- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
Canım #seymavetugbaicinadalet aynen kopyalarsan zaten otomatik çıkıyor. Çok saolasın desteğin için allah razı olsunÇok üzücü ya, bazen gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.. Rabbim ahirette zaten cezasını verecek ama dilerim ki bu dünyada da büyük acılar çeksin, son nefesini günlerce veremesin.
Twitter adresim var ama pek aktif değilim, bayadır kullanmadım. Nasıl yapıyoruz hastagi kızlar?
Çok üzücü ya, bazen gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.. Rabbim ahirette zaten cezasını verecek ama dilerim ki bu dünyada da büyük acılar çeksin, son nefesini günlerce veremesin.
Twitter adresim var ama pek aktif değilim, bayadır kullanmadım. Nasıl yapıyoruz hastagi kızlar?
Henüz belli değil canım, inşallah tüm duruşmalara gideceğiz zatenBaşınız sağolsun öncelikle .Rabbim mekanlarını cennet etsin.Ben de Konyadayım.Bu şerefsiz adamın duruşması ne zaman ? Haber verin ona göre gidip yüzüne tükürcem!
Canım #seymavetugbaicinadalet aynen kopyalarsan zaten otomatik çıkıyor. Çok saolasın desteğin için allah razı olsun
Çok çok saolun arkadaşlar inanın öyle önemli ki desteğiniz, demet akalının 30 haziran tarihli tweeti var, hadisenin bugünkü paylaşımı var hashtag ile birlikte rt yapabilir misiniz acabaBen bayagi bir twit attim , insallah ise yarar da o namussuz gun yuzu goremez bir daha
Tamam canım.Gelmek istiyorum duruşmalara.Henüz belli değil canım, inşallah tüm duruşmalara gideceğiz zaten
Ok buluyum onlari da rt liyimÇok çok saolun arkadaşlar inanın öyle önemli ki desteğiniz, demet akalının 30 haziran tarihli tweeti var, hadisenin bugünkü paylaşımı var hashtag ile birlikte rt yapabilir misiniz acabayüksek takipçili hesaplarla etkileşim önemli, allah hepinizden razı olsun kızlar
Hemen yukarı mesajımda kopyaladım linkiOk buluyum onlari da rt liyim
Okula adının verilmesi için başlattık ve sonuç aldık hamdolsunyazan oldu mu bilmiyorum ama change.org' dan da imza kampanyası başlatılsa?
Yazarım canım buraya inşallah saolasınTamam canım.Gelmek istiyorum duruşmalara.
Buldum , rt ledimHemen yukarı mesajımda kopyaladım linki
Dünya nereye gidiyor... Allahın cezası katil...iki dünyada yüzün gülmesin..canavar..Allah kahretsin böylelerini. Bir de 21 yıllık komşuları ve arada 30 yaş var öyle mi? Allah kahretsin
böyle düşününce adam belki pedofiliydi. platonik aşk çok masumane bir his bu adamınki resmen sapıklık.Adam 4 yaşından beri komşusuymuş öyle mi????
Kötülük hep yakından geliyor