23 Nisan yumurtlama görenler var mııı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi trmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son adetin ne zamandı acaba döngün kaç gün sürüyor
Benim döngümün düzeni doğum kontrol hapından sonra bozuldu maalesef ort 32 gün diyor ama ne zaman adet olurum bende bilmiyorum en son 10nisanda oldum bakıldığında 13-14 gün sonra yumurtlama gördüm ama bata 13-17 mayıs diyor iki farklı uygulama

Canım duzensizse bir fikrim yok benim genelde düzenli oluyor Benimde 10 Nisan başladı 14 ü bitti hatta bu ay da çok az oldum son iki günüm lekeydi sadece benim ki de 9 Mayıs bat diyor benim uygulama doğru gösteriyor genelde arada 1 gün falan oynuyor bazen
Ben bu ay birde chatgbt ye falan sordum tahmini yumurtlama günlerini falan bilmiyorum ne olacak muhtemelen mayısın 6 7 si gibi teste başlarım

Süreç aynı bende 10unda başladı ve az oldu:) Buralarda olursanız hep beraber haberleşelim:)

Benim de sat 3 nisan piki 21 nisanda gördüm. Regl tarihim değişiyor ama 6-7 mayıs gibi gösteriyor app. Genelde en erken yumurtlamadan 12 gün sonra test yapılması öneriliyor

Benim de sat 3 nisan piki 21 nisanda gördüm. Regl tarihim değişiyor ama 6-7 mayıs gibi gösteriyor app. Genelde en erken yumurtlamadan 12 gün sonra test yapılması öneriliyor
Yumurtlama için pik gününü mü esas alıyoruz yoksa çatlama gününü mü onu anlamadım

Yumurtlama için pik gününü mü esas alıyoruz yoksa çatlama gününü mü onu anlamadım
Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi denediğim için ben de çok emin değilim ama çatlama gününü baz almak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum

Kızlar adetime 7 gün kaldı. Ama hiç bahsedilen kasık batması yok bende nasıl bir şey acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…