- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
21 22 yaşında hic sevgilisi olmamis kız hakkında ne dusunursunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nehircan senin devreler gitmiş bellide bayram bayram bizide yakmasan be canım21 22 yaşında hic sevgilisi olmamis kız hakkında ne dusunursunuz?
ahahahaCok çirkindir evde kalmıştır, dışarı hiç çıkmıyordur, okurken konsantre olamıyordur, mehmet günsur yakışıkşı mı diye kafa yorup saçlarını kestirmiş uzamasını bekliyordur
Erkeklerle gorusmus gorusmus, tanımadıgı erkeklerde numaraları gezmis, nisanlı adama cevap veresi gelmis sonra da hic sevgilisi olmamıs kız ayagına yatan nehirdir diye dusunuyorum. Dalga mı geciyosun, ruh sağlığın mı bozuk bilmiyorum ama seni I’m poppy diyen kız gibi canlandırıyorum gözümde21 22 yaşında hic sevgilisi olmamis kız hakkında ne dusunursunuz?
Erkeklerle gorusmus gorusmus, tanımadıgı erkeklerde numaraları gezmis, nisanlı adama cevap veresi gelmis sonra da hic sevgilisi olmamıs kız ayagına yatan nehirdir diye dusunuyorum. Dalga mı geciyosun, ruh sağlığın mı bozuk bilmiyorum ama seni I’m poppy diyen kız gibi canlandırıyorum gözümde![]()
Bir gariplik olduğunu21 22 yaşında hic sevgilisi olmamis kız hakkında ne dusunursunuz?