- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.781
merhaba büyük ihtimalle 20lik diş ağrısı çekiyorsun.Ben cuma günü ameliyatla gömülü dişimi aldırdım inan korkacak bişey yok çünkü ameliyat sonrası ilaçlar vs acı çekmiyorsun benim 3.günüm yanağım şiş o kadar fakat ameliyat sonrasında uyuşuk kalma riski var dudakta ve örnedr benim maalesef oldu yani 6 ayda falan geçecek sinir zedelenmesi sebebiyle.Öncelikle doktora sor sinire çok yakın mı gömülü diş ?
baMerhaba hanımlar. Birden bire dişimde bir ağrı başladı. Ben ilk anlamadım ağzımda yara çıktı sandım ağzımı açamadığım için. Sonra ayna yardımıyla baktım yara yok . Sağ arka diş bölümünde ağrı var. Çenem uyuştu resmen. 20lik diş olmasından çok korkuyorum 25 yaşındayım henüz çıkarmadım. Diş eti problemim için diş doktoruna gitmiştim , gitmişken 20lik dişimide sorayım hala çıkmadığı için dedim. Doktor bana 20lik dişin için yer yok eğer çıkmaya çalıştığını anlarsan direk gel ameliyatla alalım . Çıkmaya çalışırsa bu sefer diğer dişleride itecek ve dişlerin birbirine yakınlaşıp sıkışacak dedi. Çok korkuyorum bu ağrıylada baş edemiyorum. Bunun 20lik diş olduğunu nasıl anlarım. Malum pazara girdik. Pazarteside resmi tatil. Bu ağrıyla nasıl başa çıkacağım ben