21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Olayı burada bu konu ile öğrendim ve çok çok üzüldüm.Insan ne söyleyeceğini bilmiyor.
O şerefsiz sapığın acıların en büyüğünü yaşayarak tez vakitte gebermesini diliyorum.
Ahhh o anne ve baba içimi acıtıyor.Insan üstü bir sabır lazim Allah sabirlarin en büyüğünü versin onlarada..

Olayı burada bu konu ile öğrendim ve çok çok üzüldüm.Insan ne söyleyeceğini bilmiyor.
O şerefsiz sapığın acıların en büyüğünü yaşayarak tez vakitte gebermesini diliyorum.
Ahhh o anne ve baba içimi acıtıyor.Insan üstü bir sabır lazim Allah sabirlarin en büyüğünü versin onlarada..

Büyük kızları evet aşağı yukarı o yaşlarda idi. Ama küçük tuğba onlar komşuyken doğdu, o zaman herif evliymiş eşiyle eve gelip hayırlı olsun demişler, hediye getirmişler bebeğe.
ben bu olayla birlikte balıkesir' de ayrılmak üzere olduğu eşini kahretmek/üzmek için kendi öz kızını kurşuna dizen babanın haberini de okumuştum bütün gece gözüme uyku girmemişti. Allah Şeyma ve Tuğba' nın babalarına sabır versin annelerine eş-şafi ismiyle şifa versin mekanları Firdevs makamlarında olsun o adi sapıkta sürüne sürüne gebersin.

Allah belasını versin.. öldürmesin süründürsün yaşattığı acıyı kat kat yaşasın da ölmek için yalvarsın ama olemesin insallah... Şerefsiz pislik... O baba o acı ile nasıl yaşayacak? Giden iki cana yazık.. annelerine yazık... Çok acı

Ah o baba...
Türkiye nin bir ucuna yolladığı kızını uzaktayken düşünürdü belki, ama evinin içinde öldürüldü bütün ailesi..

Ve ah o baba..
Kızından daha küçük kıza kafayı takan namussuz.
Utanmaz.
Sapık...
Haysiyetsiz..
Iğrenç yaratık.
Bazen içeride hallederler diyorum, bazen de birinin elini kirlettigine değmez böyleleri.
Ama bir an once geberir inşallah..
Azabı da, ateşi de bol olur..

Kızlar haftasonu yaptığımız hashtag çalışmasında acemi olmamıza ve daha az sayıda tweete rağmen TT olmuştuk. Bu sefer çok daha planlı olmamıza, çokça duyuruya ve çok daha fazla sayıda tweete rağmen malesef TT olamadık. Bugün sosyal medya çökmüş onun etkisi var, ayrıca daha önce TT olan bir hashtag tekrar atağa geçince Twitter engelliyormuş. Üst üste geldi anlayacağınız. Fakat TT olmak o kadar da önemli değil bu saatten sonra, haber çok daha fazla yayıldı, ünlüler paylaşım yaptı, kamu kurumları ve basın bol bol etiketlendi muhakkak göreceklerdir. Bu nedenle destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim, bir tane paylaşımdan ne olacak demeyin herkes en az bir kişinin bu olaydan haberdar olmasına vesile oldu. Mahkeme süreci belli olunca yine yazarım inşallah.

Mihail Zoscenko bu bugün hastag olur, yarın hep beraber yürüdüğümüz yol olur, acınızı dindiremeyiz ama elimizden geldiğince yaslanacak omuz oluruz.

Gerekirse Konya'ya gelir yürürüm, Antalya'dan da peşimi toplar gelirim.
Uykum gitti bu gece, belli oldu... Sessiz sedasız bitip gitmeyecek bu olay inşallah, cezasını en ağırından çekecek. Hiç bunlara gerek bile kalmadan adalet tecelli etsin inşallah, içeride de hesabını ayrı keserler umarım.

Son düzenleme:
Yürekleri yakan bu pislik sapığa uykusunda rahatlık verme Allah’ım
Tez vakitte cezasını alır umarım aslında idam lazım böylelere

Bi bunu, bide tıptan mezun olduktan sonra babası tarafından kurşunlanan genç doktorun haberini okudum peşpeşe. Biz tanımasak bile ağlıyoruz Allah size sabır versin. Hele o acılı babanın halini düşünemiyorum. Kadın olmak zor, kadın olarak şu memlekette nefes alabiliyor olmak büyük başarı.

Başınız sağ olsun. Haberi yeni gördüm, çok çok zor, çok üzgünüm.
Umarım en ağır cezayı alır diyorum ama 10 kez müebbet alsa ne fayda? İdam bile çabuk bir kurtuluş. Benim bile içimi soğutmaz ki o baba ne yapsın?
Dilerim yaşattığının bin mislisini her bir hücresinde hissede hissede geberir.
Sabır diliyorum size. Anneye de acil şifalar dilerim. İnşallah iyileşir, eşiyle birbirlerine destek olurlar.

Başınız sağolsun. Haberi duyduğumdan beri yabancı bir şehirde, tek yaşamaktan daha da korkar oldum. Ya manyağın biri bana, kız kardeşlerime de takarsa, bunun gibi kaç tanesi ile her gün aynı yolda yürüyoruz, gibi düşünceler beynimi işgal ediyor. Bu gibiler sadece can almıyor, ülkedeki tüm genç kadınların korkusuzca yaşama hakkını da gaspediyorlar. İbretlik ceza almasını temenni ediyorum. Bana kalsa yaşama hakkı bile yok ama neyse.

Allah rahmet etsin ölüm acısı dünyadaki hiç bir acıya benzemez yaşamayan bilemez. O pislik kendi kanında boğulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…