bugün 1ay kontrolüme gittim herşey yolundaymış allaha şükür hatta sol yumurtalığımdan yumurtlamışım bile 10-15 güne kadar hastalanırsın dedi 6 ay bebek yok dedi ama ben yaş oldu 35 hatta 36 içindeyim benim çok bekliycek vaktim yok deyince o zaman 4 ay sonra bırak korunmayı dedi bize birçeok tahlil verdi bunları 4 ay dolunca yaptır sonra korunmayı bırak dedi vitaminlerime hormonlarıma ve enfeksiyonlara bakmak istiyor eğer değerlerde bir gariplik çıkmaz ise 21 ekim itibariyle korunmayı bırakabiliriz hayırlısı inşallah
oooo....süper wallaaa, bakasrsın aynı ay hamiş kalırız. benimde dr.um ekimde gel dedi...son kontrolle beraber folik asit başlıcaz ekimde. ama benim 6 ayım dolacak o zamana senle aramızda 1-1,5 ay var sanırım hihoyyythihoyyyt
evet inşallah aynı anda hemencik hamile kalırız benim yaş icabı arkadaşım 2 aycık kısalttı öyle çok test tahlil verdiki elime toksoplazma kolesterol prolaktin herşey var yani ekim 2010 başında bunları yaptırıcam inşallah 21 ekimden sonrada bırakıcaz bakalım hayırlısı inşallah bu arada dün tayinim çıkmış benim ben köyde öğretmenlik yapıyordum evime 12 km mesafedeydi şimdi evime yaklaşık olarak 1 km mesafede bir merkez okula geldim bu yıl o okuldan ayrılmayı çok istemiştim çünkü bana orda herşey hamilelik günlerimi ve kaybettiğim bebeğimi hatırlatacaktı benim için iyi oldu en azından bu yönden inşallah herşey daha güzel olacak ilk kez bir ay sonra artık umutlarım var...
çok güzel bi haber bu yaaa.... her gün yeni bir başlangıç olabiliyor işteee....çok sewindim gerçekten, yeni umutlar dahadada enerji verir insana, mutlu eder...
ben ekim 10 gibi en geç giderim dr.uma... dayanamam ekimin bitmesini....:roflol::roflol: çok sabırsızlanıyorum yaaaa.... inanaılmaz bir coşku var içimde!
hadi hayırlısı inşallah allah anneliği tatamayı nasip etsin arkadaşım güzel haberlerini alırız umarım bir an önce sonbahar gelsin bir an önce
cok gecmiş olsun canım
neler çektiğini çok iyi anlıyorum gecen sene nisan ayında
spina bifida ve hidrosefali teşhisiyle benimde 17 haftalık gebeliğim sonlandırılırdı
ben senin yaşadığın sıkıntıları yaşamadım doktorum çok iyiydi ve özelde sonlandırıldı
hamileliğim
su anda 33 haftalık hamileyim bebeğim çok iyi ama hala giden oğluma yanıyorum
hala acısı içimde çok taze zamanla belki acısı hafifliyo ama aklıma her geldiğinde
içimin yanığını yeniden ilk günkü gibi ateşleniyo biz bebeğimizi patoloji raporu çıktıktan sona aldık
ve dedesinin mezarına defnettik. kuzumu görmeye gittiğimde hala içim yanıyo nasıl kıydım sana
diyorum kendi kendime ama doğursaydım çok büyük acılar çekicekti ve büyük bir olasılıklada
gecireceği ameliyatlardan birinden sağ çıkmıycaktı çünkü doğar doğmaz bir dizi ameliyat olmak
zorundaydı yada ilerleyen haftalarada karnımda ölücekti off off çok zor
Allah yardımcın olsun Rabbim insallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi evlat nasip etsin sanave esine
merhaba ben de 16. haftamdayım yarın gebeliğim sonlandırılacak ne kadar zormuş rabbimden sabır diliyorum. yazdıkalrınızı okuyunca bilmiyorum yaşanan bu acılar yürek acısını geçer mi hayırlısı olsun
merhaba ben de 16. haftamdayım yarın gebeliğim sonlandırılacak ne kadar zormuş rabbimden sabır diliyorum. yazdıkalrınızı okuyunca bilmiyorum yaşanan bu acılar yürek acısını geçer mi hayırlısı olsun
çok büyük geçmiş olsun oglak ne zor günler yaşamışsın.Allah ım hayırlısından bebişler versin insaallah sana.
ayyy canım ya o günlerim geldi aklıma o günü beklemek en zoru ve de sonrası güçlü ol yoksa başka türlü atlatamazsın gerçekten zor ama allah sabrını veriyor inan bana ilk bebeğin mi,nesi var neden gidiyor bebeğin bir mahsuru yoksa anlatır mısın biraz
ilk bebeğimdi tüp bebekti ve ben onu dün kaybettim ne acılar çektim ama yüreğimin acısını geçemedi. görKDL-37EX401AEP üm yavrumu öyle güzeldiki 4 ay taşıyıp ayrılmak çoook zor oldu.
ilk bebeğimdi tüp bebekti ve ben onu dün kaybettim ne acılar çektim ama yüreğimin acısını geçemedi. üm yavrumu öyle güzeldiki 4 ay taşıyıp ayrılmak çoook zor oldu.
dün 31 temmuz itibariyle adet oldum tam 40.gün doktorum yaklaşık olarak 10 gün sonrahastalanırsın demişti kontrolümde ve bunu diyeli tam 10 gün oldu bakalım ilk adetimi oldum daha 2 buçuk ay korunma sürem var hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?