23 Nisanı Çocuğunuz İçin Nasıl Anlamlı ve Özel Bir Hale Getireceksiniz?

Selam;
Biliyorsunuz bu sene 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. 3.5 yaşında kızım var,Cuma günü okulda muhakkak uygun bir etkinlik yapılacak ama ne yalan söyleyeyim,ben çocukluğumdaki gibi,özel giysiler giyip,büyükçe bir stadyumda yaptığımız gösteriler tarzında birşeyler yaşasın istiyorum.
Ne büyük heyecandı,22 Nisan gecesi giysilerimi,ayakkabımı baş ucuma koyar uyurdum,heyecandan uyuyamazdım yada.
Şimdi bakıyorum,eskisi gibi kutlama,etkinlik vs göremiyorum fazla.
Kızımında mahrum kalmamasını istiyorum tabi.
Şimdi daha" 3.5 yaşında ne kadar anlamlandırabilir diyebilirsiniz" muhakkak ama ben özel ,önemli bir gün olduğunu şimdiden öğrenmesini istiyorum. Ona öyle bir seçenek sunabileyim ki heyecanlansın,bayram böyle birşey demekki diye aklında kalsın istiyorum.
Evet sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Neler planlıyorsunuz?
Avrupa yakasında güzel bir etkinlik önerebilirmisiniz?
ne güzel bir düşünce bende kızımın o heycanı yasamasını istiyorum ve özel giysiler alındı 23 nisan cocuk bayramı oldugunu anlaytık onun bayramı için ona hediyeler aldım ve gittiğimiz özel hastanenin konferans salonunda tiyatro ve 23 nisan kutlaması var oraya gidicez

Ay cocukluguma götürdü konun beni icim tuhaf oldu :) ne gösteriler hazirlardik stadyumda bi hafta kala çok heyecanlı olurdum hele son akşam dediğin gibi uyuyamazdim :)
Ah be ne diye büyüdüm ki :)
Konun için yardımcı olamadım ama duygulandım yazmak istedim :KK68:
Olsun,iyiki yazdın. Biz bayramları doya doya yaşamış çocuklarız. O bayramlarda yaşadığım heyecanı bir daha yaşamamışımdır herhalde. Dilerim ve umarım çocuklarımızda yaşar.
inşallah gelebilirsiniz :)
İnşallah, çok istiyorum.

Selam;
Biliyorsunuz bu sene 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. 3.5 yaşında kızım var,Cuma günü okulda muhakkak uygun bir etkinlik yapılacak ama ne yalan söyleyeyim,ben çocukluğumdaki gibi,özel giysiler giyip,büyükçe bir stadyumda yaptığımız gösteriler tarzında birşeyler yaşasın istiyorum.
Ne büyük heyecandı,22 Nisan gecesi giysilerimi,ayakkabımı baş ucuma koyar uyurdum,heyecandan uyuyamazdım yada.
Şimdi bakıyorum,eskisi gibi kutlama,etkinlik vs göremiyorum fazla.
Kızımında mahrum kalmamasını istiyorum tabi.
Şimdi daha" 3.5 yaşında ne kadar anlamlandırabilir diyebilirsiniz" muhakkak ama ben özel ,önemli bir gün olduğunu şimdiden öğrenmesini istiyorum. Ona öyle bir seçenek sunabileyim ki heyecanlansın,bayram böyle birşey demekki diye aklında kalsın istiyorum.
Evet sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Neler planlıyorsunuz?
Avrupa yakasında güzel bir etkinlik önerebilirmisiniz?

Çocuğum yok ama bu başlık gözlerimi doldurdu. Bu ruh ve heyecanı yaşaması için uğraşmanız ne kadar güzel.

ne güzel bir düşünce bende kızımın o heycanı yasamasını istiyorum ve özel giysiler alındı 23 nisan cocuk bayramı oldugunu anlaytık onun bayramı için ona hediyeler aldım ve gittiğimiz özel hastanenin konferans salonunda tiyatro ve 23 nisan kutlaması var oraya gidicez
Teşekkürler, kalpler bir,amaç aynı. Çocuklarımız tarihi,bayramların önemini bilsin,o mutluluğu yaşasın istiyoruz hepimiz. Yılda bir gün onların bayramı bu,bilsinler.
Tiyatroda gayet güzel olur eminim.

Teşekkürler, kalpler bir,amaç aynı. Çocuklarımız tarihi,bayramların önemini bilsin,o mutluluğu yaşasın istiyoruz hepimiz. Yılda bir gün onların bayramı bu,bilsinler.
Tiyatroda gayet güzel olur eminim.
Aynen öyle heleki böyle kötü zamanlarda birlik ve beraberliğin atamızdan bizlere kalan bu güzel bayramların kıymetini bilelim cocuklarjmıza öğretelim bizde cok istiyoruz eşim ile.buarada tiyatro avrupa yakası bağcilarda

Çok teşekkür ederim.
Ben öyle güzel hatırlıyorum ki 23 Nisan'ı. Kızımda aynı şeyi yaşasın/hissetsin ilerde güzel hatırlasın istiyorum benim gibi. İnşallah öyle olur.

Çocuk bayramından daha güzel bir şey var mı ? Dünyayı verelim çocuklara :KK200:

Aynen öyle heleki böyle kötü zamanlarda birlik ve beraberliğin atamızdan bizlere kalan bu güzel bayramların kıymetini bilelim cocuklarjmıza öğretelim bizde cok istiyoruz eşim ile.buarada tiyatro avrupa yakası bağcilarda
Harikasıniz :KK200: Unutmamak/unutturmamak gerek.
Çocuklar bizim geleceğimiz,bizlerde çocuklarımıza aynayız,güzellik,iyilik adına ne verebiliyorsak vermeliyiz. Kıymetini bilerek büyüsünler,vatana millete hayırlı bireyler olsunlar inşallah.
Çocuk bayramından daha güzel bir şey var mı ? Dünyayı verelim çocuklara :KK200:
:KK200::KK200::KK200::KK200:

X