Merhaba kızlar,
Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum.
@Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.
27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.
"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz
haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum
ama en azından artık cesaret edemesinler.
Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.
Eki Görüntüle 2284739
Eki Görüntüle 2284740
Eki Görüntüle 2284759
Şeyma öğretmen ile kız kardeşini öldüren zanlı: Hoşlanıyordum...
Tüyler ürperten Şeyma öğretmen cinayetinin failinden son dakika haberi geldi! Konya'da yaşayan 3 çocuk babası Muzaffer C., 25 yaşındaki komşusunun kızı 25 yaşındaki Şeyma Sarı'ya ilgi duyuyordu. Şeyma öğretmeni ve 18 yaşındaki kız kardeşi Tuğba Sarı'yı tabancayla öldüren cani ayrıca öldürdüğü...
Son Dakika Flaş Haberler - Konya'da, platonik aşık olan komşusu Muzaffer Canpolat tarafından tabancayla vurularak öldürülen öğretmen Şeyma Sarı ile kız kardeşi Tuğba Sarı'nın cenazesi, otopsinin ardından Yazır Mezarlığı'na getirildi. İki kardeşin arkadaşları, tabutlara sarılıp ağladı. - Sayfa 1
www.cnnturk.com