- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
-
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Oncelikle sizi tebrik ederim keske tum anneler sizin gibi olsa. 23 Nisan kutlamalarina katilmakla birlikte bence Atamin sevgisini yerlestirin onun kalbine. Bu arada ben kutlamalara yillarca izci olarak katildim cok guzel gunlerdi.
Aaaa Yeşilköy sahil olabilir ,teşekkür ederim,öğrendiğim iyi oldu. Bir iki yere mesaj attım program nasıl diye,uymazsa değerlendirebilirim.Cuma günü okulda etkinlik yapılacak 23 Nisan için, ama ben biraz araştırdım Bakırköy Botanik Park var orada saat 2'de başlayacak olan güzel etkinlikler yapılacakmış, oraya götüreceğim çocukları, aynı şekilde Yeşilköy sahil'de de 23 Nisan şenlikleri yapılacağını yine araştırmalarım sonucu öğrendim.
Aaaa Yeşilköy sahil olabilir ,teşekkür ederim,öğrendiğim iyi oldu. Bir iki yere mesaj attım program nasıl diye,uymazsa değerlendirebilirim.
Harika.Birtakım çocuklar arasında oyunlar ve uçurtma uçuracaklarmış çocuklar. Biz ilk olarak orayı düşündük ama Botanik Park bize daha yakın ve aynı etkinlikler orada da yapılacak hatta oğluma uçurmanı da al yanına oyunlar bittikten sonra uçurursun dedim.
Bende bandodaydımBende bando takımındaydım :) güzel günlerdi..
Harika.
Biz zaten her haftasonu o taraftayız. Galeria'daki oyun parkini seviyor kızım. Onu parka götürüp,oradan sahile yüruyüşe oradanda Gelik'e geciyoruz fix.
Cumarteside gelebiliriz,bizde uçurtma alalım gelirsek sahilden, satıliyor orada,hiç denemememiştik,bizim içinde ilk olur uçurtma.
Teşekkür ederim
Süper ya. Kızimda sever muhtemelen. Degişiklik olur.Rica ederim, 2 hafta önce bizde oğlumla uçurtma uçurduk orada çok eğlenceliydi gerçekten şimdi uçurtmasını gözü gibi saklıyor çok sevdi.
Süper ya. Kızimda sever muhtemelen. Degişiklik olur.
Çok alakasız olacak ama oradaki meşhur (ismini yazmayayım reklam olmasın)dondurmacı acılmışmıydı dikkatinizi çekti mi?
Harika.
Biz zaten her haftasonu o taraftayız. Galeria'daki oyun parkini seviyor kızım. Onu parka götürüp,oradan sahile yüruyüşe oradanda Gelik'e geciyoruz fix.
Cumarteside gelebiliriz,bizde uçurtma alalım gelirsek sahilden, satıliyor orada,hiç denemememiştik,bizim içinde ilk olur uçurtma.
Teşekkür ederim
Ay o kuyruk yokmu o kuyrukEvet epeyce de kuyruk vardı, uzun süre dondurma alabilmek için bekledik tam aldık tamam dedik kızım hop elindeki dondurmayı düşürdü tekrar sıraya girdik :)
O ödül canım bize. Çocuğu oyun parkinda 1 saat oynatıp,üzerine 1 saat yürüyüp,kızıda iyice acıktırıp,kendimizi zor atıyoruz Gelik'e. Benim et sevmeyen kuzu bile oturup döner yiyor oradaoff acıkmışmım galiba.. şu rütinde dikkatimi çeken tek şey gelik oldu yahu :))
Anladım. Bende düşündüm aslında iki kutlama olayıni senin gibi ama 23 Nisanda sıradan bir gün gibi geçirmeye içim elvermedi. Sanki bizim çocukluğumuzdaki gibi olmayacakmıs kaygısından belki bilemiyorum.hımm kendimi kötü hissettim.
cuma günü kutlayacak oğlum, kıyafetleri ve bayrakları hazır.
c.tesiye bir plan düşünmedik, iki gün kutlanınca kafası karışır mı bilemedim, 2,5 yaşında.
Gideceğimiz ilçede de etkinlik olacağını sanmıyorum, ancak bayrak falan asarız eve muhtemelen.
Anladım. Bende düşündüm aslında iki kutlama olayıni senin gibi ama 23 Nisanda sıradan bir gün gibi geçirmeye içim elvermedi. Sanki bizim çocukluğumuzdaki gibi olmayacakmıs kaygısından belki bilemiyorum.
Harika.kardeşimi Anıtkabir'e götüreceğim..
Harika. İkizler mi yoksa kizlarınız.bizim kizlar 23 nisanda gösteri yapacaklar krese gidiyorlar
inşallah gelebilirsiniz :)Harika.
Ankarada olsam,ilk gideceğim yer olurdu benimde Anıtkabir.
Seneye inşallah kısmet olursa. Hem 4.5 yaşında olacak,biraz daha anlamlandırabilir