21.09.2010 Barış Çakır!a Gögüs Büyütme :))))))

MUMU02

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
330
3
53
Herkese Selam Bayanlar,

Çok uzun yıllardır küçüklüğü nedeniyle varlığını yada büyüdüğünü düşündüğümde gözlerimin dahiş güldüğünü bildiğim gögüslerime kavuştum. Bu konu ile ilgili sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.

Hepinizi öpüyorum:)))))))))))))

MUMU02 öncelikle geçmiş olsun ve yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun a.s.
ben de bir süredir barış çakırı araştırıyorum. ona ameliyat olan birkaç kişi ile görüşüyorum şu sıralar. deneyimlerini paylaşıyorlar sağolsunlar. ayrıca barış çakıra ameliyat olan ne kadar çok kişi ile görüşsem benim için o kadar iyi. bu sebeple senin mesajı görünce inanılmaz sevindim :1hug:
gülücükler içinde bir başlık attığına göre ameliyatın iyi geçmiş ve sonucundan memenun olmalısın :)))
barış çakırın ağrısız sızısız ameliyatlar gerçekleştirdiğini duydum doğru mu? bu benim için çok önemli. çünkü bazı kişilerin yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ameliyattan. bu forumda barış çakıra ameliyat olan bikaç arkadaş sayesinde yine bir umut ışığı doğdu benim için. ameliyatından, ameliyat sonrasından ve şu anki sonuçlarından bahsedersen çoooooooooooooooooooook mutlu olurum :dance:

MUMU02 öncelikle geçmiş olsun ve yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun a.s.
ben de bir süredir barış çakırı araştırıyorum. ona ameliyat olan birkaç kişi ile görüşüyorum şu sıralar. deneyimlerini paylaşıyorlar sağolsunlar. ayrıca barış çakıra ameliyat olan ne kadar çok kişi ile görüşsem benim için o kadar iyi. bu sebeple senin mesajı görünce inanılmaz sevindim :1hug:
gülücükler içinde bir başlık attığına göre ameliyatın iyi geçmiş ve sonucundan memenun olmalısın :)))
barış çakırın ağrısız sızısız ameliyatlar gerçekleştirdiğini duydum doğru mu? bu benim için çok önemli. çünkü bazı kişilerin yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ameliyattan. bu forumda barış çakıra ameliyat olan bikaç arkadaş sayesinde yine bir umut ışığı doğdu benim için. ameliyatından, ameliyat sonrasından ve şu anki sonuçlarından bahsedersen çoooooooooooooooooooook mutlu olurum :dance:

Çok Teşekkür ederim Altın86 darısı hayırlısıysa başına inşallah,

Barış Çakır Genç dinamik sempatik bir estetik cerrah, Bende internetten araştırırken KK sayesinde kendisinin ismine ulaştım randevu aldım gittim görüştüm Temmuz ayıydı ameliyat tarihimi 21 eylül e aldım. Uzunca bir zaman napıyorum iyimi kötü mü ya başıma birşey gelirse diye çok kötü senaryolarda kurmuştum. Neyse oralar çok stresli benim için neyse ameliyat olduktan sonrası içinse gerçekçi olmakta fayda var
birincisi herkesin ağrı eşiği farklı sitede insanlar yorum yapmışlar. yok manikür den farksızdı, ertesi gün sofra hazırladım falan diye yok öyle sıfır ağrılı bir ameliyat değil bu
4 gün tek başına yattığın yada oturduğun yerden diyelim çünkü dümdüz yatmak bir süre hayal gerginlik hissi ve operasyon süresi böyle, 4 günden sonra yavaş yavaş daha iyi olmaya başlıyorsun bugün benim 6.günüm işe başladım masa başı bir işim var eğer dosya falan taşımam gerekseydi iş başı yapamazdım. Fakat ağrılar kontrol edilemez insana ölüyorum dedirten ağrılar değil benim bünyem için ki ben ağrı eşiği çok düşük bir insanım. Bir konuya daha dikkat etmeni isterim ameliyat sonrası bir psikolojik sıkıntı süreci yaşanıyor bunun için kendini çok iyi hazırlamanı öneririm.

