20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

iyi bir cerrah lazim, iki gomuk dis var,cenede yer yok .. Hospitadent nasil? genel anestezi ile olacak.

benim 4 gömük diş vardı bence istanbul büyükçekmece devlet hastanesi kubilay hoca dikişsiz uyuşturup yarıp aldı ve ben özellerde süründüm korkunc senaryolar çizildi
canim benim kizim icin arastiriyorum ben, kizim uyutulmak istiyor oldukca korkuyor ve disci fobisi var zaten, cenede dislerin cikabilecegi hic yer yok uyutumak istedigi icin hospitadent dedim ama? sen hospitadent e gitmismiydin? senin dislerinin cikacagi yer varmiydi? damagin kesildi sanirim? kac yasindasin? buyukcekmece devlet hastanesi hemen ayni gun e randevu aliniyor mu? biz yurtdisindna gelecegiz dis cektirmek icin, burada d ayapiyorlar ama ise ben tr d eyapilsin istiyorum.

ben oraya gitmedim ama şöyle düşünün özel hastanelerde herşey iyidir diye bir şey yok .Ben şuan 23 yaşındayım 19 yaşında aldırdım aynı dr hala orada görev yapıyor damağımda yer kalmamıştı benim sıkıştırıp diğerlerinide bozar dedi onun yanı sıra şişiyor ve apse yapıyordu şimdi randevu almayı deneyin 1 hafta sonra gidip aldırmıştım bide benimki çok büyük bir dişti onuda parçaladı ama ben hiç bir acı hissetmedim ne öncesi ne sonrasında

tamam canim cok tesekkur ederim randevu almayi deneyecegim

tamam canim cok tesekkur ederim randevu almayi deneyecegim

son birşey daha söyleyeyim cerrahların geneli kolay olsun diye büyük bir yarık açık alıyorlarmış sonrasındada dikiş gerektiriyor tabi bunu bana bir dişçi söylemişti o nedenle ben önerdim :) rica ediyorum ne demek geçmiş olsun

benim gittiğim diş doktoru söylemişti. tam olarak çıkmadan çekilmeye çalışılırsa sinire dokunup yüzü felç etme ihtiamli bile varmş. bunu kesinlikle göz önünde bulundurun canlarım.

benim gittiğim diş doktoru söylemişti. tam olarak çıkmadan çekilmeye çalışılırsa sinire dokunup yüzü felç etme ihtiamli bile varmş. bunu kesinlikle göz önünde bulundurun canlarım.
Kizimin disi cikamaz ki yer yok, dua edin ne olur boyle bir sey olmasin insallah

ben de gömük 20 yaş dişimi çektirdim geçen cuma, cerrahi çekim oldu ve 6 dikişi atıldı. uyuşukluk geçene kadar sadece psikolojik olarak yıpranmıştım operasyon 1 saatten fazla sürdü ve ağzıma giren çıkan aletin haddi hesabı yok. uyuşukluk geçince belki de hayatımda ilk defa bu kadar acı çektim, 3 gün boyunca sabah akşam ağrı kesici iğne yaptırdım ve benim ağrı eşiğim de yüksektir dayanırım normalde ilaç vs kullanmayı sevmem. bu diş mahvetti beni 2. ve 3. günler ağzımın içi yanağım balon gibi şişti, koyduğum buzlar faydasızdı. 4. gün şişlik biraz inmiş gibi gözüküyordu dışarıdan ama içten hala oldukça şişti, yemek yemek konuşmak işkence gibi, antibiyotik hapı zor yutuyordum. 5. gün biraz daha rahatladım sadece gün içinde ve uyurken ağrı kesici almaya başladım. bugün 6. gün ve şişlik hala tam olarak inmedi çenem çekiliyor gibi ağzımı rahat hareket ettiremiyorum cumartesi günü dikişlerim alınacak bakalım o zamana kadar değişen bir şey olacak mı..

bu kadar acı sızısına rağmen bu dişin bana çıkarttığı diğer problemlerden kurtulmuş olma düşüncesiyle biraz rahatlıyorum. gerçekten problem yaratıyorsa gözünüzü karartın ve çektirin derim. herkese geçmiş olsun.

canım verdiğin cevap için çok teşekkür ederim,dişleri ağrımıyor şimdilik acaba çektirmesem ne olur? korkuyorum acı çekmesinden, belki hiç çıkmaya kalkmaz belki 30-40 lı yaşlarda çıkmaya çalışır belki o zamana tıp daha da gelişir? ayyy şimdi ağrı yapmayan dişi yer yok diye çektirmesem mi ki?

