Milletten kaçarak yaşanmayacağını, gençlerin de bir birey olduğunu, hayatın fişinin akşam ezanıyla beraber çekilmediğini düşünen mantıklı insanlar beğendi muhtemelen. IQ kısmına ise hiç girmeyin.
En basitinden geçen sene çok sevdiğim bir grubun son turnesi vardı. Akşam onda başladı. Bir daha gidemeyecektim. Kendime bir anı yaratmış, sevdiğim bir şeye para harcamış ve eğlenmiş oldum.
Kaçırdığınız şeyler zaten kaçtığı için farkında olmamanınız muhakkak da kaçırmak istemeyenleri zeka düşüklüğüyle itham etmek komik değil mi?
Bir konser, adam akıllı bir tiyatro ya da akşam sahilde arkadaşlarla sohbet etmek. Örnekler çoğaltılabilir.
Çocuklarınızı kısıtlarsanız yalan söylerler. Gerçekten başlarına bir şey gelirse haberiniz olmaz o zaman da.
Benim saat kısıtlamam yoktu, annem de hiçbir zaman surat asmadı nerdesin nerdesin diye. Ama merak edeceği için haber verdim, mesaj attım. Bana güvendiği, yalan söylemeyeceğimi bildiği dolayısıyla olduğum lokasyonu bildiği için.
Kısıtlasa yalan söylerdim. Çünkü hen gencim, hayata karışmak istiyorum. Bazı şeylerden aldığım zevki yıllar sonra alamayacağımı biliyorum.
Bar konusunda da hiç gitmedim. Gitmek istemedim. İstesem giderdim.
Gece=bar, pavyon ve tecavüz değildir.