He onun dışında memnunmusun pişmanmısın deydi mi dersen Hayatım keşke şimdiye kadar yaptırsaymışım ağrıyada sıkıntıyada deydi ki hala ben yeni gögüslerime tam olarak kavuşamadım ameliyat sonrası sütyen var onun üzerinde küçük bir sıvı birikmesi olduğu için sargım var. Cumartesi sabah doktorumla randevum var. Resim çekilecek durumları olursa öncesi ve sonrası diye isteyen herkese göndericem zaten.

Bu konu ile ilgili ne sormak istersen rahatlıkla sorabilirsin çekinme.

Çok Teşekkür ederim Altın86 darısı hayırlısıysa başına inşallah,

Barış Çakır Genç dinamik sempatik bir estetik cerrah, Bende internetten araştırırken KK sayesinde kendisinin ismine ulaştım randevu aldım gittim görüştüm Temmuz ayıydı ameliyat tarihimi 21 eylül e aldım. Uzunca bir zaman napıyorum iyimi kötü mü ya başıma birşey gelirse diye çok kötü senaryolarda kurmuştum. Neyse oralar çok stresli benim için neyse ameliyat olduktan sonrası içinse gerçekçi olmakta fayda var
birincisi herkesin ağrı eşiği farklı sitede insanlar yorum yapmışlar. yok manikür den farksızdı, ertesi gün sofra hazırladım falan diye yok öyle sıfır ağrılı bir ameliyat değil bu
4 gün tek başına yattığın yada oturduğun yerden diyelim çünkü dümdüz yatmak bir süre hayal gerginlik hissi ve operasyon süresi böyle, 4 günden sonra yavaş yavaş daha iyi olmaya başlıyorsun bugün benim 6.günüm işe başladım masa başı bir işim var eğer dosya falan taşımam gerekseydi iş başı yapamazdım. Fakat ağrılar kontrol edilemez insana ölüyorum dedirten ağrılar değil benim bünyem için ki ben ağrı eşiği çok düşük bir insanım. Bir konuya daha dikkat etmeni isterim ameliyat sonrası bir psikolojik sıkıntı süreci yaşanıyor bunun için kendini çok iyi hazırlamanı öneririm.

He onun dışında memnunmusun pişmanmısın deydi mi dersen Hayatım keşke şimdiye kadar yaptırsaymışım ağrıyada sıkıntıyada deydi ki hala ben yeni gögüslerime tam olarak kavuşamadım ameliyat sonrası sütyen var onun üzerinde küçük bir sıvı birikmesi olduğu için sargım var. Cumartesi sabah doktorumla randevum var. Resim çekilecek durumları olursa öncesi ve sonrası diye isteyen herkese göndericem zaten.

Bu konu ile ilgili ne sormak istersen rahatlıkla sorabilirsin çekinme.

çok geçmiş olsun umarım sonuç tam istediğin gibi olur. ben de hiç ağrısız olacağını beklemiyorum zaten. ama bazıları yazmış, çok ağrım var, sürekli ağlıyorum, çok pişmanım falan. onları okuyunca çok korkuyorum. hatta bi ara vazgeçtim. ben daha önce bi doktorla görüştüm, kas altı yapacağını söyledi. ama ben kas altından korkuyorum. iyileşemeyecekmişim, ya da zor iyileşecekmişim gibi geliyor. onun da ağrısı çok oluyormuş üstelik. bu yüzden başka doktorlar araştırmaya başladım. fotoğraf gönderirsen çok sevinirim. barış beyin yaptığı ameliyat sonuçlarını çok merak ediyorum. hatta barış beye mail atacağım fotoğaf rica edeceğim. ben şu an diyarbakırda yaşıyorum. yazın istanbula geleceğim ve karar vermiş olarak gidip ameliyat olmak istiyorum. sırf muayene ve öncesi-sonrası resimlerini görmek için gitmem imkansız. hatta ameliyat tarihini bile tlf ile alacağım muhtemelen.
senin göğüslerin çok küçük müydü? göğüsaltı ölçünü ve şimdiki göğüs ölçünü biliyor musun? kaç cc takıldı? damla mı? çok soru sordum galiba ama merak ediyorum ne yapayım. barış bey daha çok kas zarı altını tercih ediyormuş. seninki de mi öyle?

