• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

özelde ve devlette 20lik diş çekim fiyatları ne kadardır hanmlar bileniniz? 18yaş üzerini karşılıyor mu sgk devlette

özelde ve devlette 20lik diş çekim fiyatları ne kadardır hanmlar bileniniz? 18yaş üzerini karşılıyor mu sgk devlette

Evet devlet hastanesi karşılıyo,18 yaşından büyükseniz de babanız üzerinden sigortalı sayılıyorsunuz zaten. Özel fiyatları ise çok değişiyo,30 liraya da çeken var 150 liraya da

Gomulu disse cerrahi mudahale yapmalari gerekebiliyor o zaman fiyatlar daha yuksek oluyor bir dise 450 diyen de duydum 600 de,
sanirim 200 liradan asagi zor bulunur. En azindan istanbulda fiyatlar boyle :/

Evet devlet hastanesi karşılıyo,18 yaşından büyükseniz de babanız üzerinden sigortalı sayılıyorsunuz zaten. Özel fiyatları ise çok değişiyo,30 liraya da çeken var 150 liraya da

ben işe başladığımda sigortam oldugunda çektiricem 4ünü de diş teli taktırıcam. özel mi devlet mi hangisi daha hesaplı olursa. bilmiyorum şimdi

Gomulu disse cerrahi mudahale yapmalari gerekebiliyor o zaman fiyatlar daha yuksek oluyor bir dise 450 diyen de duydum 600 de,
sanirim 200 liradan asagi zor bulunur. En azindan istanbulda fiyatlar boyle :/

alttaki 2si gömük değil bayağı cıkmıs vaziyette. 5yıldır ordalar nerdeyse. bi muayene oldugmda normal cekeriz demisti dr ama o kadar köklü bi diş nası cekilr kii

benimde gömük 20lik dişlerim vardı, üniversite hastanesinde aldırdım, ücretsiz alıyorlar ama özeldeki doktor 700 tl istemişti bir dişe kızlar :S

ankarada önerebileceğiniz yer var mı??
ben ankara üniversitesi diş hekimliği fakültesine gitmeyi planlıyorum yarın sabah
tabi film milm yeni çekilecek randevu verirler kuvvetle ihtimal
ankarada olup fakülteye gitmiş olan var mı aranızda??
ben orda çektirdim sıra olmuyor cerrahıde hiç acısız bır gunde 2 tane çektiler

Ben Ankara'da özelde gömülü diş ameliyatı yaptırdım iki hafta önce.. Ücret soran arkadaşlar içi söyleyeyim 500 tl idi..

Merhaba kizlar ben iki sene.once 2 gomuluyu 300 cektirmistuk ozel hastanede simdi iki gomulum daha var 31 martta onu cektiricem blfiyat 600 olmus tabi..ben ilac alerjimden.dolayi ozele gidiyorum yoksa devlette uyguna hallediyilar diye biliyorum..ama cerrahi mudahale oldugu icinde guvenilir bir doktorun olmasi sart...hepinize gecmis olsun...

Ben cerrahi kok cekimi yaptircam ama 20lil disim degil ondada ayni seymi yapiyorlar dikis filan bide herkez dikisini aldirdimi yoksa kendiliginden yok olan dikiste atiyorlarmi8aylik kizim var cok zor olucak benm icin :-(

Ben cerrahi kok cekimi yaptircam ama 20lil disim degil ondada ayni seymi yapiyorlar dikis filan bide herkez dikisini aldirdimi yoksa kendiliginden yok olan dikiste atiyorlarmi8aylik kizim var cok zor olucak benm icin :-(

Gecmis olsun, gecen sene aldirdigimda bana kendiliginden yok olan dikis atmislardi, yaparlar yani

dün 21 yaşına girdim aam benim 20lik dişten hala bir ses seda yok bazıları çıkmıyor diyorlar acaba öyle bir durum mu :/
adı 20 lik sadece .ne zaman çıkacagi belli olmuyor. bir tane yarim cikti basima dert oldu bugun basladi kulagimi uyusturdu artik

20lik dişinin üzerinde kaplama olan var mı??? aslında orası ağrı yapmıyor suan ama bende şimdi ya o da ağrı yaparsa ne yaparım kaygısı var çünkü onun karşılığı çürümüştü ve çekildi....

2 ay önce 20lik gömülü diş ameliyatı oldum bolu izzet baysal diş hekimliği fakultesinde ustelik 1 aylık hamileydim kadın doğum doktorundan ameliyat olabilir diye yazı getirdim neyse ameliyata bi girdim narkozu verdiler sol alt ust alınacaktı alta iğneyi vurduktan sonra canım yandı üstü aldırmıycam vazgectim dedm 50 dk ameliyatta kaldım cıktım buz falan sureklı kanama oldu dısımde aksamına hamılelerın kullanabılecegı antıbıyotık agrı kesıcı ve gargarayı aldık eve gıttım ıctım antıbıyotıgı sonra agrı yok dıye ıcmedım agrı kesıcıyı gargarayı yaptımmmm ve şookkk gargara agzımı yaktı dikişlerim sızladı başladım ben tepinmeye bagıra bagıra aglamaya gece gece gıttık diş aciline orda bı narkoz daha eve geldık yattım uyudum o gece gayet rahattım sabah oldu bende agrılar basladım yanagım bı elma kadar şişti kıpkırmızı oldu 7 dikiş vardı agzımda tabi gebelik durumundan sadece parol içiyorum ama o agrıyı mümkün degil kesmedi bagıra bagıra 5 gun gecirdim velhasılkelam diger yırmılıklerını aldırcanmı deseler tobe bıllah gıtttmemmmm :) 1 ay sonrada bebegim dustu kan uyusmazlıgındanmıs :(

Ben de 3gün önce aldırdım gömük 20lik dişimi, çok da sıkıntılı olmadı maşallah, kanama sadece bir iki saat oldu bende ...
Doktorun verdiği ilaçla şişlik vs de olmadı hiç buz koymaya gerek yokmuş o ilaç nedeniyle, uyuşukluk geçtikten sonraki birkaç saat dışında çok bir zahmeti olmadı yani şükür...Darısı diğer gömük 20liklerin başına :)

çok geçmiş olsun arkadaşlar, kurtulmuşunuz.
darısı benim başıma
tam gömük ve sinire denk geliyor.
çok korkuyorum :(

Nerede yaşadığını bilmiyorum ama benimde çene cerrahilik bir durumum vardı biz iki arkadaş aynı dertten müzdarip olup benim ki daha kötü olunca diiş ters dönmüş vs . arkadaşım ilk olarak çok ünlü bir dr bulup 2000 tl ye aldırdı ve 2 hafta neredeyse yattı . ben ise işimi şansa bırakıp büyükçekmece devlet hastanesine gidip kubilay çene cerrahına dişimi teslim ettim hemşiresinin izinli olduğunu ama herşeyi yapabilceğini söyledi ve hiç dikiş atmadı o senin işini zorlaştırır dedi hiçbirrrr acı hissetmedim 1 er hafta arayla aldı . gittiğim ilk zaman ilaç verdi her ihtimale karşı iltihap kurutucu yaşlı ama dinamik ve özel klinikteymişim gibi ilgisi sohbeti çok başarılıydı o sırada korktugum için psikolojime inmesi hiçbir ağrım olmadı tavsiye ediyorum. benim ki en zorr diş operasyonuydu 4 hastane 4 cerrah 1 dişçi gezdim ayrı ayrı hepsi filmimi incelemişlerdi

Back