23 Nisanı Çocuğunuz İçin Nasıl Anlamlı ve Özel Bir Hale Getireceksiniz?

choccywhoccydoodah

Nirvana
Pro Üye
19 Kasım 2013
18.630
33.575
Selam;
Biliyorsunuz bu sene 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. 3.5 yaşında kızım var,Cuma günü okulda muhakkak uygun bir etkinlik yapılacak ama ne yalan söyleyeyim,ben çocukluğumdaki gibi,özel giysiler giyip,büyükçe bir stadyumda yaptığımız gösteriler tarzında birşeyler yaşasın istiyorum.
Ne büyük heyecandı,22 Nisan gecesi giysilerimi,ayakkabımı baş ucuma koyar uyurdum,heyecandan uyuyamazdım yada.
Şimdi bakıyorum,eskisi gibi kutlama,etkinlik vs göremiyorum fazla.
Kızımında mahrum kalmamasını istiyorum tabi.
Şimdi daha" 3.5 yaşında ne kadar anlamlandırabilir diyebilirsiniz" muhakkak ama ben özel ,önemli bir gün olduğunu şimdiden öğrenmesini istiyorum. Ona öyle bir seçenek sunabileyim ki heyecanlansın,bayram böyle birşey demekki diye aklında kalsın istiyorum.
Evet sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Neler planlıyorsunuz?
Avrupa yakasında güzel bir etkinlik önerebilirmisiniz?

Yardımcı olamicam ama sunu söylemek istedim,
Keşke her anne sizin gibi olsa.
Çok teşekkür ederim.
Keşke herşey benim çocukluğumdaki gibi olsa. Benim annem bunu dert etmek durumunda kalmazdı,keşke bizlerde bunları düşünmeden yaşayabiliyor olsak,eski coşkuyla,eski heyecanla kutlansa bayramlar ,çocuklarımız bizim çocukluğumuzdaki heyecanları yaşasa.

Allah bagislasin kuzunuzu
Ne sansli cocuk ki sizin gibi bir annesi var
Benim bocugum daha 6,5 aylik ama sizinkinin yasina geldiginde giydirip kusatip bayrama diye cikarcam disari

Biz bayrağımızı kapıp Maltepe sahilinde olacağız bir durum olmazsa. Avrupa yakasında da şenlikler,kutlamalar vardır muhakkak.2013 doğumlu.

Son düzenleme:
Bızım cumartesı gunu okulda hem kutlama hemde kermes ve eglenceler olacak . O sebeble bu sekılde yasayacak . Daha buyuk bır etkınlık varmı bılmıyorum ıstanbul genelı ama olsada goturmeyecek guvenlık zafıyetınden dolayı

Allah bagislasin kuzunuzu
Ne sansli cocuk ki sizin gibi bir annesi var
Benim bocugum daha 6,5 aylik ama sizinkinin yasina geldiginde giydirip kusatip bayrama diye cikarcam disari
Çok teşekkür ederim, amin cümlemizinkini inşallah.
Ama sorun şu ki,nereye götüreceğim ki ben kızımı? Kutlama olan bir yer olmalı ki anlamli olsun.

Allah kısmet ederde Ankaraya gidersek babamın her sene bize yaptığı gibi önce Anıtkabir ziyareti akabinde park bahçe artık Allah ne verdiyse oğlumu gezdirmek istiyorum, şu an 2 yaşında

Biz bayrağımızı kapıp Maltepe sahilinde olacağız bir durum olmazsa. Avrupa yakasında da şenlikler,kutlamalar vardır muhakkak.
Teşekkürler, biraz daha araşırayım ben.
Bizim Cuma yapılacak kutlama.
Cumartesi için guzel bir program yapılmış okulunuzda.

Allah kısmet ederde Ankaraya gidersek babamın her sene bize yaptığı gibi önce Anıtkabir ziyareti akabinde park bahçe artık Allah ne verdiyse oğlumu gezdirmek istiyorum, şu an 2 yaşında
Harika. Bende seneye böyle bir program düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum.

Valla biz ailecek Atatürk baskılı tişörtlerimizi hazırladık. Biz anne baba olarak siyah üstüne beyaz baskılı,kızlar da beyaz üstüne siyah baskılı. Kızlara kırmızı pantalon ve kırmızı-beyazlı ayakkabı aldım. Bayraklarını da hazırladık. Başlarına da kırmızı çiçekli bantlar aldık.İlk önce büyük kızımızın okulunda etkinliğe gideceğiz, sonra da arkadaşımızın kreşinde çocuklara etkinlik var. Hokkabazlar, değnek üzerinde yürüyen cambazlar falan var. Bir de kreşten çocukların sayısını aldık, hepsine ufakta olsa hediyeler dağıtacağız.Küçük kızım 17 aylık daha ama, ağaç yaşken eğilir

genellıkle stadyumlarda guzel etkınlkler oluyor bir arastırın . bir de o gune ozel şık bir kıyafet giydirebılırsnz. aklma baska bısey gelmedi sayın dusuncelıanne :)

Harikasınız. Tam bir bayram havası olacak,diğer çocukları sevindirmekte cabası. Daha ne olsun. Bende ufak tefek hediyeler hazırladım kizimin okulundaki çocuklar için,Cuma bırakacaģım.
genellıkle stadyumlarda guzel etkınlkler oluyor bir arastırın . bir de o gune ozel şık bir kıyafet giydirebılırsnz. aklma baska bısey gelmedi sayın dusuncelıanne :)
Teşekkürler

canım okula başlayınca hepsini yaşayacak acele etme.üç aydır kızım gösterilere hazırlanıyor maddi manevi bir sürü hazırlık yaptık yoruldum vallahi.acele etme sizde yaşıcaksınız nasıl olsa hemde her yıl.

Sizi tebrik ederim
Bizimki daha 15 aylık bayrağımızı öğretiyorum daha tören kısmına gelemedik
Masal yerine de tarihimizi anlatmayı düşünüyorum
Daha özenli giydirip, gezdirin, bayrak ve balon alın ay yıldızlı sallasın minik yavru

Ya sanki yaşayamayacakmış,anlamlandıramayacakmış gibi endişeleniyorum. Bizi annem bebekken bile götürürmüş o gösterilere,kutlamalara her bayram. Bende annemin yolundan ilerleyeyim dedim.
Yıl sonu gösterimiz var Haziranda (ilk bu bizim için) dans dersi alıyorlar şu an,ona bile aşırı bir heyecanla yaklaşıyorum.

Harikasınız. Tam bir bayram havası olacak,diğer çocukları sevindirmekte cabası. Daha ne olsun. Bende ufak tefek hediyeler hazırladım kizimin okulundaki çocuklar için,Cuma bırakacaģım.

Teşekkürler

Sanırım eski 23 Nisan'ları çok özlemişiz bizlerde. O büyük caddelerde yapılan yürüyüşleri, eğlenceli konvoyları belki yaşatamayacağız ama ,o günün çocuklara özel ve kutlanmaya değer birgün olduğunu hissetmelerini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…