22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

bana konu sahibinin biraz abarttugını düşünüyorum.yemek yapmak sadece ev hanımlarının değil çalışanların da yaptıgı bir şey.bunları angarya olarak görmesi eşinin zoruyla yapması evliliğini benimseyemediğini gösteriyor.orası evindir o da esindir yaparsın .yapmazsan kaçarsan boğulursun.ayrıca yurt dışında cok cüzzi paralarla asşstanlık yapıyorlar para sıkıntısı cekeceğini tahmin etmeliydi.
her şey bir yana kocası iki kez evden kovmuş. bu nasıl koca, bu nasıl evlilik, bu nasıl sevgi?

her şey bir yana kocası iki kez evden kovmuş. bu nasıl koca, bu nasıl evlilik, bu nasıl sevgi?
olayı tam bilmeden tartışmanın gidişatını bilmeden bir şey diyemeyeceğim ama ben konu sahibinin de hatalı oldugunu dusunuyorum öyle hissediyorum yazdıklarından

olayı tam bilmeden tartışmanın gidişatını bilmeden bir şey diyemeyeceğim ama ben konu sahibinin de hatalı oldugunu dusunuyorum öyle hissediyorum yazdıklarından
öyle olsa bile eşini evden kovmak asla affedilemez bence.

Bir onceki konuyu okudum.
Ben olsam şans vermezdim herhalde.
Bir evde umursamaz davranilmasi cok zor olsa gerek ama icinde ask sevgi varsa neden olmasin? Belki duzelir

yorumlar için teşekkürler.

son konuşma şansı verdim. onu bile değerlendiremedi. tanışma yıldönümümüz nişan yıldönümümüz geçti hiçbirşey yapmadı. sadece seviyorum diyor. sevgi fedakarlık ister ama hiç oraya yanaşmıyor. eşiminkinin sevdgi değil alışkanlık olduğunu düşünüyorum. bugün gitsem bile max 2 ay sonra daha beter halde döneceğimden eminim. eşimle olup bir ömür yas tutmaktansa bir kaç ay eşimin yasını tutmayı yeğliyorum. evlenirken duygusal davranıp hata yaptım, bunu tekrarlamayacağım. çünkü dönmem için hiçbir sebebim yok. ve diyelimki barıştık asla mutlu dönmicem huzurla koşarak dönmicem. aileler şimdi sorun olmasa da sonra mutlaka olacak. en önemlisi kocama güvendiğim için evlenmiştim. şu an zerre güvenmiyorum. hakkımızda hayırlısı buymuş

son konuşma şansı verdim. onu bile değerlendiremedi. tanışma yıldönümümüz nişan yıldönümümüz geçti hiçbirşey yapmadı. sadece seviyorum diyor. sevgi fedakarlık ister ama hiç oraya yanaşmıyor. eşiminkinin sevdgi değil alışkanlık olduğunu düşünüyorum. bugün gitsem bile max 2 ay sonra daha beter halde döneceğimden eminim. eşimle olup bir ömür yas tutmaktansa bir kaç ay eşimin yasını tutmayı yeğliyorum. evlenirken duygusal davranıp hata yaptım, bunu tekrarlamayacağım. çünkü dönmem için hiçbir sebebim yok. ve diyelimki barıştık asla mutlu dönmicem huzurla koşarak dönmicem. aileler şimdi sorun olmasa da sonra mutlaka olacak. en önemlisi kocama güvendiğim için evlenmiştim. şu an zerre güvenmiyorum. hakkımızda hayırlısı buymuş

Kesinlikle dogru düşünüyorsun, konunu okumadan bir şans ver diyecektim ama okuduktan sonra kararım degisti.Daha yasın çok genç cektiklerinin ödülü olarak daha güzel bir yaşam seni bekliyor inşallah,yolun açık ve aydın olsun

Kesinlikle dogru düşünüyorsun, konunu okumadan bir şans ver diyecektim ama okuduktan sonra kararım degisti.Daha yasın çok genç cektiklerinin ödülü olarak daha güzel bir yaşam seni bekliyor inşallah,yolun açık ve aydın olsun
inşallah dualarınızla tavsiyelerinizle. eksik olmayın

