21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Allah bu ve benzerlerini iki cihanda kahretsin inşallah.
Amin inşaallah, bunlar gibi sapıklar ölemesin acılar içinde sürünsün, ölmek hediye gibi olur çünkü, dilerim ömür boyu hapis yatar, acı çeker:KK62:ama keşke önce bir kadınların eline verseler böylelerini.

Ay parçası gibi 2 tane kız, Allah'ım sabırlar versin, dayanma gücü versin ailelerine, bu acıya nasıl dayanılacaksa artık:KK43:

:KK43: :KK43:
Okuduğumdan beri gözüme uyku girmedi. Boğazımın açısından yutkunamıyorum bile. O babanin yasadigi izdirabı hayal edemiyorum.

Ne denilebilir ki dünyada bu yaptığına karşılık gelebilecek bir ceza yok

Iyi ki ahiret var, iyi ki Allah'ın bu sapiklar için hazırladığı azap var.

Haberlerde gördüğümde içim yanmıştı uzun süre çıkmadı aklımdan üzüntüsü, binbir emekle zorlukla büyütülen evlatların sonu bu mu olacak? Allahım çoluk çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın, etraf psikopatlarla dolu.

Bu kadar kolay mı insanların hayatını karartmak? Annelerine hem çok üzüldüm hemde diyorum kadıncağız uyanınca bu acıyla nasıl yaşayacak? O babanın dünyası karardı, Allahım sevdiklerine sabırlar versin, biz bile bu kadar üzülürken aileleri ne yapsın.

İdam yada müebbet hapis olmalı böyleleri için desem de en güzeli ömür boyu cezalarını çekmeleri, idam ödül gibi olur bunlara.Böyle canilerin cezasında hafifletici sebepler olamaz, gencecik iki masum insan ve annelerine nasıl yapabildi bunu? Allah kahretsin böylelerini.

Allah Rahmet Eylesin, mekanları Cennet olsun
nasıl bir acı...Allah babalarına dayanma gücü sabır versin
bu zulüm son bulsun artık...dünya nasıl bir yer oldu ya

Allah belasını versin böyle pisliklerin artık İDAMmmmmm gelsin asılsın herkesin gözü önünde bu iğrenç mide bulandıran o.ç sokağa çıkamaz hale geldik

Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Eki Görüntüle 2284739 Eki Görüntüle 2284740
Eki Görüntüle 2284759

allah anne babaya sabir versin en buyuk acidir evlat acisi dusuncesi bile korkunc allah rahmet eylesin piril piril iki genc kiz

Canim özel mesajin kapali mi, gönderemedim. Annecigimiz hangi hastanede yatiyor, durumu nasil? Sen Konya'da mısın şu an? Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

Canim özel mesajin kapali mi, gönderemedim. Annecigimiz hangi hastanede yatiyor, durumu nasil? Sen Konya'da mısın şu an? Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Canım selam, özel mesajım açık. Annelerinin durumu şükür iyiye gidiyor halen yoğun bakımda tabi. Solunum cihazını söktüler, birkaç kelime konuşabiliyor hatta. Kurşun beyninde kalacakmış doktor bir zararı yok dedi.

Lanet olsun sana pislik herif. Şu meymenetsiz suratına hiç aynada bakmadın mı da gencecik bir kızın senden hoşlanabileceğine ihtimal verebilesin?! Yersen!!

Böyle haberler duyunca, cehennemin varlığı için birkez daha şükrediyorum, ama inşallah çıkan karar ile adaletin temsili için örnek bir dava olur.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Mihom başın sağolsun. Bu kadar büyük bir zülme uğrayan canlar şehit kabul olunmuştur Allah'ın izniyle. Rabbim nurlar içinde yatırsın. Kalanlara sabır versin.
Çok geç gördüm postunu. Sosyal medyadan hala yapabileceğimiz bir şey varsa haberdar et.

Lanet olsun sana pislik herif. Şu meymenetsiz suratına hiç aynada bakmadın mı da gencecik bir kızın senden hoşlanabileceğine ihtimal verebilesin?! Yersen!!

