- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.501
özelde ve devlette 20lik diş çekim fiyatları ne kadardır hanmlar bileniniz? 18yaş üzerini karşılıyor mu sgk devlette
özelde ve devlette 20lik diş çekim fiyatları ne kadardır hanmlar bileniniz? 18yaş üzerini karşılıyor mu sgk devlette
Evet devlet hastanesi karşılıyo,18 yaşından büyükseniz de babanız üzerinden sigortalı sayılıyorsunuz zaten. Özel fiyatları ise çok değişiyo,30 liraya da çeken var 150 liraya da
Gomulu disse cerrahi mudahale yapmalari gerekebiliyor o zaman fiyatlar daha yuksek oluyor bir dise 450 diyen de duydum 600 de,
sanirim 200 liradan asagi zor bulunur. En azindan istanbulda fiyatlar boyle :/
ben orda çektirdim sıra olmuyor cerrahıde hiç acısız bır gunde 2 tane çektilerankarada önerebileceğiniz yer var mı??
ben ankara üniversitesi diş hekimliği fakültesine gitmeyi planlıyorum yarın sabah
tabi film milm yeni çekilecek randevu verirler kuvvetle ihtimal
ankarada olup fakülteye gitmiş olan var mı aranızda??
Ben cerrahi kok cekimi yaptircam ama 20lil disim degil ondada ayni seymi yapiyorlar dikis filan bide herkez dikisini aldirdimi yoksa kendiliginden yok olan dikiste atiyorlarmi8aylik kizim var cok zor olucak benm icin :-(
adı 20 lik sadece .ne zaman çıkacagi belli olmuyor. bir tane yarim cikti basima dert oldu bugun basladi kulagimi uyusturdu artikdün 21 yaşına girdim aam benim 20lik dişten hala bir ses seda yok bazıları çıkmıyor diyorlar acaba öyle bir durum mu :/
Ben cerrahi kok cekimi yaptircam ama 20lil disim degil ondada ayni seymi yapiyorlar dikis filan bide herkez dikisini aldirdimi yoksa kendiliginden yok olan dikiste atiyorlarmi8aylik kizim var cok zor olucak benm icin :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?