20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

19 yaşını doldurmak üzereyim ve 20 yaş dişlerimin yeri sertleşme bile yapmadı. Yalnız dilimle baskı uyguladığımda sürekli baş ağrısı yapıyor ve günlerim zehire dönüyor. Doktora gitmek istemiyorum. Doğal bir çözüm önerebilecek var mı ?

Merhaba canım ben cok memnun kaldım.bir sorun yaşamadım ama kime denk geleceğini bilemedğimden bir şey diyemeyeceğim... o his kaybı yaşanıyor mutlaka.benim bir süre geçmemişti tekrar gittiğimde b vitamini kullan demişti sonra geçmişti canım

Arkadaşlar ben kayseri de yasarken erciyes ıniversitesi üyesi olduğum için, gömük dişlerimden ikisini ücretsiz çektirmiştim, okuduğunuz üniversitenin diş hastanesinde ücretsiz çektirebilirsiniz.

Merhaba kızlar ben size gömülü 20lik dişimi anlaticam ben aynı anda sol tarafta alt ve üst 20 lik cektirdim ameliyatli ilk kez dişçi ye gitmiştim öncelikle lokal anestezi yapmak zorunda ama o iğneleri çok acıtıyor alt çene belki 7 tane üst cene ye sol tarafa tabi 5 tane yapiliyor anca uyuşuyor sonrasında tabi basliyorlar cekmeye yariyorlar kan akiyo tukuruk birikiyo kanla birlikte yaninda yardimcisi hortum gibi biseyle cekmeye calisiyo kani sonra daha cok kaniyor sicriyo falan dişler çekiliyor orda bişey anlamiyosun ama hele ki bittikten sonra bogazim ta boynuma kadar sisti üst çene davul gibi oldu 1 gün yutkunamadim 2 rulo kalın peçete kan aktı ağzımdan suyla birlikte sonra gece uyuyamadim tabi bu arada aç kaldım eresi gün de daha şişti 5 katı nerdeyse görenler hayret etti sonra inmeye başladı yutkunmaya falan ancak 5 günü buldu ama sonrasında iyiki aynı anda alt ve üstü cektirdim diyorum tek tek ugrasilmaz arkadaşlar bunun ağrısıyla aynı anda yap kurtul en azindan 2 operasyon olacağına 1 operasyonda halledin sonra 3 senedir boşuna cektirmedim dedim öyle bir ağırlıkla yatmisim ki nasıl hafifledim bir ben bir allah biliyor

Son düzenleme:

Geçmiş olsun çok... 29 gün sonra 20'lik dişim çekilecek. Sol-alt dişim gömülü. Doktor sinire çok yakın gecici veya kalıcı uyuşma olabilir dedi operasyon sonrası... Zaten endişeli idim şimdi temelli korktum açıkcası..

Arkadaşlar ben kayseri de yasarken erciyes ıniversitesi üyesi olduğum için, gömük dişlerimden ikisini ücretsiz çektirmiştim, okuduğunuz üniversitenin diş hastanesinde ücretsiz çektirebilirsiniz.
Üniversite hastaneleri ücretli mi çekiyor diş i ? Cerrahi olanıni

20 lik disin cekiminde her zaman bir riske vardır eğer doktorun iyiyse hiç korkma dış te doktorun tecrübesi cok önemli korkunun ecelebi faydası yok bu arada cektir kurtul

20'lik dişimi çektirdim dün. Ameliyatla alındı. Sol-alt gömülü diş bu arada. Anestezi iğnesi hariç hiç acı duymadım tabii.. :) Sonrası 20 dakika kadar sürdü. 5 dikiş atıldı. Sonra eve... 5 saatte dilim, yanağım, çenem, dudağımdaki bütün uyuşukluk geçti. Sonrası müthiş bir ağrı dikiş bölgesi, boğaz, baş, kulak. Ağrı kesicilerle geçti ama her içimimden sonra 2 saat yatıştırdı sonrası malum. Bugün 2. günüm. Dünden beri tanesiz çorba ve bir miktar su içebiliyorum sadece. (Bu arada antibiyotikte içiyorum.) Zira ağzım balık ağzı gibi açılıyor ancak. Şuan yutkununca boğazıma ve kulağıma vuran acı var. Bunun dışında dikiş yerim gergin. 13 Nisan'da dikişlerim alınacak umarım o güne kadar ağzımı açabilirim.

Sol alt damağımda 5 aydır 20 lik dişim çıkmaya çalışıyor yarısı çıktı ama yarısı yandaki disin altında çıkmaya çalışıyor orada dolgum vardı ve yarısını kırdı dolgunun yemek yerken az kalsın yutuyordum. Bu saatten sonra iki dış birden mi çektirmek lazım bana yardımcı olun kızlar korkuyorum ya

Bugün 4. günüm (20lik sol-alt gömülü diş çekimi sonrası) Şişlik maalesef hala aynı. Ağız kenarım çene kısmım oldukça şiş. Ağrı mevcut. Ağzımı açma durumum ilk 3 güne göre daha iyi. Bunun dışında kilo verebilirim sanıyordum ama sanırım aldım. Gariptir. :)) Muz, bebe bisküvisi, petibör, (Bisküvileri sütle ezdim tabii) muhallebi, puding derken... Şişliklerim geçse iyi olacak aynaya bakmak istemiyorum.

Arkadaşlar bugün 5. günüm. Çekilen dişimin yanağı hala şiş. Sizde kaç günde indi bu şişlikler?

Sag taraf ustten 20 lik disim çıktı zaman zaman cok agriyor ama geciyor cektirmeye korkuyorum 20lik disiyle savasi kazanan var mi cektirmeyip

3 tane 20 lik dişim çıktı. Birtanesi de patlamak üzere kızlar. 23 yaşındayım. Normal mi acaba?

7. günüm ve hala yüzüm aynı şiş.. Ayrıca dikişlerim kopmuş daha 4 gün var dikişleri aldırmaya..

23 yaşındayım 3 tane 20lik dişim gömülü filmde alttakiler normal çıkmış, üsttekiler de yamuk gözüküyor bu zamana kadar gittiğim doktorlar çene yapımın küçük olduğunu söylemişti. yakın zamanda gidip çektiricem aynı anda mı yapılacak nasıl olacak bilmiyorum

10. günümde alt dudağımın sol yarısı ve dilimin sol yarısı uyuştu ve hissetmiyorum. Kahretsin ya... B12 yazıldı umarım düzelir bir süre sonra. Sinirlerim çok çok çooooooooook bozuk. Çok kötü bir his bu.

iki yirmilik disim kirik ve curuk. bugun sag taraf agriyor cok gomuk degil insAllah normal yolla celilir. minoset plus ictim sanki her yanim uyustu gibi hissediyorum. dis agrisi cok korkutur beni hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…