Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23 haftalik hamileyim bebegimin kalp damarlarinin ters olduğunu söylediler ve mideyi 3 sefer baktilar göremediler başına gelen varmı
Ankara sehir hastanesinde ilk başta kistik higroma tanısı konuldu aminyosentez verdim genetik teslerde dahil hepsi temiz çıktı fakat kalp damarları ters ve mideyi göremediler ve doğduktan sonra kalp ameliyat edilir dediler başına gelen var mi
Ankara sehir hastanesinde ilk başta kistik higroma tanısı konuldu aminyosentez verdim genetik teslerde dahil hepsi temiz çıktı fakat kalp damarları ters ve mideyi göremediler ve doğduktan sonra kalp ameliyat edilir dediler başına gelen var mi
Neye göre kistik higroma denildi ? Ben bir kerelik doktorum yok diye başkasına gittim bana midesi yok dedi daha önce 2 defa detaylıya girdim kimse demedi deyince aaa tamam burdaymış dedi kendi dikkatsizliği yüzünden beni kalpten götürüyordu
Ense kalınlığında kistik higroma dendi ama mideyi 3 kez göremeyince bizde çok üzgünüz kalpte zaten sorun var aldırın diyorlar ama hiç aldırmak aklımdan geçmiyor