20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

Ben alt iki 20 likleri ameliyatla çektirdim doktordan kaynaklı sanırım çabuk iyileştim ve korktuğum kadar büyütülecek birşey yokmuş dedim üstteki iki dişlerim kaldi onları da ayni doktora cektircem

Ben alt iki 20 likleri ameliyatla çektirdim doktordan kaynaklı sanırım çabuk iyileştim ve korktuğum kadar büyütülecek birşey yokmuş dedim üstteki iki dişlerim kaldi onları da ayni doktora cektircem
ay ne guzel kurtulmussunuz. benim gomuk degil ama koklerim kisa soldaki yamuk duruyor. bir kere devlete gittim film cekti ve normal cekilebilinir dedi. simdi esimin bir dr u var cok iyi ona gidecegim ama agrim cok. sanirim amtibiyotik kullanip gitmem gerekiyor.

merhabalar bugün 20'lik diş ameliyatı için kardeşimi Tanfer Kliniğe götürdüm. Dr.Nihat Tanfer operasyonu kısa bir sürede yaptı. kardeşiminin sıkıntılı olan dişi alındı. kendisine çok teşekkür ederim. tüm herkese önereririm

Yirmilikler dışarıda benim. Çekerken aciyor mu? Bir kere kök aldirmistim acimamisti. Ama bu yirmilikler korkuyorum

Arkadaşlar bu 20 lik diş ağrısı resmen kabir azabı gibi kaç haftadır alttaki ağrıyodu tam geçti dedim 1 hafta rahat ettim şimdi de 2 gündür daha beter ağrı devam ediyo, şişti dışardan çeneme dokununca acıyo başım,çenem,boğazım ve kulağıma vuruyo ağrı.

Üstelik önceden ortodonti tedavisi de gördüm ön dişlerimin arkasında tel hala duruyo bu nedenle biraz korkmuyo da değilim dişlerimin şekli bozulur diye

Dişçi korkum yok ama bir türlü gidemedim dişçiye yarın fırsatım olursa gitmem lazım saat kac oldu uyku yok çenemi kapatınca damak araya giriyo onu ısırıyorum ağzımı da kapatamaz oldum

20 lik diş ağrısının abartıldığını düşünürdüm ama yaşamayan bilemiyo demek ki kaç sene tel taktım çevrem bir kere ağzımdan ağrım var lafını duymamıştır çekilir bir ağrıydı çünkü çevreme yansıtmadan atlattım o günleri bu tür şeyleri yansıtmayı da sevmem ama bu ağrı insanı delirtir yansıtmamak ne mümkün

20 lik diş sorunu yaşayan herkese büyük geçmiş olsun umarım atlatırız bu günleri bu lanet dişlerden kurtulanlar kervanına katılırım umarım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de alt çenemden çektirdim
Düz şekilde idi kolay olur dediler aldılar
Ama 2 hafta olacak neredeyse
Ağzım hala ancak 5 cm falan açılıyordur
Hala da hafif ağrım var

Diş iltihapları yüzünden insanların öldüğünü bile düşünüp kendimi panikletmek istemiyorum ama :)
En azından çenem düzelseydi
Kaç günde çeneniz eski haline döndü
Lütfen bi yardım...

merhaba kızlar 5-10 sayfa geriye doğru okudum ama oturduğum yere yakın tavsiye bulamadım sizden yardım istiyorum.

bir gömülü 20 lik dişimi devlet hastanesinde çektirmiştim iğne yapılırken çok ızdırap çektim. direk hayvana saplar gibi şak şak sapladı 3-4 tane durum böyle olunca kalan 3 dişi özel hastanede yaptırıp insan muamelesi görmek istiyorum istanbul avrupa yakasından doktor tavsiyesi verebilecek var mı. bir de fiyatlarını da yazarsanız benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

Merhaba 3 aylık hamileyim ve 20 lık disim gömülü ağrısı çok kotu alt ve üst olarak çıkıyor nolur bana bir fikir verin...

Merhaba 3 aylık hamileyim ve 20 lık disim gömülü ağrısı çok kotu alt ve üst olarak çıkıyor nolur bana bir fikir verin...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde 2 tane vardi. 1 tanesi L şeklinde çıkmış.Ben naptım? Gittim kendimi tamamen bayılttırdım ve aldırdım ve gram birşey duymadım.Bu yöntemin adı sedasyon.gram pişman değilim. Ama hamilesiniz işte büyük ihtimal size sedasyon uygulanamaz size.

