21 yaşında saç beyazlaması

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.002
18.134
248
28
Öncelikle aman ne çok konu açıyorsun diyecek arkadaşlardan çok özür dilerim şimdiden.. son bikaç haftadır saçında beyaz var diyorlardı şaka yapıyorlardır deyip geçtim demin aynaya baktım dört beş tel beyaz var ve çok belirgin daha 21 yaşındayım bu normal mi genetik değil bu arada yani sülalede kimsede erken beyazlama olayı yok ne yapmam lazım boyatsam daha çok artar mı

Öncelikle aman ne çok konu açıyorsun diyecek arkadaşlardan çok özür dilerim şimdiden.. son bikaç haftadır saçında beyaz var diyorlardı şaka yapıyorlardır deyip geçtim demin aynaya baktım dört beş tel beyaz var ve çok belirgin daha 21 yaşındayım bu normal mi genetik değil bu arada yani sülalede kimsede erken beyazlama olayı yok ne yapmam lazım boyatsam daha çok artar mı
Cok sitresli bir hayatiniz mi var?

saç beyazlamasının stres ile %100 alakası yokmuş, dolaylı olarak belki.

Sadece genetikle alakalı bir durum değil bu benim bildiğim. Hormon düzensizliklerinden, vitamin eksikliklerinden ve daha bir yığın sebeple de olabiliyor. Bir doktora gitseniz, belki önü alınabilecek bir şeydir.

Annem ve babamın erkenden beyazlamış. 30 yaşımı yeni geçmiş olmama rağmen beyazlarım yüzünden 4 yıldır saçımı boyuyorum maalesef. Boyatmamak için çok direndim ama en sonunda annem bile acıyarak baktı ve boyat artık inat etme ben de bu yaşlarda başlamıştım dedi. Ancak kardeşimin beyazları benim kadar yok mesela.

Benim karşımda beyaz çıktı şok oldum saçımda yok . Resmen 70 yaşındaki ninelere dönüyorum genç yaşımda hayır bi de tüm kaşlarım beyazlarsa saçlarım koyu renk 😂 yaparım bilmiyorum ama tedirginliğe gerek yok yapılması gereken en güzel şey hayatın tadını çıkarmak ki yaşlanmaya karşı elim güçlü olsun

Benimde 20 li yaslarda basladi..arkadaslarim dalga gecmeye baslayinca boyamaya da basladim ..ne kadar gec boyarsan iyi olur..
Bu arada benim ailemde de hic yok..doktor o zaman b12 eksikligimden olabilecegini sölemişti

Benim de babam hasta olduğu dönem şakaklarımda 3-5 tel beyaz çıkmıştı :KK43: öylece kaldı ne arttı ne azaldı. Stres yaşadığın bir dönemde olabilirsin.

Normal. Benim 19 yasinda başladı beyazlamaya 🤷🤷 genetik sanırım.. annem 40 li yaşlarda hala az beyazı var ama anneannem 20 yaş başında başlamış beyazlamaya:) illa yakın akrabaya çekeceksin diye bişey yok😁

Boyatmak daha fazla beyazlatıyo gorumcemden bılıyorum bende 30 yasındayım senelerdir var bu beyaz cok yok ama kapalı oldugum ıcın pek sorun yapmıyorum acıkcası boyatmıyorumda anlasıp gidiyoruz 😊 bırde ben beyaz cıkardıkca koparttım sonra daha fazla cıkmaya basladı eger kopartıyosan sende cosabılıyo ona dıkkat et.

24 yaşımda saçlarım bi hayli beyazlamıştı, şu an 38 yaşındayım 56 yaşındaki annemden fazla beyazım var.. Annem hep anneannenin erken beyazladı der.. genetik olduğunu düşünüyorum..

Benim dogumdan sonra beyazladi 25 yasindyken.
Genetik degil, vitamin mineral vs eksikliginden oldugunu dusunuyorum. Cocuklar somuruyor vucudu sonucta :27:

Aynı yaşlarda başladı şuan 29 um ve iyice arttı beyazım çok ama boyatmadım hiç daha. Direniyorum 😁. Evet stresli bir hayatım var çocuklardan sonra daha da arttı ama yinede mutluyum.😊.Rabbim sağlığımızdan geri koymasın gerisi hiç

• Beğen
Reactions: Cac
sakın boyatma nette pigmentler tıkanmasın diye kürler var onları dene .boyatırsan önünü alamazsın bi kaç telden bişe olmaz

Back
X