Bebek İkinci El 23 numara kız çocuk bot arıyorum

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Tercihen nike ama diğer markalarıda görmek isterim.
kalıba göre ayak numarası değişebiliyor o yüzden cm olrak taban ölçüsü verirseniz sevinirim.

şirinbebe marka 24 numara kışlık bot. altı 17 cm. sadece bir kış giyildi, sorunsuz ve temizdir.

Eklentiler

• 20140916_112900.jpg
    20140916_112900.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 314
  • 20140916_112849.jpg
    20140916_112849.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 280
20140901_154049.jpg

Burunlarinin alt kisminda vurmadan dolayi hasar var bilgin olsun ama giyildiginde belli olmuyor cok alt ucunda kaliyor cnm bilgin olsun.

Cnm niken botleri su gecirmeme ozelligine sahip degil ici korumali disi kadife ve deri kapli ama squ gecirebiliyor hasarli yerinden bisey gecirmez oyle ici delik degil yani sayet suda var kucuk hanfendilerimizi cok soguk gunlerde zaten yagmura camura sokmuyoruz o yuzden islanmazlar ben oglumu uyutyrm suan uyusun cikarip cekerm cnm sana

Cnm niken botleri su gecirmeme ozelligine sahip degil ici korumali disi kadife ve deri kapli ama squ gecirebiliyor hasarli yerinden bisey gecirmez oyle ici delik degil yani sayet suda var kucuk hanfendilerimizi cok soguk gunlerde zaten yagmura camura sokmuyoruz o yuzden islanmazlar ben oglumu uyutyrm suan uyusun cikarip cekerm cnm sana
Haklısınız yağmurda karda yürümeyecek zaten hep kucakta bücür cadı sadece avmlerde koşturucak altlarıkayıyormu daha nce hiç bu tarz bot giydirmedimde
Fiyatı benim için uygundur burunlarınıda foto çekersneiz duruma göre karar vericem birde elinizde 18-24 kız bebek giyim varmı yada 2-3 yazlık

Canim bana mailini atarmisin ozelden yazliklarim vaf tamda istedigin aya bitti zaten elimde kalanlarin hepsi mail yaz bana hepsini atayim

Back