Böyle haberler duyunca, cehennemin varlığı için birkez daha şükrediyorum, ama inşallah çıkan karar ile adaletin temsili için örnek bir dava olur.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Mihom başın sağolsun. Bu kadar büyük bir zülme uğrayan canlar şehit kabul olunmuştur Allah'ın izniyle. Rabbim nurlar içinde yatırsın. Kalanlara sabır versin.
Çok geç gördüm postunu. Sosyal medyadan hala yapabileceğimiz bir şey varsa haberdar et.
Samsonum çok saolasın, amin inşallah mekanları cennet olsun. Annelerinin durumu şükür ki iyiye gidiyor onunla teselli bulduk biraz olsun, yaşayacağından ümidimiz yoktu çünkü. Hep gazetelerde okuduğumuz olaylar hepimizin başına gelebiliyormuş, böyle sapıklar caniler gerçekten de varmış bir ocağı söndürerek gösterdi bize pislik. İnşallah o günahsızlara ettiğinin bin beteri olsun kendisi, hem dünyada hem ahirette.

Samsonum çok saolasın, amin inşallah mekanları cennet olsun. Annelerinin durumu şükür ki iyiye gidiyor onunla teselli bulduk biraz olsun, yaşayacağından ümidimiz yoktu çünkü. Hep gazetelerde okuduğumuz olaylar hepimizin başına gelebiliyormuş, böyle sapıklar caniler gerçekten de varmış bir ocağı söndürerek gösterdi bize pislik. İnşallah o günahsızlara ettiğinin bin beteri olsun kendisi, hem dünyada hem ahirette.
Rabbim teyzeye tam şifa versin, eşiyle birbirlerine tutunurlar inşallah. Ne zor imtihan. :KK43:

O şerefsiz pisliği hapiste aldığı her nefese pişman ederler zaten. İnşallah her türlü aftan mahrum 2 x müebbet alır en az, ve gebereceği güne kadar sürüm sürüm sürünür.

Öğretmene platonik aşk besleyen cani: Öksürüğü değişikti

Bu pisliğe böyle bir ifade vermesi için akıl veren varsa allah onun da bin türlü belasını versin. Şeyma değişik öksürüp mesaj veriyormuş, dolmuş durağında bekliyormuş, kızlar evine giriyorlarmış da yatak odasına kadın parfümü bırakıyorlarmış. Tuğbaya da kızgınmış (!) ondan öldürmüş. Ha bu arada kızları öldürdüğü için pişmanmış ama annelerini vurduğu için pişman değilmiş. Kanıbozuk şerefsiz. Eğer bu herif 10 sene sonra elini kolunu sallayarak çıkarsa bizzat en yakından şahit olacağım ki bu ülkede sokağa güvenle çıkamayacağız, çünkü aramızda bir sürü sapık dolanıyor ve en ufak bir yaptırımı yok.

Öğretmene platonik aşk besleyen cani: Öksürüğü değişikti
korkunc... ruh hastası manyak sapık :KK43:
iki güzel insan boyle mı can vermelıydı . boyle ölümü asla haketmedıler. allahın cezası cani sapık manyak herıf. anası buna hamıleyken ne yedı ıctı boyle oldu bu manyak. allahım ya ınsan parcalamamak ıcın zor tutuyor kendını . onun derisini yüzerım tırnaklarımla parcalaya parcalaya ...degısık öksuruyormus onu bögürtsunler dayaktan goreyım ben onu allahın belası

cocuklarımızı korkudan ne okula gonderebılıyoruz ne bırsey .gül gıbı buyutuyoruz gozlerıne bakarken ıcımız tıtrıyor benım cocugum buyuse atanıp gıtmesıne ödüm mü kopacak sımdı ? boyle manyak ınsana komsu olur dıye. nasıl bır hayat bu ya.

korkunc... ruh hastası manyak sapık :KK43:
iki güzel insan boyle mı can vermelıydı . boyle ölümü asla haketmedıler. allahın cezası cani sapık manyak herıf. anası buna hamıleyken ne yedı ıctı boyle oldu bu manyak. allahım ya ınsan parcalamamak ıcın zor tutuyor kendını . onun derisini yüzerım tırnaklarımla parcalaya parcalaya ...degısık öksuruyormus onu bögürtsunler dayaktan goreyım ben onu allahın belası
İnşallahhh nisam inşallah böğüre böğüre gebersin :KK43:

X