Yas ilerledikce kokler cene kemigine kayniyormus bu nedenle cekimi daha zor olacaktir. Eger cekilmesi gerekiyorsa ne kadar erken o kadar iyi. Ben gec kaldigim icin dis koku ve cene kemigim baya bi ugrastirdi ve acili oldu. Ben dis doktoru fln degilim sonucta ama doktorumun yorumuna guveniyorum ve keske daha once cektirseymisim diyorum.

Canım bence gerekiyosa çektir. Benim erkek arkadaşımın dişleri çok düzgündür ve 20lik diş yüzünden dişler birbirini ittirdi alt dişleri birbine iyice bindi. Zten uyuşturuyorlar 2-3 gün yemek yerkrn zorlanırsın ama sonrası iyi 1 haftada hiçbişey yok gibi oluyo :)

Ben de on gün oldu alt gömülü yirmilik dişimi çektirdim. Film ve mr çekilmişti. Goren iki doktor sinire yakın yüzde 90 alt dudagin hissiz kalacak dedi. Ben önce kendimi bu fikre alistirdim. Ve bi dunya para verecegime özele, gidip uni hastanesinde özelde yaptırayim dedim (saat 4ten sonra gelirseniz77tl) normal ozellerde piyasasi 400tl. Bir hafta şiş gezdim ama his kaybı falan olmadı çok şükür. On gün sonra da diğeri alinacak o da sinire yakın. Ondan sonra ver elini implantlar köprüler... Diş derdinden bıktım artık ((

Kızlar iyi geceler öncelikle benim de sağ alt tarafta yani disin cikmasi gerek yer şiş şuan bu şişlik inecek mi yoksa bela geliyor mu yaşım 18

Kızlar iyi geceler öncelikle benim de sağ alt tarafta yani disin cikmasi gerek yer şiş şuan bu şişlik inecek mi yoksa bela geliyor mu yaşım 18
En son bi arkadaşımın kulağından kan geldi yirmlik dişinden dolayi. Ertelememek lazim. Ayrıca diğer dişleri sıkıştırıp şekil bozukluğu yapıyor.

ben de çektirmiştim kızlar başta şişlik oluyor ama ağız temizliğine dikkat ederseniz hemen geçer. 20lik dişlerden kurtulmak lazım mümkün olunca

Kızlar 27 gün önce burun ameliyatı oldum ve su an 20 lik disi in kenarı kırılmış yanagimi yirtiyor dişçiye gitmeye de korkuyorum başına böyle bişey gelen oldu mu bekleyip bu acıya katlanmalimiyim

Bende bu çarşamba olacağım bu diş olayını mahvetti beni dişlerim çok düzgün ama alt dişlerim yakınlaştı üstüste olacak neredyse çekimden sonra düzelir mi sizce düzeliyormu yada ağrıdan dişciyle bunu konuşamadım.

Bende Okmeydanı'n da yaptırdım2sene oldu ve bütün dişlerimi yaptım sorun yok ama gömülü uste 1dişim var şimdi onu çekmiyorlar çekersek kaplamamı sokmeleri lazımmış eyer gomulu dişin sorun yok da gerek yokmuş

20lik diş çok önemli. O yüzden ileri tarihlere atmak yerine bir an önce çektirmenizde fayda var bence. Çünkü eğer çektirmezseniz daha ağrılı bir hal alıyor. Ben 18 yaşımda ikisini 1 ay arayla çektirdim. Birinci dişim çok rahat çekildi; çünkü iyice yerinden çıkmıştı. Hatta ameliyat masasından kalkıp kapıya giderken çekildiğini unuttum desem abartı olmaz. Ama ikincisi daha gömülü olduğu için doktor zorlanmıştı ve dişim kırılmıştı. Fakat halletti ve maalesef ki ağrısını uzun süre hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…