- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi mutluluk1982
Uğur gitmiş. Inci boşanmış zehraya ağlamış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolmuş gı
Nolmuş gı
Kim ölmüş
''devamı'' diye bir konu daha açmış orada 4. aya gelmiş yani dediğim gibi tuttugu gunlugu yazıyor suan bence,bırakalım yazsın mayısa gelince dahil oluruzİçini dökmüş ozman anlasaydık iyiydi
Ölümlü konu gülmek falan da istemiyorum ama içimde patlayacak gülüşüm şimdiKorkuyoruz @Mune elimizi tutar misin yaaa
Ben hala anlamadim nasil bir psikolojidir buÖlümlü konu gülmek falan da istemiyorum ama içimde patlayacak gülüşüm şimdi
ay bişey demicem banlanmak istemiyorummmmher şeyi devletten beklemeyelim, mezar numarasına kadar vermiş konu sahabı gidip bakalım gece
Hahahahaha supersin yaaaaher şeyi devletten beklemeyelim, mezar numarasına kadar vermiş konu sahabı gidip bakalım gece
Çıkış saatim geldi ama konuya takılıp kaldım bekliyorum öyle gerçekten zor durumda sanırım üzüldümde gerçekse konu yardımcı olalım diye bekliyorum öyle''devamı'' diye bir konu daha açmış orada 4. aya gelmiş yani dediğim gibi tuttugu gunlugu yazıyor suan bence,bırakalım yazsın mayısa gelince dahil oluruz
Hahahahaha supersin yaaaa
Ben cok korktum bence aramizdaki tek erkeee cagiralim