21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

İnşallahhh nisam inşallah böğüre böğüre gebersin
ben 2 haftadır hıc ıyı degılım bu cınayet ve sıddet haberlerınden gercekten psıkolojım bozuldu yemın edıyorum esımle plan yaparken yakaladık kendımızı hayal kuruyorduk bu tahlıye olmus sapıkları bır yere toplayıp nasıl yakabılırız dıye

Keşke bu pislikleri toplumdan temizleme imkanımız olsa nisan hayatına devam etmesi ve bir gün özgür kalacak olması mahvediyor beni. Psikolojini sağlam tut nisam yine de, böyle yapma kendine. Gerçi ne yapmak lazım ben de bilmiyorum Artık sosyal hayatta nasıl anlatsam, birinden en ufak huylandıysam uzaklaşıyorum o kişiden artık. 21 yıllık burnunun dibindeki komşu bunu yapabiliyor baksana. En ufak güvensizlik varsa asla yakın olmamak lazım. Keşke dayımlar da taşınıp gitselerdi oradan keşke adam işaretleri vermiş işte 10 ay kadar önce takip etmiş gerçi bu denli sapık olduğunu ve öldürebileceğini kim düşünebilir, düşünse çocuklarını bu herifin burnunun dibinde tutar mıydı.

Takip olayında şeyma ailesiyle paylaşmış olayı, günahını almak istemem ama böyle böyle oldu tedirgin hissettim demiş. Düşünsene babası yaşında 21 senelik kapı komşusu. Dayım gidip adamla tartışmış hatta, adam da siz beni yanlış anladınız o benim çocuğum yaşında demiş ve bir daha böyle bir rahatsızlık verme hiç tekrarlanmamış. Adam dayımları her gördüğünde başını eğip geçiyormuş hatta.

off of cok uzgunum
su hayatda kadını erkegı yok kımseye guven olmaz gerekırse etrafında kımse olmasın guvenmemek gerek

Hacer hanım fizik tedaviye başlamış... Dilerim Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acisi çok büyük... Bu pislikte dilerim sürünerek acı cekerek geberir.

Ifadesine göre bildiğin paranoyak ruh hastası.
Böyle kendi kendine kafada kurup hareket eden vakalardan...
Allah sizlere sabr-ı cemil versin arkadaşım Mihail.

Ifadesine göre bildiğin paranoyak ruh hastası.
Böyle kendi kendine kafada kurup hareket eden vakalardan...
Allah sizlere sabr-ı cemil versin arkadaşım Mihail.
Canım teşekkür ederim çok, 21 Kasım'da ilk mahkeme var, konya 1. ağır cezada olacakmış. İki kez ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacakmış bu cezayı da alır dediler. İfadesi zaten insanı çıldırtır, şöyle düşündüm böyle sandım vs vs. İki gencecik evladı pisi pisine yok etti pislik.

Ins. alabilecegi en ağır cezayi alir.

Canim durusma günlerini sormuştun, gitmek istiyordun, etiketliyorum maviperi86

Ins. alabilecegi en ağır cezayi alir.

Canim durusma günlerini sormuştun, gitmek istiyordun, etiketliyorum maviperi86
Saat belli olduğunda ayrıca yazarım inşallah, ilk duruşmayı duyurmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca kalabalık olması için. Hukukçu bir büyüğümüz bu işlerle ilgileniyor gelişmeleri de bize duyuruyor, ben de buraya da yazarım inş yeni birşey olursa

21 Kasım'da ilk mahkeme oldu, karar çıkmadı Ocak ayına ertelendi. Pislik herif hala psikolojik tedavi gördüm diyor cezadan yırtmak için.

Sen önce cezani cek de sonra tedavinin alasını görürsün merak etme .......... herif...

Sinirliyim arkadasim cok,
Kusura bakma
kufredesim geliyo.
Insaallah sonuc alırız ocak ayında

Inleye inleye can versin insallah. S.rfsiz pislik.

Başınız sağ olsun Mihail... Beni çok etkileyen, üzen ve aynı zamanda çok sinirlendiren bir konu olmuştu konun. Haberin aktarılış dili de dahil kanım çekilmişti. Hatta "Ben pc başında dış kapının dış mandalı, bu kadar sinirleniyorsam şu olayı okuyup, yakınları ne haldedir" diye daha bir dertlenmiştim.
Ateş düştüğü yeri yakıyor... İnşallah baba, biraz daha toparlanmıştır
Annenin durumu da iyidir inşallah, hastaneden çıktı mı, ne oldu sonradan soracaktım, sormadım hani deşmiş gibi olmayayım diye...

Sosyal medya üzerinden bile olsa, yapabileceğimiz bir şey olursa, yine yapmaya hazırım.

Canım çok saolasın allah razı olsun sorman yeter. İyi olmaya çalışıyorlar, akrabalar evi taşıdılar başka bir semte. Annenin fizik tedavisi devam ediyor, baba da anne için koşturuyor işte. Ama anne tedavide çok azimli maşallah, yürümeye bile başladı ufak ufak. İlk günler yaşamaz ümitlenmeyin dedikleri biri olduğunu düşünürsek çok büyük ilerleme.

O gün mahkemeye anne de katıldı tekerlekli sandalyeyle. Bizi mahkeme salonuna almadılar dışarıda bekledik, herifi de getirmişler tabi anne çok kötü olmuş karşısında görünce. Beklediğimiz gibi ertelendi mahkeme, hakim sağlık raporunu falan istemiş adamın, dediklerine göre avukatı zaten katılmamış duruşmaya. Her şey ayan beyan belliyken yok akli denge yok istinaf yok temyiz gibi lafları duymak bile insana çok acı veriyor ama bir yargılama süreci de olacak tabi haliyle. tek duamız herifin hak ettiği cezayı alması.

Olmaz mı... Çok zor bir imtihan, Allah'ım sabırlar, dirlik versin geride kalanlara.
İnşallah, hak ettiği gibi ağırlaştırılmış müebbeti yer, özgürlük yüzü göremez bir daha her günü eziyetle geçer o pisliğin.

Cinayetin karar duruşması 22 Aralık Salı günü saat 09:30’da Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. En son psikolojik tedavi görüyordum palavrası sonucunda aklı dengesinin bozuk olup olmadığının belirlenmesi nedeniyle duruşma tekrar ertelenmiş idi.

Mihail, karar açıklandı mı, durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…