Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
insanları gereğinden fazla ciddiye alma evlat,makul miktarda bencillik uzun süreli mutluluk getirir,derdim.Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
mutsuz olduğun ortamlarda bir dakika bile durma. çekip gitmeyi bil.Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
36 yaşından bildiriyorum.İlk yapacağın insanlara mesafeli yaklaş.Ciddi manada mesafe.Kendi özelini şimdi "kanka"olmuş adı asla söyleme.Ailen senin arkamdaki dağdır.Arani her zaman iyi tut kalplerini kırma.Ayajlarinin üstüne durmadan hiçbir erkeğin seni ölesiye seviyorum seninle evlilik düşünüyorum sözlerine asla inanma.Erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarında hemen inanır.Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)