- 5 Aralık 2016
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.741
selam bende 4 20lil gömük vardı ikisi alt cene sınıre yakın ustekinden birini dedıgınız fiyata 450 tlye cektırdım alt çene fıyatı daha yuksek olur pendik te oturuyorum üniversite hastanesini tavsiye etmüşdi bana doktor.capa bu konuda iyimi dudakda his kaybından korkuyorum iyi bir cerrah olsun istiyorum
Merhaba kızlar ben size gömülü 20lik dişimi anlaticam ben aynı anda sol tarafta alt ve üst 20 lik cektirdim ameliyatli ilk kez dişçi ye gitmiştim öncelikle lokal anestezi yapmak zorunda ama o iğneleri çok acıtıyor alt çene belki 7 tane üst cene ye sol tarafa tabi 5 tane yapiliyor anca uyuşuyor sonrasında tabi basliyorlar cekmeye yariyorlar kan akiyo tukuruk birikiyo kanla birlikte yaninda yardimcisi hortum gibi biseyle cekmeye calisiyo kani sonra daha cok kaniyor sicriyo falan dişler çekiliyor orda bişey anlamiyosun ama hele ki bittikten sonra bogazim ta boynuma kadar sisti üst çene davul gibi oldu 1 gün yutkunamadim 2 rulo kalın peçete kan aktı ağzımdan suyla birlikte sonra gece uyuyamadim tabi bu arada aç kaldım eresi gün de daha şişti 5 katı nerdeyse görenler hayret etti sonra inmeye başladı yutkunmaya falan ancak 5 günü buldu ama sonrasında iyiki aynı anda alt ve üstü cektirdim diyorum tek tek ugrasilmaz arkadaşlar bunun ağrısıyla aynı anda yap kurtul en azindan 2 operasyon olacağına 1 operasyonda halledin sonra 3 senedir boşuna cektirmedim dedim öyle bir ağırlıkla yatmisim ki nasıl hafifledim bir ben bir allah biliyor
Üniversite hastaneleri ücretli mi çekiyor diş i ? Cerrahi olanıniArkadaşlar ben kayseri de yasarken erciyes ıniversitesi üyesi olduğum için, gömük dişlerimden ikisini ücretsiz çektirmiştim, okuduğunuz üniversitenin diş hastanesinde ücretsiz çektirebilirsiniz.
20 lik disin cekiminde her zaman bir riske vardır eğer doktorun iyiyse hiç korkma dış te doktorun tecrübesi cok önemli korkunun ecelebi faydası yok bu arada cektir kurtulGeçmiş olsun çok... 29 gün sonra 20'lik dişim çekilecek. Sol-alt dişim gömülü. Doktor sinire çok yakın gecici veya kalıcı uyuşma olabilir dedi operasyon sonrası... Zaten endişeli idim şimdi temelli korktum açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?