21gune ragmen...

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
Herkese merhaba 2hafta once kan testi yaptirdim negatif.doktorum 5gunluk 10tane progestan kullan sonraki 5gunde adet olman gerek dedi.bugun 5.gun ve yine ve hala olamadim.21gune ragmen...sizce yarin yine kan testi yaptirsammi?hamile gibi hissetmiyorum ama 2gundur hafif bulantim var.boyle birsey yasayan ve hamile ildugunu ogreneniniz varmi yardimci olun anne adaylari

yani ben ilaç kullanmadığım için bilmiyorum ama ben adetime 1 hafta flan vardı çok merak edip kan tahlili yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı. hastanede çalıştığım için merağımdan erkenden yaptırmıştım tahlili yani :) sonra benimle birlikte hamile kalmak isteyen bi arkadaşım vardı oda yaptırmıştı onunda negatif çıkmıştı. bi kaç gün sonra gece arkadaşım beni aradı ve idrar testinde gebelik çıktı dedi. ertesi gün o kan tahlili yaptırdı kanda da çıktı. adetine 2 gün flan vardı. bana dedi sende yap bak belki vardır flan. bende o gazla bi kaç gün sonra yaptım idrarda başta bişi çıkmadı bikaç dk sonra ince belli belirsiz çizgi çıktı. işe gittiğim gibi testi yaptırmıştım ve çıkmıştı adetime 4 gün vardı. doktor flan tanıdık olduğu için hemen yanına koştum adam şaşırmıştı yani bu kadar erken öğrendiğimiz için yani olabiliyor inşallah seninde vardır:)

Tesekkur ederim cevabin icin.aslinda suan olmasini istemiyorum.ama kismet.dra geldim birsey ogrenirsem diye.

Hamilemisiniz, kan testi yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…