- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Ne renk botlar yarın kızımın ayağını ölçüp cevap yazıcam size.16 cm cnm nike var 24 no
Hasarlı yeri fotolarmısınız zahmet olmazsa oradan su alırmı?Eki Görüntüle 1247130
Burunlarinin alt kisminda vurmadan dolayi hasar var bilgin olsun ama giyildiginde belli olmuyor cok alt ucunda kaliyor cnm bilgin olsun.
Haklısınız yağmurda karda yürümeyecek zaten hep kucakta bücür cadı sadece avmlerde koşturucak altlarıkayıyormu daha nce hiç bu tarz bot giydirmedimdeCnm niken botleri su gecirmeme ozelligine sahip degil ici korumali disi kadife ve deri kapli ama squ gecirebiliyor hasarli yerinden bisey gecirmez oyle ici delik degil yani sayet suda var kucuk hanfendilerimizi cok soguk gunlerde zaten yagmura camura sokmuyoruz o yuzden islanmazlar ben oglumu uyutyrm suan uyusun cikarip cekerm cnm sana
Evet ugg olabilir ne renk foto atarsanız dşünüyorum fiyatıda uygun benim için.Sifir ugg miz var dusunurseniz fiyati 25 tl
kızım 18 aylık adidaslrı var şuan 22 numara tam oluyor olurmuki acaba ?olursa kaçırmak istemiyorum ölçü yazarmısınız tabanı kaç cmKiziniz kac aylik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?