22 senedir #unutMADIMAKlımda

ne alakası var şimdi bizim yazdığımızla sizin yazdığınızın,bizim lafımız İslamı hakkıyla yaşayana değil ki zaten,biz kimiz hristiyanmıyız,bizde müslümanız,bizde oruç tutup namaz kılıyoruz,bizim lafımız islam adı altında insan sömürenlere,allahu ekber nidalarıyla can alan kan emenlere.

Aziz nesinin KIŞKIRTMALARIYLA.. Hali Hazırda bekleyen PRAVOKATÖRLERLE, ve İSLAM dini adı altında MÜSLÜMAN kılığına bürünmüş YOBAZ İMANSIZ DİNSİZ insanlar birleştiniz ve insanlığı katlettiniz..

cevabimi neden ustunuze alindiniz?
bu konuyla ilgili yorumumdu benim, yillardir bu aci olay uzerinden İslami kesimi karalamaya calisanlarin oldugu da bi gercek.. sizin yazdiginizi okumadim bile, sadece Madimak olayiyla ve yillardir suregelen iddialarla ilgili sahsi gorusumdur..hatta iki yorum yazdim gayet acik.. aciklama yapmaniza gerek yok yani..
iyi gunler..

Son düzenleme:

öyle mi diyorsunuz ?? o karanlik gücler mi girdi simdi ki akp yandaslarinin beynine?? tayip erdogan a hayirli olsun kelimesini onlar mi dedirtirdi , karanlik güclermi mi cogu madimak i savunanlarini akp milletvekili yapti , milleti de ayni düsünuyor vekili karanlik gücler onlarin daaa kendisir.....

islam baska birsey evet cok haklisin, bizim yaramiz kerbelada basladiii yezid in zulmü ile Ehl i beyt e karsi , ozamandan beri süren simdiye kadar da devam eden soykirim Allah büyük ...

neyin tartismasi bu? yazdiklarimdan ne cikardiniz? veya akp chp mhp yi savunur gbi bi halim mi var? madimak olayi ile ilgili gorusum budur, rahatsiz olun veya olmayin, karanlik dedim, zulmeden zulmu alkislayan herkes dahildir buna.. siz kimi anlarsaniz anlayin.. yorumlarim gayet acik..
akp chp mhp siyasetinizi ayri yapin, benim yorumumu oraya buraya cekistirp beni akp veya baska parti savunucusu yaparak degil..

Son düzenleme:
Yamuğum anladığım kadarıyla lavantakokulu da seninle aynı şeyleri yazdı islam adı altında insan sömürmek isteyenleri bu katliamı gerçekleştirdiğinden bahsetti ya da ben mi öyle anladım ben o zaman çocuktum bu katliam yaşandığında bazı arkadaşlar da belirtmiş oteli yakan islam adı altında kişiler tıpkı ışid gibi diye işte asıl yobaz onlar ve onlar gibileri yüzünden diğer muhafazakar kesim de zarar gördü

Velev ki kiskirtmis, Sen kiskirtmak ile insani yakarmisin? Provakatör movakotör felan yok. Insanlar orada kendi hür iradesi ile o meydani doldurdular. Allahu ekber diye bagirdilar. Yani bu insanlar sünni müslümanlar.

Duyanda tüm sünniler, Alevilere cok saygili felan düsünecek, hahaha buna ben bir tarafim ile gülerim. Ya cumhurbaskani bile aleviler ile alay ediyor, sivas icin hayirli olsun diyor, yani daha neyi konusuyorsunuz?

Ki sivastan once corum, maras ve sayisiz gencin polis elinde iskence görmesi var! Yani birakin bu provakatör isini, sivasta ölenler icin saygisizliktan baska birsey degil!!

Iste güya kendi vicdanlarini rahat etmek adina bunlar. Ilginc ya, orada 37 kisi diri diri yakildi ve olayin magdurlari yine sünni ve muhafazakar kesim oluyor.

Bu insanlarin magduriyeti hic mi bitmeyecek...

Arkadaşkm kerbela ve yezid kuran indirimi tamamlandıktan sonra peygamberimiz vefat ettikten sonra yaşandı ki ve diğer katliamlar da.ve islam adı altında yapıldı malesef.halbuki inançlarındab ötürü kimse dışlanamaz hor görülemez.korkutmayınız müjdeleyiniz zorlaştırmayın kolaylaştırınder dinimiz.ama işte biz çok süper müslüman olduğumuz için diğerlerini beğenemiyoruz

Yapılan kıyımlar İslam dini altında yapılmıyor mu yapılıyor
İslam gerçekten bumu?
İslam kulanılıyormu?

Bu'da "yarasi olan gocunuyor" diyenler icin. Nasil allahu ekber diye bagiriyorlar, allahim bu senin atesin diye haykiriyorlar. Ve böyle "insanlar"in avukatlari ne tesadüf ki hep ak partisi icinde...

Bu caniler müslüman ise ben değilim.

Son düzenleme:
alevi kardeslerimize dusman olmayan biz sunnilere hakarettir senin boyle soylemen de.. yaptiklari kendi kisiliklerindendir, vicdansizliktan yada.. İslâm bunu emretmez zira..

karanlik gücler = pasa gibi parti savunmasidir... ben sadece acik yazdim okadar , birsey savunmniza gerek yok gayet ortada düsünceler...net
iyi günler

nezaman nasil basladi gayet iyi biliyorum dede ocagindanim...evet yezid le basladi alevilerin kani helaldir lari ve 21 yüzdilda halan devam ediyor..sence neden??

sözde muhafazakarlar yapmıştır kim yapacak,insanların ölümü için ecellerinin gelmesini beklemek istememişler hızlandırmak istemişler sözde muhafazakarlar

nezaman nasil basladi gayet iyi biliyorum dede ocagindanim...evet yezid le basladi alevilerin kani helaldir lari ve 21 yüzdilda halan devam ediyor..sence neden??

Yezid kim bir fikrim yok ama böyle bir algı mı var gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…