21 yaşında saç beyazlaması

Bende 30 yaşındayım geçen ay 1 tane beyaz gördüm ..
14 yaşımdan beri aralıksız saç boyarım denemediği yapmadığım renk kalmamıştır.
O bi tane beyazda bile yas tutuyorum resmen hiç görmemiştim bu yaşıma kadar..
Bna beyaz saçlar ölümü hatırlatıyor sanki ...
Hz Ömer bir adam tutmuş herğün bna belli vakitlerde ölümü hatırlatacaksın diye..
Aradan baya bir zaman geçmiş bir gün hz Ömer adama hatırlatma artık demiş..
Adam şaşırmış neden efendim diye..
Hz. Ömer sakalında ki tek tel beyazı göstermiş ..
Hergün aynaya baktıkça sakalımda ki tek tel beyaz bna ölümü hatırlıyor sana ihtiyacım kalmadı kalmadı ki demiş 😵

Genetik bir durum bu. Annemin çok erken beyazlamış benim abim de ona çekmiş 23ünde başladı beyazları. Babamın da çok geç beyazladı ben de ona çekmişim sanırım 25 yaşındayım daha hiç beyazım yok. Boyanın da etkileyeceğini sanmıyorum. Sizin gözünüze boyadıktan sonra daha çok görünebilir belki tekrar çıktığında. Açık renkli saçta çok daha az belli oluyor belki öyle bir boya düşünebilirsiniz. Doğal olarak beyazlayan saç gümüş gibi bir renk alıyor bence çok güzel görünüyor ama koyu renk saçta tel tel beyaz olması yaşı büyük gösteriyor malesef. Bir vitamin eksikliği de süreci hızlandırıyor olabilir bunun için doktora gidebilirsiniz. Çıkmış beyazlar için bir şey yapılamaz ama.

22 yasinda üzücü bir ayrılık hikâyesinden günler sonra aynaya bakınca beyazlarimla karsilastim

17 yaşında beyazladı benim ama bizde genetik. Boya resmen arttırıyor bizzat şahidim. İçtiğimiz çay var ya? İşte onunla yapılan beyaz kapatıcılar var çok da kolay görünüyor. Benimkini etkilemez artık ben 10.gün boyuyorum sizinkini kapatır bence

Öncelikle aman ne çok konu açıyorsun diyecek arkadaşlardan çok özür dilerim şimdiden.. son bikaç haftadır saçında beyaz var diyorlardı şaka yapıyorlardır deyip geçtim demin aynaya baktım dört beş tel beyaz var ve çok belirgin daha 21 yaşındayım bu normal mi genetik değil bu arada yani sülalede kimsede erken beyazlama olayı yok ne yapmam lazım boyatsam daha çok artar mı
16 yaşımda beyazlamaya başladım. Şuan 28 yaşımdayım. Röfle kullanıyorum benimki genetik yapacak bişey yok 🤷🏼‍♀️

Benim bi kac telim beyazlamamisti bakırimsi sarı olmustu beyaza donuyordu hafiften, o kadar uzulmustum ki ozaman
gecen fark ettim ki artik beyaz 😁 ama yani napim benaneee 🙂

Back
X