Canım çok geçmiş olsun sana da Allah sana da sabırlar versin acını çok iyi anlıyorum malesef benim 37 gün oldu daha çok yeni hala şoktayım ama yeni yada eski acı unutulmuyor insan inanamıyor yaşadıklarına,bebeğini gördün mü doğduğunda ?gerçekten öylemiy di ,ben de doğum yaptıktan sonra eve gelince araştırdım çok bazen yanılabiliyor muş doktorlar kafam çok karıştı oğlum diyorum gerçekten öylemiydi deyip duruyorum ben bakamamıştım zaten de aileden de kimse görmedi (kistlerin de düzelir inş.Allah yardımcımız olsun
Sağol canım.Allah sanada sabırlar versin.Ben gördüm ama çok bakamadım,dayanamadım ağlamaya başladım.Doktorda götürdü.Ama eşim bakmış.herşeyi oluşmuştu dedi.Bizimkinin gözle görülür bir rahatsızlığı yoktu.Kalp ve yemek borusu.Görüntüsü normal bebekti.Doğum kanalına girdğinde ölmüş.doktor öyle tahmin ediyorum dedi.kordosentez yaptırdı.Çok şükür genetik değilmiş.tesadüfmüş.O yanılma payları eskiden çok oluyordu.Şimdi herşey çok gelişti.bana ne dediyseler çıktı.doğarken ölür dediler.4 doktorda aynı şeyi söyledi.zaten 6 aylık doğup yaşayan arkadaşımın bebeği var.Yani bişey olmasa benimkide yaşardı.Bence hiç öyle düşünüp kendini yıpratma.Doğrudur söyledikleri.Allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın