Yaaa beraber bekleriz artık.Ben varım. Adet gecikmesini beklemek istiyorum tabi belirtilerim çok olursa erkenden de test yaptırabilirim
Ay çok sevindim birileriyle aynı tarihte olmaya. Umarım bu ay çok güzel haberler alırız yaBenimde 23 nisan ama pkosum 1.5 senedir bebiş olmadı bu da olmazsa aşılama olucam inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
Bugün biraz akıntım vardı ve alt karnımda hafif hafif kramplar oluştu. Ama gebeliğe yormak istemiyorum tabiYaaa beraber bekleriz artık.Kasık ağrılarınız geçti mi bunu baya merak ediyorum
İnşallah inşallahAy çok sevindim birileriyle aynı tarihte olmaya. Umarım bu ay çok güzel haberler alırız ya
Evet düşünmiyim diyorum ama şu alt karın ağrısı yumurtlamadan beri devam ediyor hatta bugün tekrar ovülasyon testi yaptım tekrar mı yumurtluyorum diye ama yokBugün biraz akıntım vardı ve alt karnımda hafif hafif kramplar oluştu. Ama gebeliğe yormak istemiyorum tabi
6 Mayıs. Benim de yumurtlamadan sonra devam etti. Normal mi acaba bu durum bilemedim. Daha vaktimiz var tabi bakalım.Evet düşünmiyim diyorum ama şu alt karın ağrısı yumurtlamadan beri devam ediyor hatta bugün tekrar ovülasyon testi yaptım tekrar mı yumurtluyorum diye ama yokBat ne zaman sizin
23 Nisan civarlarında yumurtlama gören var mııı? Test ne zaman yapmaya başlayacaksınızzz? Daha erken tabi ama sabırsızlıkk
Bende anlayamadım yumurtlama olunca geçerdi. Benim eşim göreve vs gittiği için ilk kez bu ay test yardımıyla tam değerlendirebildik, 4 aydır korunmuyoruz ama yumurtlamada hep görevdeydi şansa6 Mayıs. Benim de yumurtlamadan sonra devam etti. Normal mi acaba bu durum bilemedim. Daha vaktimiz var tabi bakalım.
Siz ne zamandır deniyorsunuz?
Ay çok heyecanlı ciddeeenn26 Nisan'da yumurtladım3. Denememiz. Diğer aylar reglden 4 gün önce yapmaya başladım test. Sanırım bu ay da regl gecikmesini bekleyemem meraktan yaparım 4 gün önce ya
Ha bi de aslında ocak ayı var ama onda da doğum kontrol hapını bırakalı 2 hafta falan olmuştu tam sağlıklı değerlendirme yapamamıştık sanırım6 Mayıs. Benim de yumurtlamadan sonra devam etti. Normal mi acaba bu durum bilemedim. Daha vaktimiz var tabi bakalım.
Siz ne zamandır deniyorsunuz?
Anladım umarım tutmuşturBende anlayamadım yumurtlama olunca geçerdi. Benim eşim göreve vs gittiği için ilk kez bu ay test yardımıyla tam değerlendirebildik, 4 aydır korunmuyoruz ama yumurtlamada hep görevdeydi şansa
Ay çok heyecanlı ciddeeennbenim bata uygulamanın birisi 17 diğeri 13 Mayıs diyor döngüm saçmaladı biraz neye göre test yapacağım bende bilmiyorum
İnşallah hayırlısıyla olmuştur ya biz 1.5 senedir evliyiz sanırım o yüzden hazırım ama bende eşimin mesleği dolayısıyla korkuyorum ama yapacak bir şey yokAnladım umarım tutmuşturbiz de ilk defa bu ay yumurtlamaya dikkat ederek denedik. O yüzden tutup tutmadığını merak ediyorum. Ama bir yandan da hazır hissetmiyorum.
Evet evet yumurtlamayı testle takip ettim 23 pik gördüm 24de koyuydu ama 25de silikleşmeye başladı şuan baya silikYumurtlamadan 13-14 gün sonra adet olduğumuzu var sayarsak
Test yapmak için de yumurtlamadan 11-12 gün sonrasını bekle derim canım
Yumurtlamanı ovulasyon testi ile mi takip ettin eminsin gününden yani değil mi?
Siz hazır hissediyorsanız gerisi gelir hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah hayırlısıyla olmuştur ya biz 1.5 senedir evliyiz sanırım o yüzden hazırım ama bende eşimin mesleği dolayısıyla korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Bu yola girdik bakalım inşallah hayırlısı kolaylıkla olur. Siz niye hazır hissetmiyorsunuz öyle düşünmeyin yaSiz hazır hissediyorsanız gerisi gelir hakkınızda hayırlısı olsun
En başta Gebelik korkutuyor beniBu yola girdik bakalım inşallah hayırlısı kolaylıkla olur. Siz niye hazır hissetmiyorsunuz öyle düşünmeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?