Buraya dişimi çektirdikten sonra neler yaşadığımı yazmamışım şimdi farkettim paylaşmak istiyorum
önceden ortodontik tedavi gördüğüm için zaten çektirmem gerekiyodu ama pek ilgilenmedim ağrı vs. olmadığı için pek umursamamıştım
Daha sonra dışardan gözükücek şekilde dişimde şişlik,ağrı olduğu için sonunda doktor yolu gözüktü en güvendiğim evime en yakın doktora gittim antibiyotik kullandıktan sonra sol alt 20 lik dişimi çektirmek için randevu geldi çattı
Açıkçası beni çekim anında en zorlayan şey iğne aşaması oldu daha önce hiç ağzımın içine iğne deneyimim olmamıştı ilk diş çekimimdi
uyuştuktan sonra sanki dudağım şişmiş büyümüş gibi hissettim devamlı dudağımı elledim falan komik oldu o an
Doktorum dişimi çekerken devamlı benimle konuşup rahatlattı bitanem prensesim diye
Doktorumun dişimi çektiğini dahi anlamadım diyebilirim damağıma kesi atarak çekti, dişi çıkarttıktan sonra da dikti damağımı çok kısa sürdü zaten çekim, beklediğim kadar zor olmadı daha kötü şeylere hazırlamıştım çünkü kendimi yorumları okuya okuya :))
İlaçlarımı eczaneden aldım evime geldim gayet rahattım sadece 10 15 dk sonra biraz ağrı başlar gibi oldu ağrı kesicimi içtim hemen kesti ağrıyı
Ilık çorba içtim ilk gün ondan sonraki günlerde ılık olmak şartıyla herşeyi yedim zaten antibiyotik ağrı kesici kullandığım için ağrı falan olmadı ilk gün dişlerimi de gayet rahat fırçaladım sadece tek zorluk çektiğim konu ağzımı geniş bir şekilde açmakta zorlanmam oldu fırça giricek şekilde açsam yetti zaten orası ayrı
2.günden itibaren gayet normal hayatıma devam ettim 1 hafta sonunda da dikişlerimi aldırdım çektireli aylar oldu sanırım boşluk falan da yok kapandı 20 lik dişimin yeri şimdi de 2. 20 liği çektiricem randevu aldım umarım onu da sorunsuz atlatırım
20 lik diş ağrısını devamlı çekmektense hele ki apseli dişin ağrısını çekmektense 1000 tane diş çekimine katlanırım sanırım herkese huzurlu 20 lik dişsiz ağrısız günler dilerim kızlar güvendiğiniz sizinle konuşunca rahatlatan doktorlar bulmanız dileğiyle