Yani büyük hastaneye gidin .ben bu yüzden öncesinde dış muayenesi oldum.ama sizin için şu an çok geç. Ilk aylar tehlikeli. Belki 2.donemde yaparlar ama nasıl dayanacaksiniz.

Buraya dişimi çektirdikten sonra neler yaşadığımı yazmamışım şimdi farkettim paylaşmak istiyorum önceden ortodontik tedavi gördüğüm için zaten çektirmem gerekiyodu ama pek ilgilenmedim ağrı vs. olmadığı için pek umursamamıştım

Daha sonra dışardan gözükücek şekilde dişimde şişlik,ağrı olduğu için sonunda doktor yolu gözüktü en güvendiğim evime en yakın doktora gittim antibiyotik kullandıktan sonra sol alt 20 lik dişimi çektirmek için randevu geldi çattı

Açıkçası beni çekim anında en zorlayan şey iğne aşaması oldu daha önce hiç ağzımın içine iğne deneyimim olmamıştı ilk diş çekimimdi uyuştuktan sonra sanki dudağım şişmiş büyümüş gibi hissettim devamlı dudağımı elledim falan komik oldu o an

Doktorum dişimi çekerken devamlı benimle konuşup rahatlattı bitanem prensesim diye

Doktorumun dişimi çektiğini dahi anlamadım diyebilirim damağıma kesi atarak çekti, dişi çıkarttıktan sonra da dikti damağımı çok kısa sürdü zaten çekim, beklediğim kadar zor olmadı daha kötü şeylere hazırlamıştım çünkü kendimi yorumları okuya okuya :))

İlaçlarımı eczaneden aldım evime geldim gayet rahattım sadece 10 15 dk sonra biraz ağrı başlar gibi oldu ağrı kesicimi içtim hemen kesti ağrıyı

Ilık çorba içtim ilk gün ondan sonraki günlerde ılık olmak şartıyla herşeyi yedim zaten antibiyotik ağrı kesici kullandığım için ağrı falan olmadı ilk gün dişlerimi de gayet rahat fırçaladım sadece tek zorluk çektiğim konu ağzımı geniş bir şekilde açmakta zorlanmam oldu fırça giricek şekilde açsam yetti zaten orası ayrı

2.günden itibaren gayet normal hayatıma devam ettim 1 hafta sonunda da dikişlerimi aldırdım çektireli aylar oldu sanırım boşluk falan da yok kapandı 20 lik dişimin yeri şimdi de 2. 20 liği çektiricem randevu aldım umarım onu da sorunsuz atlatırım

20 lik diş ağrısını devamlı çekmektense hele ki apseli dişin ağrısını çekmektense 1000 tane diş çekimine katlanırım sanırım herkese huzurlu 20 lik dişsiz ağrısız günler dilerim kızlar güvendiğiniz sizinle konuşunca rahatlatan doktorlar bulmanız dileğiyle

Ben 2 Nisan tarihinde 20lik dişimi çektirmiştim. 9 ay olmasına rağmen hala dudağımın bir kısmı uyuşuk kaldı.

bendede var bi tane gömük diğer dişe başını yaslamış halde bugün ucu çıkmış olanı aldirdim işlem 3 dk sürdü şuan hic agrım yok gibi bisey ama gömülü için yusuf yusuf biraz daha bekliycem son raddeye kadar

Merhaba hanımlar. Birden bire dişimde bir ağrı başladı. Ben ilk anlamadım ağzımda yara çıktı sandım ağzımı açamadığım için. Sonra ayna yardımıyla baktım yara yok . Sağ arka diş bölümünde ağrı var. Çenem uyuştu resmen. 20lik diş olmasından çok korkuyorum 25 yaşındayım henüz çıkarmadım. Diş eti problemim için diş doktoruna gitmiştim , gitmişken 20lik dişimide sorayım hala çıkmadığı için dedim. Doktor bana 20lik dişin için yer yok eğer çıkmaya çalıştığını anlarsan direk gel ameliyatla alalım . Çıkmaya çalışırsa bu sefer diğer dişleride itecek ve dişlerin birbirine yakınlaşıp sıkışacak dedi. Çok korkuyorum bu ağrıylada baş edemiyorum. Bunun 20lik diş olduğunu nasıl anlarım. Malum pazara girdik. Pazarteside resmi tatil. Bu ağrıyla nasıl başa çıkacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…