Rica ederim sorularınızı her zaman yaşadığım şekilleriyle cevaplamaya hazırım:))

Benim Barış Bey'i tercih etmemde ki neden Kas Zarı ameliyatının avantajları ve tüm hastalarına bu tekniği uyguluyor olmasıydı:)) Bunu kendi web sayfasından facebook tan falan da detaylarıyla görebilirsin diğer tekniklerde gögüsler sırt üstü yatışarda yanlara toplanmalar veya yazın bikini ile masada yada farklı biryerden birşey almaya uzandığında kendiliğinden hareket etmesi gibi yapay görüntüler bu teknikte olmuyor canım. örneğin kas üstü dedikleri yöntem çok daha ağrısız ama silikonun ele gelmesi ve istem dışı hareketler herhalde engellenemez:))

Bana gelince 1,65 boyunda 59 kilo gögüs altı ölçüm 75, gögüs üstü cup ölçüm 83 yani A bile değildi. Şu anda ameliyat sonrası sütyenimle beraber cup ölçüm 92 cm çıktı. Ama birqaz şişler ödem falan da vardır yani herhalde 90 olur buda eşittir 75 B oldum artık:)) dolu dolu

Bana sol gögsüme 320 cc damla jel sağ gögsümede 280 cc damla takıldı. Bunu duyunca şok oldum çünkü ben böyle birşeyi hiç fark etmemiştim.

İşte böle arkadaşım ağrı konusunda da dediğim gibi zaten beklentin de o yöndeymiş hiç ağrısız ameliayat yokkkk:)))))))

ben de şimdi ölçtüm de doğru muölçtüm bilmiyorum. cup dediğin ne bilmiyorum da :) göğüs altım 72, göğsüm 78 cm :KK43:(( yok denecek kadar az. bir de ben 1.67 boyunda ve 48 kiloyum. ama yaptırırsam küçük yaptırmak istemiyorum. yaptırdığıma değsin ama demi :KK66: ama bu yöntemde çok büyük göğüsler elde edilemiyor diye bir söylenti duydum. ne kadar doğru bilmiyorum ama küçük bulursam üzülürüm. gerçi şimdiki halinin yanında en küçük silikonu bile koysa çok fark edecek :))
inşallah bi cesaretimi toplasam her şey daha kolay benim için . ağrılarla inim inim inlemek istemiyorum
:KK43:( kas zarı altında kas ağrısı olmayacak ama kesi yapılan yer acımıyor mu yaaa. insanın eli bile kesilse acır. derin bi kesi yani. serum takıyorlar mı ameliyattan sonra? ben elimin üzerine serum taktıramıyorum. acayip takıntılıyım bu konuda. düşününce bile fena oluyorum :KK43:((

Geçmiş olsun Mumu2'cim Darısı isteyen herkesin başına.
Barış bey yuvarlak protezi pek tercih etmiyor galiba acaba kaszarı altına yuvarlak olmuyor mu? Bi de Altın86 gibi ben de büyüklük konusunu merak ediyorum. Kaszarı altına en fazla n kaç cc konabiliyor? Önce-Sonra fotoların çekilince rica edebilirim ben de.

Geçmiş olsun Mumu2'cim Darısı isteyen herkesin başına.
Barış bey yuvarlak protezi pek tercih etmiyor galiba acaba kaszarı altına yuvarlak olmuyor mu? Bi de Altın86 gibi ben de büyüklük konusunu merak ediyorum. Kaszarı altına en fazla n kaç cc konabiliyor? Önce-Sonra fotoların çekilince rica edebilirim ben de.

Çok teşekkür ederim:)) En büyük kaç cc takılır onu cevaplayamıycam fakat şunu biliyorum normal bir kadın tpindeyseniz yani 1.70 e kadar boy en fazla 65 70 kilo
türkiyede takılacak protez ölçüsü maksimum 350 falandır oda çok nadir yani vücut tipi dokusu uygunsa hastanın çünkü protez büyüdükçü kapsül riski artar o yüzden doktorlar tercih etmiyor vücut adaptasyon sağlamıyor yani. Umarım anlatabilmişimdir. Kaszarı altı zaten kapsül riskinide en aza indirrn bir yöntem. Barış Bey damla protez kullanıyor gögüs yuvarlak değildir diye detaylı bir şekilde anlatıyor zaten:))))
,
Resimler konusunda 15 gün sonra yazarım arkadaşlar

