfer oldum. Benimde karnımda batmalar oluyo ayağa kalkınca hafif sancılar gelşyo geçiyo gibi Rabbim hepşmizin gönlğne göre versin ❣️

Umarım tutunma belirtileridir 🥹 bende pek bişey yapmıyorım genelde hep yatıyorum oturuyorum. Kahvaltı hazırlıyorım masayı toparlıyorum öyle geçiyo günlerim

Umarım tutunma belirtileridir 🥹 bende pek bişey yapmıyorım genelde hep yatıyorum oturuyorum. Kahvaltı hazırlıyorım masayı toparlıyorum öyle geçiyo günlerim
🤲🏻 inşallah tutunurlar annelerine yatmak da iyi değilmiş kan dolaşımı yavaşlayacağı için diyorlar ama herkes birşey diyor ne yapacağımızı şaşırdık iyice 😆😆

🤲🏻 inşallah tutunurlar annelerine yatmak da iyi değilmiş kan dolaşımı yavaşlayacağı için diyorlar ama herkes birşey diyor ne yapacağımızı şaşırdık iyice 😆😆
İnşallah canım hepimizin tek seferde tutunsun hemencik. Benim doktorda aynı şeyi dedide yatıyorım valla korkuyorum. Ben 3.5 yıllık evliym hiç hamile kalmadım o yüzden dikka ediyorum zaten pazar günü yola çıkcam kendi evime gidicem o yüzden bu günleri iyi değerlendiriyorum 🤭

Nar suyu içtim transfer gününe kadar. Yine içmeye devam ederdim de kendi sıktığımdan kalmadı. Kendi evime geçince devam edicem Transferden sonra çiğ kuruyemiş yemeye başladım. Çiğ fındık badem kabak çekirdeği kuru üzüm. Kahvaltıdada yarım avokado yiyorum

Merhaba bende 24 Ocak transfer oldum 5. Gün embriyosu 2016 da ilk tüp bebek tedavisinden bi oğlum var 2018 de yine 5.gün embriyosu ile hamile kalmıştım ama kan sonucumda katlamalar iyi gitmiyordu sonu düşük oldu her sene bi kere tedavi gördüm devam ettim tutmadı hep negatif sonuç aldım inşallah şimdi pozitif olur çift embriyo transfer oldum yaşım 31 ama deneme sayımız fazla olduğu için 1 den fazla embriyo koyuyorlar Ankara da yaşıyorum 02.02 test günüm 🤲🏻 şu kandil günü Allahım tüm dualarımızı kabul etsin
Transfer ücreti ne kadar verdiniz acaba

X