- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 33
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
özeti varmı? ilk bölümden sonrası için sıkılırım gerçekten olay ne?
Öylemi diğer konuyada baktım hep noktalar falan var içini dökmek istemiş sanırımda az anlaşılır dökseymiş belki yardımımız dokunurduOlayın nolduğunu kimse anlayamadı henüz
Bence günlük tutmuş,ve sanırım o tarihten bugune hepsini yazıcakÖylemi diğer konuyada baktım hep noktalar falan var içini dökmek istemiş sanırımda az anlaşılır dökseymiş belki yardımımız dokunurdu
Bekliyoruz bir gönüllü okuyup özet geçer belki :))Kanka bu ne ya :)
Aldatmalar karşılıklı olmuş galiba ??Bu konu uçar.
çekirdekleri hazırlayın.
bu arada çok uzun yazmışsın kardeş,
durumumuz yoktu okuyamadım
edit: konunun bir de devamı var başka başlıkta.
muhtemelen o silinecek.
orada sonu var dikkat spoiler içerir:
"konu sahibi çocuklu ama aldatma oluyor,olaylar sonucu boşanıyor eşinin adı uğur.adam filmin sonunda evleniyor ama konu sahibi hala üzgün.
mutsuz son"
Anlıycağımız biçimde yazsaymış keşke hem merak ediyorum hem okumaya çalışıyorum ve ilk kez bir konuyu gerçekten anlamıyorumBence günlük tutmuş,ve sanırım o tarihten bugune hepsini yazıcak
konunun 70% ini okudum ama kimse gerçekten ölmemiş konu sahibesi Selma hanım kocasını kendi aklında öldürmüş mecaz yanibaşlık ne anlatıyor anlayan varmı ? mezar numarası falan tüylerim diken diken oldu kim ölmüş ne olmuş anlamadım
ama zaten anlamayalım diye yazılmış,ben okumadım bıraktım biraz daha devam etseydim beynim alev alacaktıAnlıycağımız biçimde yazsaymış keşke hem merak ediyorum hem okumaya çalışıyorum ve ilk kez bir konuyu gerçekten anlamıyorum
ben okudum konularını. öyle bir şey görmedim. ama gözümden kaçmış da olabilir. %100 emin değilim. konu sahibi uğraşmış evliliği kurtarmak için ama sonunda terk eden de davayı açan da o olmuş bunu biliyorum.Aldatmalar karşılıklı olmuş galiba ??
Kendiyle konuşuyor ya 'unutma sen ailemi 2 kez terketti gittin ' falan diyordu ondan çıkardım böyle birşeyben okudum konularını. öyle bir şey görmedim. ama gözümden kaçmış da olabilir. %100 emin değilim. konu sahibi uğraşmış evliliği kurtarmak için ama sonunda terk eden de davayı açan da o olmuş bunu biliyorum.
İçini dökmüş ozman anlasaydık iyiydiama zaten anlamayalım diye yazılmış,ben okumadım bıraktım biraz daha devam etseydim beynim alev alacaktı