21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Arkadaşımın teyzesinin kızları... İçim zaten yanmıştı ama aileyi tanıyınca daha bir acıdı icim... Allah kahretsin... Cayır cayır yansın köpek... Dilerim yaşadığı her gün cehennemi yaşasın...

Off.. Gitti tadım tuzum. Allah kahretsin böyle yaratıkları, ne diriyken ne ölüyken huzura eremesinler...

Çok üzüldüm, bir anda yiten bir aile... Ah o baba ne halde Allah'ım sabır, dayanma gücü ver. İçim burkuldu, Twitter hesabım yok ama alıp hastage katkı saglamazsam kendimi bk gibi hissedeceğim, bu manyaklar en ağır, en merhametsiz cezayı almalı, insanlar görmeli, bir şeyler değişmeli, fark edilmeli. Bitmiyor kadınların, çocukların çilesi ya bitmiyor... Lanet olsun.

Twitter da kızların fotosuna baktıkça kötü oldum:KK43:(((( Allah yakınlarına size sabır versin Mihail:KK43: tarifsiz bir acı
Amin allah razı olsun canım. Artık neler yapabiliriz nasıl peşini bırakmayız onun derdine düştük. Bir tweet bile çok önemli, fazladan bir kişiye bile ulaşırsak iyidir sen de atar mısın 🙏

Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Eki Görüntüle 2284739 Eki Görüntüle 2284740
Eki Görüntüle 2284759

O kadar üzgünüm ki gözlerim doldu. Neye nasıl güvenebiliriz bu dünyaya nasıl cocuk getirebiliriz bilmiyorum. İyi ki geçtin dünya sahnesinden Şeyma öğretmen ve biricik kardeşi Tuğba.. Rabbim cennetine yazsın sizi

Eminim bu pislikten diğerleri gibi iyi halden, takım elbise giydiğinde dolayı cezasında indirim alacak.
Müebbet hapis alacak, daha sonra af çıkacak ve dışarıda elini kolunu sallayarak gezecek, 5 yıl sonra da sicili temizlenecek
Gezemeyecek, inanıyorum ki birden fazla kez müebbet alacak ama velev ki öyle birşey bir oldu ve çıktı, bunu öfkeyle falan söylemiyorum bırakmayız o şerefsizin peşini o takım elbisesiyle parça parça ederiz. Başımızı eğip yolumuza devam etmeyiz biz onu bulana kadar korku içinde gebermezse tabi.

Başınızı sagolsun cümleler kifayetsiz kalır Rabbim bu dünyadada ahirettede en agır cezayla muamelede bulunulsun. Rabbim sizlere sabır metanet guzel kardeslerimize Rahmet eylesin Peygambeimiz sv ve peygamberlere şehitlere alimlere komsu eylesin.teyzemize tez şifa amcamıza ve arkada kalan herkese sabır yagdırsın mevlam ne desem boş o acıyı söndürmez. Sosyal medya kullanmıyorum fakat duam sizlerle Allah yar yardımcınız olsun zorunuzu kolaylastırsın 😕😕 amin

Gezemeyecek, inanıyorum ki birden fazla kez müebbet alacak ama velev ki öyle birşey bir oldu ve çıktı, bunu öfkeyle falan söylemiyorum bırakmayız o şerefsizin peşini o takım elbisesiyle parça parça ederiz. Başımızı eğip yolumuza devam etmeyiz biz onu bulana kadar korku içinde gebermezse tabi.
Size tavsiyem feminist Feyza hanımı da etiketleyin, gönüllü olarak davaya bakacağına eminim. Bu arada Twitter hesabım yoktu, kk dali nickim ile açtım bir tane, hemen paylaştım bir tweet, hanımlar hesap açmak zor değil, bir tweet atıp kapatırsınız az çok demeden atalım ki tt olsun

O kadar üzgünüm ki gözlerim doldu. Neye nasıl güvenebiliriz bu dünyaya nasıl cocuk getirebiliriz bilmiyorum. İyi ki geçtin dünya sahnesinden Şeyma öğretmen ve biricik kardeşi Tuğba.. Rabbim cennetine yazsın sizi
Amin inşallah. Öldüler de badem gözlü oldular diye demiyorum inanın, çok düzgün çocuklardı. Zulüm görerek vefat ettiler dilerim rabbim cennetinin en güzel yerini nasip eder tüm aileye. Bu dünya geçici bu acılar da geçici inşallah ebedi hayatta cennette olsunlar.

