22.12.2014 tarihi…. Adam öldü …adamın bu tarihte 52..çıkıyor… 31.10.2014 öldü..mezar numarası 1318

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi kendi ismini de yazmış mesajında çocuklarının ismini de boşandığı adamın ismini de.
bu yüzden sanırım konunun hem kapatılıp hem de silinmesi gerekir.

başta biri alay ediyor sandım.bu yüzden mizaha vurdum.
fakat üşenmedim okudum.zor oldu ama bitirdim:

mezar numarası, adam öldü,52 si çıktı vs. diyerek eski eşinden bahsediyor. onu gömdüm diyor. korkmayın gerçek bir ölü yok ortada.

selmacığım; eğer okuyorsan bunları
kendine gel
sana tek tavsiyem bu.
bir anne olarak güçlü olmak zorundasın. kötü bir insana denk gelmiş kısmetin.sonra da kurtulmuşsun.
geçmiş olsun.
allah sabır versin.
bugün kandil, dua et. hayırlısını dile

Aldatmalar karşılıklı olmuş galiba ??

başlık ne anlatıyor anlayan varmı ? mezar numarası falan tüylerim diken diken oldu kim ölmüş ne olmuş anlamadım
konunun 70% ini okudum ama kimse gerçekten ölmemiş konu sahibesi Selma hanım kocasını kendi aklında öldürmüş mecaz yani

Aldatmalar karşılıklı olmuş galiba ??
ben okudum konularını. öyle bir şey görmedim. ama gözümden kaçmış da olabilir. %100 emin değilim. konu sahibi uğraşmış evliliği kurtarmak için ama sonunda terk eden de davayı açan da o olmuş bunu biliyorum.

sen öldü demişsin, arkasından Stephen King'e rakip olacak kalınlıkta kitap yazmışsın.. o ölmemiş be canım, zorlama..

Kendiyle konuşuyor ya 'unutma sen ailemi 2 kez terketti gittin ' falan diyordu ondan çıkardım böyle birşey

Delinin teki bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış gibi olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…