ben de şimdi ölçtüm de doğru muölçtüm bilmiyorum. cup dediğin ne bilmiyorum da :) göğüs altım 72, göğsüm 78 cm :KK43:(( yok denecek kadar az. bir de ben 1.67 boyunda ve 48 kiloyum. ama yaptırırsam küçük yaptırmak istemiyorum. yaptırdığıma değsin ama demi :KK66: ama bu yöntemde çok büyük göğüsler elde edilemiyor diye bir söylenti duydum. ne kadar doğru bilmiyorum ama küçük bulursam üzülürüm. gerçi şimdiki halinin yanında en küçük silikonu bile koysa çok fark edecek :))
inşallah bi cesaretimi toplasam her şey daha kolay benim için . ağrılarla inim inim inlemek istemiyorum
:KK43:( kas zarı altında kas ağrısı olmayacak ama kesi yapılan yer acımıyor mu yaaa. insanın eli bile kesilse acır. derin bi kesi yani. serum takıyorlar mı ameliyattan sonra? ben elimin üzerine serum taktıramıyorum. acayip takıntılıyım bu konuda. düşününce bile fena oluyorum :KK43:((
Büyüklük konusunda doktoruna ne isteiğini anlatman lazım o sana fikir verir

Ağrı konusu dediğim gibi herşeyin bir bedeli var :))) ya yaptıracaksın ağrıların geçene kadar bekleyeceksin, yada hiç yaptırmıycaksın kolay değil ama bence değer.

geçmiş olsun canım atlatmışsın.bu kas zarı altı yöntemini barış çakırdan başka uygulayan yok mu?keşke istanbulda yaşasaydım dedirtiyor yani

geçmiş olsun canım atlatmışsın.bu kas zarı altı yöntemini barış çakırdan başka uygulayan yok mu?keşke istanbulda yaşasaydım dedirtiyor yani

valla ben diyarbakırdan gideceğim barış beye düşün. ama önce birkaç resim görmek istiyorum tabi. kesin kararımı o zaman vereceğim. birkaç resim buldum internetten hoşuma giden. onlar belki bi fikir verir doktora ne istediğim konusunda.

mumu02 sen 6. gün işe başlamışsın ama işim masa başı diyorsun. ben öğretmenim ve sürekli bir koşturmaca. sürekli ayaktayım. kollarımı kaldırarak tahtaya yazı yazmak ve yüksek sesle ders anlatmak zorundayım. acaba ben kaç gün sonra işe dönebilirim? uzun sürerse diye yaz tatilini bekliyorum. muhtemelen de öyle olacak. öne almak istersem tarihi, kısa sürede işe dönebilir miyim sence?

Teşekkürler:)) Darısı senin başına. İstanbul da başka uygulayan doktorlar var ama senin bulunduğun yerde araştırmak lazım canım doktor çok önemli

mumu02 sen 6. gün işe başlamışsın ama işim masa başı diyorsun. ben öğretmenim ve sürekli bir koşturmaca. sürekli ayaktayım. kollarımı kaldırarak tahtaya yazı yazmak ve yüksek sesle ders anlatmak zorundayım. acaba ben kaç gün sonra işe dönebilirim? uzun sürerse diye yaz tatilini bekliyorum. muhtemelen de öyle olacak. öne almak istersem tarihi, kısa sürede işe dönebilir miyim sence?

Senin kollarını kaldırıp bugün benim ameliyat olalı 21 de olduğuma göre 7.ci gün saçımı toplayamıyorum. Kuaförde yıkattım fön çektirdim. tarayamıyorum. Onun için bence senin bu ameliyatı okullar tatil olunca hemen yaptır çokta sıcaklara kalmadan.

Kısa süreden kastın tam olarak kaç gün bilmiyorum ama dediğim gibi 7.ci gün hala yarım kol hareketleri yapabiliyorum

ıkı haftada kendıne gelırsın..15 tatılınde okullar kapanır kapanmaz yaptırırsan bır sıkıntı olmaz..ben 2. haftadan sonra rahattım..bursadamı olmayı dusunuyosun??

valla ben diyarbakırdan gideceğim barış beye düşün. ama önce birkaç resim görmek istiyorum tabi. kesin kararımı o zaman vereceğim. birkaç resim buldum internetten hoşuma giden. onlar belki bi fikir verir doktora ne istediğim konusunda.

