- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.192
- 598
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Sen önlemimi al gelmesin. Cocugun varmı?Başkasına geldi, bana da gelecek diye bir şey mi var
Bu paradoks uzar gider...
Bara diskoya gitmeyip bir sey kaybetmemis olabilirsiniz. Gitmeyedebilirsiniz tamamen tercih meselesi ama gitmeyerek bir sey kacirmissam iyi ki de kacirmisim demek biraz ötekilestiriyor.Cok sey kaybetmişim gezmeyerek o arkadaş bunu dedi bana vbende aksamları dısarda olmadıgım için boyle ortamlara alısmadıgımı belli ettim ondan haric gezdim ettim ne kaybetmiş olabilirim ki uani bunu soyledim Okaybetettiğim şeyleri de cok merak ettim dogrusu. Benım aklıma Baska bişe gelmedi
Ben de size katiliyorum. Endiselenebilirler. Ben de annem babam icin endiseleniyorm cok sagliksiz besleniyorlar sekerleri oldugu halde ama uyarimi yapiyorum gerekeni onlara birakiyorum.O kadar kötü haberler duyuyoruz ki korktuğu için endişeleniyordur. Kızması çok yanlış tabiki
İşte onu diyorum, önlem dediğiniz şey duvarlar ardında yaşamak değildir.Sen önlemimi al gelmesin. Cocugun varmı?
Hah, konunun özeti bu.Anne babalar bizler icin endiseleniyorlar ama bir cogunun en büyük sebebinin kiz cocugunun bu saatte sokakta ne isi var mentalitesinden yaptiklarkni düsünüyorm
Ben namaz kılıyorum o sebepten dedim. Ama yalnıs anlasıkmasın Kimseyi de kınamıyorum saygı duyarım bana düşmez.Bara diskoya gitmeyip bir sey kaybetmemis olabilirsiniz. Gitmeyedebilirsiniz tamamen tercih meselesi ama gitmeyerek bir sey kacirmissam iyi ki de kacirmisim demek biraz ötekilestiriyor.
Ben de gündüz cikiyorm alisverise gidiyorm sorun olmuyor. Zarar görcegimden korksalar gündüzde merak ederleridi o olaylar gündüz de oluyor Duygu Beleni basina gelen sey hava aydinlikken oldu. Aksam olunca kiz cocugusun disarda ne isin var millet ne der düsüncesiyle izin vermiyorlar.Hah, konunun özeti bu.
Eğer ki can sağlığı söz konusu oldaydı, her gün haberlerde dövüşen, yaralanan, yerlerde sürüklenen erkekler de görüyoruz.
Ama burada ‘kız başına’ teması olduğu aşikar.
Cinsiyet farketmeksizin her insanın güvenli bölgelerde, önlemli olarak yaşaması gerekir.
Bu bilinçte yetiştirilmelidir
Dikkatli ol demek baska eve gec gelince azarlamak baska. Bu endiseden degil baska sebepten.Evliyim, 33 yaşındayım, başka şehirde yaşıyorum, onsaatlerde dışarıdaysam dikkatli ol diyorlar bu beni rahatsız etmiyor. Günde defalarca konuşuyoruz. Abimi de aynı şekilde ararlar.
dışarısı cidden tehlikeli, anneni anlamalısın.
Ben de onu farkettim kac yasina gelirsek gelelim onlarin gözünde cocuguz.48 yasindayim. Hala annemin gozunde 5 yasinda cocuk gibiyim.
Ayni sekilde 15 yasinda bir oglum var. Kac yasina gelirse gelsin annelik bitmiyor.
Bu olsam ben de kizardim
Bunları zaten halihazırda yapıyorum.bugun çıkmadan nereye ve kimle gidecegimi söyledim .gittiğim yerde beni üç kere aradı tekrar naptigimi söyledim.dolmusa bindim ben aradım anne bindim yoldayım diye.her seferinde yapıyorum bunlari ve her seferinde aynı problem :/ en son 3 ay önce eve geldim 8.30 da onda da aynı şey oldu.Annenizi merakta bırakmamaya çalışın.
Mesela eve döneceğiniz saati bilsin. Sözünüzü de tutun. Ekstrem durumları haber verin. Kiminle nerede olduğunuzu söyleyin. Yavaş yavaş alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?