Size tavsiyem feminist Feyza hanımı da etiketleyin, gönüllü olarak davaya bakacağına eminim. Bu arada Twitter hesabım yoktu, kk dali nickim ile açtım bir tane, hemen paylaştım bir tweet, hanımlar hesap açmak zor değil, bir tweet atıp kapatırsınız az çok demeden atalım ki tt olsun
Hadise paylaşım yaptı onu da ünlüleri etiketleyerek ht ile rt yaprsanız daha çok etkileşim olur, çok ama çok teşekkür ederiz 🙏

Kanım dondu allah babalarina sabir versin.

Haysiyetsiz serefsiz... söylenecek laf yok bunun gibilerine.

Allah rahmet eylesin melek gibilermis zaten, meleklerle arkadaslik edecekler.

Anneleri insallah kurtulur, iyilesse bu aciyi nasil kaldirir bilinmez tabi...

Off.. Gitti tadım tuzum. Allah kahretsin böyle yaratıkları, ne diriyken ne ölüyken huzura eremesinler...

Çok üzüldüm, bir anda yiten bir aile... Ah o baba ne halde Allah'ım sabır, dayanma gücü ver. İçim burkuldu, Twitter hesabım yok ama alıp hastage katkı saglamazsam kendimi bk gibi hissedeceğim, bu manyaklar en ağır, en merhametsiz cezayı almalı, insanlar görmeli, bir şeyler değişmeli, fark edilmeli. Bitmiyor kadınların, çocukların çilesi ya bitmiyor... Lanet olsun.
Çok ama çok saolun kızlar. Bizim gibi 30una gelmiş ya da üstü yaştakiler için belki yeni bu tür şeyler ama artık sosyal medya çok önemli toplumsal olaylarda

Sen bir evladı büyüt saçının teline zarar gelmesin diye tüm kötülüklerden korumaya çalış, itin biri gelsin tüm kaderini etkilesin.Bir kız çocuğu annesiyim. Gördüklerim okuduklarımdan sonra kızıma ettiğim ilk dua Allahım seni iyi insanlarla karşılaştırsın ayağına taş değdirmesin.
Allahım o aileye sabır dayanma gücü versin.. Çok çok üzüldüm haberi okuyunca. Gerçekten pisi pisine ölüm dedikleri şey bu olsa gerek.O itinde içeride cezasını verirler umarım. Sürüne sürüne gebersin bir tek gün yüzü görmesin bundan sonra

Çok ama çok saolun kızlar. Bizim gibi 30una gelmiş ya da üstü yaştakiler için belki yeni bu tür şeyler ama artık sosyal medya çok önemli toplumsal olaylarda

Est. doğru söylüyorsun, önemli. Hesabı olmayanlar da alsınlar, bakın 5 dkmı almadı, hesabım oluştu ve hastagı almak için konuya geri döndüm, yazacağım şimdi. Bir kişi, bir kişidir kimse es geçmesin.

Son düzenleme:
Yaz canım hepsini yaz, bol bol konya valiliği, büyükşehir belediyesi, u.ibrahim altay etiketle canım yerelde de görülebilmesi için. Onun dışında erdoğan, imamoğlu, bahçeli, akşener, gazeteciler, ünlüler herkesi etiketliyoruz. Çok önemli destekleriniz inanın, allah razı olsun
Aynen canim, Adalet Bk. filan da yazdim.

Çok üzücü ya, bazen gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.. Rabbim ahirette zaten cezasını verecek ama dilerim ki bu dünyada da büyük acılar çeksin, son nefesini günlerce veremesin.

Twitter adresim var ama pek aktif değilim, bayadır kullanmadım. Nasıl yapıyoruz hastagi kızlar? Kimleri etiketliyoruz?

Son düzenleme:
X