22 senedir #unutMADIMAKlımda

çok günah canım bir sürü alevi komşumuz var 13 senedir hiç bir zararlarını görmedim,bunu diyen halt etmiş,kafayı yemişler,kuranı kerimde varsa çıkarsınlar bakalım burada,hadisle gelmesinler
mezhepler kuranda geçmez, peygamberimiz öldükten çok uzun yıllar sonra mezhepler ortaya çıkmış.

mezhepler kuranda geçmez, peygamberimiz öldükten çok uzun yıllar sonra mezhepler ortaya çıkmış.
insanlara işkence yapmak için dinleri kullanmasınlar,evet hatırladım hz ali efendimiz damadıydı,peygamberimizin o zamanlar mezhepler yoktuihatırlattığın için teşekkürler

sizin gorusunuze gore oyle olabilir, soylediklerimden sorumluyum, ne anladiginizdan degil.. hicbi parti tarafinda olmadigimi reelde herkes bilir, hem savunsam bile SİZE NE? herkes biraz haddini bilsin.. aciklamam size degil hem, ortaligi karistirmaya calismissiniz, bari yanlis anlasilmasin baska kisilerce..
ben kimseye satasmamis ve genel bi fikir beyan etmisim.. yorumumu alintilayip savunmadigim seyleri isin icine katip bi de coşa coşa yorumlar yapildi mi ifrit oluyorum.. tartismadan konusmayi bilmek lazim.. hem neden uste alinilip saldiri moduna geciliyo anlamis degilim.. saygi bekleyenler azicik saygi duysunlar.. bana bi yafta olursa da tabiki kabullenmem.. taraftar toplama cabasi olarak da goruyorum bu tartismayi alevlendirenlerin amacini..
iyi gunler..

relax ol relax , erken yaslanirsin:)

Her turlu caniliği, katliamı yapanlar bunlar ama her zaman mağdur gösterilenler de bunlar.
Pislikler.
Bunu yapanların akrabası falan nasıl bakıyor bunların yuzune acaba? Kendileri de öyle dusunmuyorsa tabi.
Tek basına allahu ekber demeye bile cesaret edemezken, böyle biraraya gelince agızlarından salya akıtarak, tukuruk sacarak yak yak yak bu cehennem ateşi diye bagırabiliyorlar işte. Korkaklar.
İğrenç insan musvetteleri. Gözlerini kan bürümüş soysuzlar.
Al sana ülkemdeki ışid işte. Allah allah diyerek insanlığı öldürdüler bunlar.
Of nefret doluyum.

Her turlu caniliği, katliamı yapanlar bunlar ama her zaman mağdur gösterilenler de bunlar.
Pislikler.
Bunu yapanların akrabası falan nasıl bakıyor bunların yuzune acaba? Kendileri de öyle dusunmuyorsa tabi.
Tek basına allahu ekber demeye bile cesaret edemezken, böyle biraraya gelince agızlarından salya akıtarak, tukuruk sacarak yak yak yak bu cehennem ateşi diye bagırabiliyorlar işte. Korkaklar.
Of nefret doluyum.
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Pislikler.
Of nefret doluyum.

Yok canim Aziz Nesin provoke etmeseydi bu insanlar sütten çikmis ak kasik olacakti. Hepsi Aziz'in suçu yaaa... :KK14:

X