Resimler konusunda benden sana bir fikir kendi gögüs yapın neyse onun büyüğü olacak dolayısıyla o gördüğün resimlerin öncesini ve sonrasını birlikte düşün herkesin gögüs kafesi meme şekli farklı :))

MUMUcum slm.. seni gıyabında tanıyorum aslında Oraletten:KK66: ama sen beni tanımazsın :KK66: ya ben de allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa haftaya barış çakır ın sihirli ellerinden çıkmış olucam şu dakikalr itibarıyla -da 7. gün kollarımı kaldıramıyorum diyorsun ... nasıl ya.... ben hemen 6 .gün işe başlıycam. okul ortamı filan ki eşim de yanımda olmıycak 15 gün yok olucak pztden sonra. ben sence yemek filan okula arabayla gitme gelme okulda hadi tahtaya yazı yazmadım diyelim atlatamam mı dersin. ben oraletten 6.7. gün işe başladım her şey normaldi, saçını filan daha hastanedeyken toplamış ya hani,onları bildiğim için çok şaşırdım ve korktum şimdi............. üfffffffffff üfffffffff üfffffffffffffffffffffffbilmiyorumkismile

MUMUcum slm.. seni gıyabında tanıyorum aslında Oraletten:KK66: ama sen beni tanımazsın :KK66: ya ben de allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa haftaya barış çakır ın sihirli ellerinden çıkmış olucam şu dakikalr itibarıyla -da 7. gün kollarımı kaldıramıyorum diyorsun ... nasıl ya.... ben hemen 6 .gün işe başlıycam. okul ortamı filan ki eşim de yanımda olmıycak 15 gün yok olucak pztden sonra. ben sence yemek filan okula arabayla gitme gelme okulda hadi tahtaya yazı yazmadım diyelim atlatamam mı dersin. ben oraletten 6.7. gün işe başladım her şey normaldi, saçını filan daha hastanedeyken toplamış ya hani,onları bildiğim için çok şaşırdım ve korktum şimdi............. üfffffffffff üfffffffff üfffffffffffffffffffffffbilmiyorumkismile

:))))) bende seni siteden araştırma yaparklen tanıyorum. Valla arkadaşım ben ne yaşadıysam onu yazdım oralet te aynı şekilde şimdi ne desem ağrı eşiği kişiden kişiye değişir mesela ameliyattan hemen sonra sol tarafım daha iyiydi şimdi sağ tarfım bugün dahada rahat fakat solum daha yarım okulda ne yapıcaksın kitap taşıycakmısın bilemem ama dün işe gelirken yanıma kol çantamı almıştım %80 boşaltarak bugün onuda almadım yanıma çok zorlanıyorsun mesela serviste gelirken yoldaki çukurlar anamı ağlattı:))) olsun ama değer birkaç güne onlarda geçer korkma sakin ol bir de benden sana tavsiye ilk 4 gün her ne olursa olsun kollarını hareket ettirme ben soluma yüklendim hala geçmedi sormak istediğin başka şeyler varsa her zaman sorabilirsin:))

Şimdiden geçmiş olsun

ıkı haftada kendıne gelırsın..15 tatılınde okullar kapanır kapanmaz yaptırırsan bır sıkıntı olmaz..ben 2. haftadan sonra rahattım..bursadamı olmayı dusunuyosun??

maalesef şu anda bursada değilim. diyarbakıra tayinim çıktı. ama bursada kafama yatan bi doktor bulamadım. istanbulda barış çakıra gitmeyi düşünüyorum. kas altı olsam iki haftada iyileşemem herhalde. kas zarı altı daha uygun olacak gibi.

Resimler konusunda benden sana bir fikir kendi gögüs yapın neyse onun büyüğü olacak dolayısıyla o gördüğün resimlerin öncesini ve sonrasını birlikte düşün herkesin gögüs kafesi meme şekli farklı :))

doğru söylüyorsun ama henüz benimkilere benzer bişey bulamadım internette :)) sadece beğendiğim büyük göğüslere bakarak kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum :))

X