- 5 Eylül 2010
- 290
- 8
- 318
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.721
Hımm çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl sın
Narkoz sonrası uyandığında hemen yutkunma problem oldumu
Şimdi nasıl sın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tarafta da dikiş olsa o ağzı açmak zaten bir mesele, çiğnemek diğer tarafla da olsa zor çünkü gerdiriyor. Benim alt üst dört taraf dikişliydi yanaklarımla birleşme yerleri dahil. İlk iki gün sıvı ve yumuşak şeyler yedim sonraki günler yavaş yavaş normale döndüm. Önemli olan çekim sonrası bakım, iyileşmeyi hızlandıran şey bu.hepsinı aynı anda cekmezler asla.. cünku dişiş oluyor ve diğer tarafa ıhtıyac var ..
Yutkunma problemi olmadı sadece fazla kanama olduğu için kan yutmak zorunda kaldım birazHımm çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl sın
Sinir zarar gördüğü için bu durumu yaşayanlar vardı b12 vitamini kullanınca düzeliyormuş. Doktorun söyledi mi bilmiyorumMerhabalar ben 8 gün önce yirmilik dişimi çektirdim ama çenem ve dudağımda his kaybı oluştu bunu yaşayan var mi aranizda
Öncelikle teşekkür ederim cevap icinSinir zarar gördüğü için bu durumu yaşayanlar vardı b12 vitamini kullanınca düzeliyormuş. Doktorun söyledi mi bilmiyorum
benımde cok ciddi vardı iiorum cok az kaldı.. ama gecen tahlılerde cok b12 cıktı ..dr dedi depoların bile dolu ıcme bir ay sora dewam et :) ama bukadarı ğectıyse kalanıda gecer dedı hadı ınsallah :) 7 ay oldu nerdeyseÖncelikle teşekkür ederim cevap icin
Evet doktorum söyledi başladım kullanmaya ama pek bir değişiklik olmadı
Bnde ortodonti tedavisi görüyorm ve yirmilik dişim cıktı beni üç gün süründürdü uyutmadı bn ilk günü doktora gittim antibiyotk içmeden duramadm ama simdi sıkıntı yok olursa cektiririm .eger olurda cıkarsa 20 lik diş hemen doktora gidin
Cümleten geçmiş olsun herkese 20 lik diş ağrısı kabir azabı resmen geçen ay sağ alttakini gömülü diş ameliyatı ile aldılar 5 gün önce de sol alt aniden ağrı yaptı onu da aldırmak zorunda kaldım ameliyatla uyuşma etkisi gidince dikiş ağrısı var bir de . Ama ne olursa olsun bu dişlerden kurtulmak gerekirmiş. Uyuşma konusunda ise çok iyi bir doktora görünmen de fayda var ben özel bir poliklinikte yaptım operasyonları ama ablamın da özel bir poliklinikte normal diş çekimi yaptırdı yaklaşık 5 ayı devirdi hala uyuşukluğu var.Velhasıl diş konuları önemli bacım
selam bende 4 20lil gömük vardı ikisi alt cene sınıre yakın ustekinden birini dedıgınız fiyata 450 tlye cektırdım alt çene fıyatı daha yuksek olur pendik te oturuyorum üniversite hastanesini tavsiye etmüşdi bana doktor.capa bu konuda iyimi dudakda his kaybından korkuyorum iyi bir cerrah olsun istiyorumİyi bir cerrah soranlara tavsiyem, deneyimlerimi anlatayım. Yenibosnada oturuyorum evimin oralarda bulunan bir diş hekimine müracat ettim kendisinin yapamayacağını ama tanıdığı cerrah olduğunu iletti. ilgili cerrah o muayehaneye gelip belirli bir günde çekecekmiş. yani yeri yurdu belli değil. ücret sorduğumuzda ise tek diş için 300-400 tl gibi bir fiyat belirtti. tabikide kabul etmedim. uzun araştırmalar sonunda çapa diş fakültesinde tanıdık çıktı ve uzun zamanlar beklemeden orada hallettik. nasıl oldu derseniz 20liklerimin hepsi sorunlu değildi. sadece bir tanesi sorunluydu ama diğerlerini de çektirirseniz iyi olur dediler malum hamilelikte vs dişler sorun cıkarıyormuş. biz de dinledik dişçiyi. en sona sinire yakın olan dişi çekelim dedik. ilk 2 diş tabiki de çok zor geçti öle dişe dikiş falan atıyolar kötü yani ama en sonu aman allahım yok böyle bir acı çektirmesi bir sorun,çektirdikten sonrası diş ağrısı bir süre geçmedi malum sinire yakın. hatta ömür boyu dudağınızı hissedemeyebilirsiniz falan dediler. yok yani çektirdim ama pişman mıyım bilmiyorum ağrısı hemen geçen cinsten değil. kulağa ağrı falan da yapıyor,ateş falan cabası. zor kısacası. bu arada 2 küsür milyarlık işi bedavaya hallettik. sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
hala his kaybı devam edıyormuÖncelikle teşekkür ederim cevap icin
Evet doktorum söyledi başladım kullanmaya ama pek bir değişiklik olmadı
Evet azaldı sanki biraz ama devam ediyorhala his kaybı devam edıyormu