Ne yalan söyleyeyim beni mide bulantısı korkutuyor normal hayatımda da çok yaşıyorum bunu ve beni çok zorluyorEn başta Gebelik korkutuyor beniOnun dışında Sorumluluklar yapabilir miyim endişesi vs var. Neyse belki gebe kaldıktan sonra geçer bu düşünceler
Siz kaç yaşındasınızEn başta Gebelik korkutuyor beniOnun dışında Sorumluluklar yapabilir miyim endişesi vs var. Neyse belki gebe kaldıktan sonra geçer bu düşünceler
sanırım gebelere mide bulantısı için ilaç veriliyormuş. Benim de migrenim korkutuyor aslındaNe yalan söyleyeyim beni mide bulantısı korkutuyor normal hayatımda da çok yaşıyorum bunu ve beni çok zorluyor
31 sizSiz kaç yaşındasınız
Ay Allah korusun gerçekten migrende çok zor bi hastalıksanırım gebelere mide bulantısı için ilaç veriliyormuş. Benim de migrenim korkutuyor aslında
26 bende31 siz
Gençmişsiniz daha26 bende
Sizde gençsiniz maşallah yolun başındayız dahaGençmişsiniz daha
25 benim de.23 Nisan civarlarında yumurtlama gören var mııı? Test ne zaman yapmaya başlayacaksınızzz? Daha erken tabi ama sabırsızlıkk
Ben laboquickle yaptım başlarda hep silik çıkınca olmayacak sandım ama yumurtlama günü koyu çıkınca oh dedim. Genel olarak herkes memnun sanırım. İnnovita ve birgebeningünlügü markasını da sık görüyorumBenimde bu ay yumurtlama tarihim uygulamalara göre 20 ve 27 arası
20 22 24 26 degerlendirdik PCO var bende 1 buçuk senedir olmadı bu sefer sonuç ne olacak bilmiyorumbir de olmazsa gelecek aya ovulasyon testi denicem marka öneririr misiniz
Hep beraber beklemedeyiz desenize inşallah çok güzel haberler alırız25 benim de.
Benim nedense artık psikolojim kaldırmıyor bu süreci. 4 aydır falan deniyoruz ama amh değerim düşük o yüzden umudum sıfır ve bu şekilde her günüm ağlayarak geçiyor. Ne zevk kaldı ne evlilik keyfi herşey zehir oldu.Hep beraber beklemedeyiz desenize inşallah çok güzel haberler alırız
Lütfen öyle düşünmeyin daha 4 ay kısa bir zaman belkide daha zamanı vardır. Biz strese girdikçe bence bu süreç daha çok uzar. Söylediğiniz değerin ne olduğunu bilmiyorum desem saçma mı olur bilmiyorum ama bir çözümü vardır inşallahBenim nedense artık psikolojim kaldırmıyor bu süreci. 4 aydır falan deniyoruz ama amh değerim düşük o yüzden umudum sıfır ve bu şekilde her günüm ağlayarak geçiyor. Ne zevk kaldı ne evlilik keyfi herşey zehir oldu.
Ne zamandır evlisiniz bir de kaç yaşındasınız kiBenim nedense artık psikolojim kaldırmıyor bu süreci. 4 aydır falan deniyoruz ama amh değerim düşük o yüzden umudum sıfır ve bu şekilde her günüm ağlayarak geçiyor. Ne zevk kaldı ne evlilik keyfi herşey zehir oldu.
Teşekkür ederimBen laboquickle yaptım başlarda hep silik çıkınca olmayacak sandım ama yumurtlama günü koyu çıkınca oh dedim. Genel olarak herkes memnun sanırım. İnnovita ve birgebeningünlügü markasını da sık görüyorum
Ay inşallah onun takibi daha stresli bence. Az önce bi forumda testin çatlama gösterip doktora gidince çatlama olmayan birisini gördümTeşekkür ederimumarım bu ay olur da gerek kalmaz
uygulamaya göre denedim bu ay genelde denk gelmiyordu ilişkilerim yumurtlama günlerine çok ta takip etmiyordum stres yapmamak için ama bu ay dikkat edeyim deneyeyim dedim ama böyle bile gerçekten çok stresli geçti aklım hep takvim de garip oldu kendimde sürekli belirti arıyorum bugün de çok sol kasık ağrım var batıyor acaba yeni mi yumurtluyorum falan diye aklımda sürekli deli ettim kendimiAy inşallah onun takibi daha stresli bence. Az önce bi forumda testin çatlama gösterip doktora gidince çatlama olmayan birisini gördümumarım hepimiz istediğimiz şeyi en güzel şekilde yaşarız
Uygulama bana mayıs yumurtlama gösteriyordu ben 23nisanda pik gördüm işteuygulamaya göre denedim bu ay genelde denk gelmiyordu ilişkilerim yumurtlama günlerine çok ta takip etmiyordum stres yapmamak için ama bu ay dikkat edeyim deneyeyim dedim ama böyle bile gerçekten çok stresli geçti aklım hep takvim de garip oldu kendimde sürekli belirti arıyorum bugün de çok sol kasık ağrım var batıyor acaba yeni mi yumurtluyorum falan diye aklımda sürekli deli ettim kendimi
Umarim en kısa sürede hayırlısıyla
En son adetin ne zamandı acaba döngün kaç gün sürüyorUygulama bana mayıs yumurtlama gösteriyordu ben 23nisanda pik gördüm iştebenimde adet olacakmış gibi kasık ağrım devam ediyor bende bunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?