Eski konunuzu tek tek okudum bazen erkekler hayat mucadelesiyle mesgulken cogu seyi gozden kacirabiliyorlar kadin ne istiyor nasil davranmalilar anladigim kadariyla sizde cok duygusalsiniz(kendimden biliyorum).siddet hakaret vs yoksa deneyebilirsiniz..3 ayda evlilik karari almissiniz cok hizli bir surec ve sizin icinde onun icinde bocalama durumu soz konusu bence.. umarim gonlunce olur

Nl
Seni o kadar çok sevdim ki bunun tarifi yok bende soruyordun ya ne kadar seviyorsun diye bunun tarifi yok bende işte. Ama şu yaşananlar öyle yordu kırdı ki, öldüm ben evet evet öldüm. Olumsuzlukları konuşup seni üzmek değil niyetim. Eğer baskı ile benden uzak duruyorsan yapabileceğim ne var bilemiyorum Allah'a güvenip dayanmaktan başka bir çarem yok. Baskı yapan insan kimse annen mi baban mı bilemiyorum belki de yok öyle bir şey sen kafanda bitirdin hiçbir şey bilemiyorum. Ama aklımda güzel anlarımız hüzünlü anlarımız, sadece anlarımız var ve mutluydum. Sen benden uzak duruyorsun sevdiğini söylediğin Ada'mdan. Sana istediğin hayatı sağlamak için birçok şeyden vazgeçmiş birini bunları senin için yaptım yine olsa yaparım iyi ki yapmışım. Giderken söz alsaydım diye söylüyorum kendime hep onun için çok pişmanım sen benim eşimsin ve n'olursa olsun kim karışırsa karışsın beni ara benden kaçma diye söz alsaydım diyorum. Bıraktın gittin kokun hala burnumda, varsa bir çözümün paylaş benimle. Seni çok seviyorum ben.

Mutlu olamayacagimizi cok iyi biliyorum ama bu bana cok aci veriyor. Vazgectigi hicbir sey yok benim icin. Istedigim hayati bilmiyoki versin. Ayrildigimizdan beri whatsapp tan ayrilmak istedigimi soyledikten sonra numarami degstrdim ve hic konusmadik. Son kez yuzyuze konusmayarak hakkina mi giriyorum bilmiyorum. Sadece yazi bana aci verdi. Cunku benim hatirladigim mutlu ani sayisi 3... Esimi cok sevdim ama onunla olmak icin kendimden vazgecemem, ölemem... Yorumlarinizi bekliyorum

Konuyu bilmeyenler için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ldim-yardim-edin.928803/page-16#post-46604774
Eski konunUuzda okudum sakin barismayin suan yol bulmaya calisyr ben 27 yasindaym ve 3 yıllık evliyim eşim bana bunları yapmış olsa kıyameti kopartrm ki ailen yanında kariyer yapmaman için hiç bir neden yok çalış hayatını kurtar yasin küçük daha ilk boşanan sen değilsin o adam asla düzelmez ve sen unuttum zannedrsn yaptığı hataları ama unutmzsn kendi hayatını kisitlamayp senin hayatını maddi manevi kistlayan adam sana tapsa bile donulck adam değil bu kadar seven biri bunları yapmaz ben suna karşıyım eşim beni çok sever ama işte aldattı yok o an tokat attı yok küfür etti yok bilmem ne siz annenjzin babaninizin tırnağna zarar gelsin istermsnz en sevdiklermzdir onlar bu yönde düşün bence asla degismz amacı suan yeni fark etti seni kaybettgnn onun acısını yaşıyor ama üç ay sonra yine aynı olur

Yazdıkları sadece kafanı karıştırıp eve dönmeni sağlamak için... İlişkinizde ki sorunları bile anlamamış ki çözümü senden beklüyor. Geçen seferde söylemiştim, kurtul bu adamdan.

Hala özlemek, burnunun sızlaması neye dahil? bi aptallık edip nişanlılık whatsapp konuşmalarımızı okudum paramparçayım :'(

Back