Göz Çevresi Bakımı 21yaşındayım göz çevresi bakımına başlamak istiyorum.Önerileriniz?

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
21yaşındaki bir insan olarak çok da geç olmadan göz çevresi bakımıma başlamak istiyorum.yüzüm için bioder krem kullanıyorum hem tüyleri azalttığı hem yumuşacık yaptığı için ama onu gözlere süremyorsun bende kırışıklık gidermektense kırışıklık olmadan önlem almak istiyorum.tavsiyelelerinizi bekliyorum canlarım:)

adaşım olarak sana katılıyorum ve tavsiyeler bekliyorum. yüz bakımı yapıyorum ama göz cevresi cok önemli coğu yerde erken denmiş ama erken olduğunu düşünmüyorum

aaaa ne güzeeel :)
bende öyle düşünmüyorum.kırışıklıklar oluştuktan sonra gidermeye çalış ne fayda..uğraş dur işin yoksa.önceden önlem almak gerek...
hadi kızlaaar bekliyoruz tecrübeli arkadaşları!!:44::44::44::44:

bu yaşlarda sadece nemlendirme amaçlı bir göz kremi kullanın. yani yok kırışıklık giderme yok morlukları yoketme özellikleri filan olmasın. ileriki yaşlarda onları kullanıcaz. bende şuan oriflame in görmek inanmaktır göz kremi var memnunum nemlendiriciliği güzel. oriflame exygen boost var bide onuda beğeniyorlar. nivea, neutrogena nın kremleride bu yaşlar için uygun. nemlendirme işini güzel yapıyorlar. eğer dermokozmetik bir ürün kullanmak istiyorum derseniz de başkaları yardımcı olabilirler

avonun mavi kapaklı yüz kremini sadece göz makyajımı temizlemek için kullanıyorum ve bu aradada tenimi gerginleştirdiğini farkettim. mimiklerden oluşan kırışıklıklar var minik minik onlar bile gitti tavsiye ederim

ilk gülsuyuyla başlayın vede acıbadem sütü kullanın bunlar göz makjajındada etkili en ucuz yöntemler bunlar daha sonra yaz ayı yaklaşdıkça mutlaka krem alın derim şuan kış ayı ve dediğim gibi başlamanızı tavsiye ederim

adaşlarıma katılıyorum bende istiyorum!:21:
bioderma kullanıyorum normal nemlendirici olarak. göz çevresi için her yaş grubuna body shop e veya c vitaminli göz kremlerini çok duydum ama hala beklemekteyim napsam iyi olur mu daha mı kötü olur 21 yaş erken midir diye..

nivea aqua sensatıon göz kremi yaşınıza uygun. ben kullanmıştım çokta memnundum

göz çevrenizde morluk şikayetiniz varsa neutrogena iyi olur:KK34:

X