- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
- 138
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.521
iyi bir cerrah lazim, iki gomuk dis var,cenede yer yok .. Hospitadent nasil? genel anestezi ile olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bir cerrah lazim, iki gomuk dis var,cenede yer yok .. Hospitadent nasil? genel anestezi ile olacak.
canim benim kizim icin arastiriyorum ben, kizim uyutulmak istiyor oldukca korkuyor ve disci fobisi var zaten, cenede dislerin cikabilecegi hic yer yok uyutumak istedigi icin hospitadent dedim ama? sen hospitadent e gitmismiydin? senin dislerinin cikacagi yer varmiydi? damagin kesildi sanirim? kac yasindasin? buyukcekmece devlet hastanesi hemen ayni gun e randevu aliniyor mu? biz yurtdisindna gelecegiz dis cektirmek icin, burada d ayapiyorlar ama ise ben tr d eyapilsin istiyorum.benim 4 gömük diş vardı bence istanbul büyükçekmece devlet hastanesi kubilay hoca dikişsiz uyuşturup yarıp aldı ve ben özellerde süründüm korkunc senaryolar çizildi
tamam canim cok tesekkur ederim randevu almayi deneyecegimben oraya gitmedim ama şöyle düşünün özel hastanelerde herşey iyidir diye bir şey yok .Ben şuan 23 yaşındayım 19 yaşında aldırdım aynı dr hala orada görev yapıyor damağımda yer kalmamıştı benim sıkıştırıp diğerlerinide bozar dedi onun yanı sıra şişiyor ve apse yapıyordu şimdi randevu almayı deneyin 1 hafta sonra gidip aldırmıştım bide benimki çok büyük bir dişti onuda parçaladı ama ben hiç bir acı hissetmedim ne öncesi ne sonrasında
tamam canim cok tesekkur ederim randevu almayi deneyecegim
Kizimin disi cikamaz ki yer yok, dua edin ne olur boyle bir sey olmasin insallahbenim gittiğim diş doktoru söylemişti. tam olarak çıkmadan çekilmeye çalışılırsa sinire dokunup yüzü felç etme ihtiamli bile varmş. bunu kesinlikle göz önünde bulundurun canlarım.
canım verdiğin cevap için çok teşekkür ederim,dişleri ağrımıyor şimdilik acaba çektirmesem ne olur? korkuyorum acı çekmesinden, belki hiç çıkmaya kalkmaz belki 30-40 lı yaşlarda çıkmaya çalışır belki o zamana tıp daha da gelişir? ayyy şimdi ağrı yapmayan dişi yer yok diye çektirmesem mi ki?ben de gömük 20 yaş dişimi çektirdim geçen cuma, cerrahi çekim oldu ve 6 dikişi atıldı. uyuşukluk geçene kadar sadece psikolojik olarak yıpranmıştım operasyon 1 saatten fazla sürdü ve ağzıma giren çıkan aletin haddi hesabı yok. uyuşukluk geçince belki de hayatımda ilk defa bu kadar acı çektim, 3 gün boyunca sabah akşam ağrı kesici iğne yaptırdım ve benim ağrı eşiğim de yüksektir dayanırım normalde ilaç vs kullanmayı sevmem. bu diş mahvetti beni 2. ve 3. günler ağzımın içi yanağım balon gibi şişti, koyduğum buzlar faydasızdı. 4. gün şişlik biraz inmiş gibi gözüküyordu dışarıdan ama içten hala oldukça şişti, yemek yemek konuşmak işkence gibi, antibiyotik hapı zor yutuyordum. 5. gün biraz daha rahatladım sadece gün içinde ve uyurken ağrı kesici almaya başladım. bugün 6. gün ve şişlik hala tam olarak inmedi çenem çekiliyor gibi ağzımı rahat hareket ettiremiyorum cumartesi günü dikişlerim alınacak bakalım o zamana kadar değişen bir şey olacak mı..
bu kadar acı sızısına rağmen bu dişin bana çıkarttığı diğer problemlerden kurtulmuş olma düşüncesiyle biraz rahatlıyorum. gerçekten problem yaratıyorsa gözünüzü karartın ve çektirin derim. herkese geçmiş olsun.
canım verdiğin cevap için çok teşekkür ederim,dişleri ağrımıyor şimdilik acaba çektirmesem ne olur? korkuyorum acı çekmesinden, belki hiç çıkmaya kalkmaz belki 30-40 lı yaşlarda çıkmaya çalışır belki o zamana tıp daha da gelişir? ayyy şimdi ağrı yapmayan dişi yer yok diye çektirmesem mi ki?
Canım bence gerekiyosa çektir. Benim erkek arkadaşımın dişleri çok düzgündür ve 20lik diş yüzünden dişler birbirini ittirdi alt dişleri birbine iyice bindi. Zten uyuşturuyorlar 2-3 gün yemek yerkrn zorlanırsın ama sonrası iyi 1 haftada hiçbişey yok gibi oluyo :)canım verdiğin cevap için çok teşekkür ederim,dişleri ağrımıyor şimdilik acaba çektirmesem ne olur? korkuyorum acı çekmesinden, belki hiç çıkmaya kalkmaz belki 30-40 lı yaşlarda çıkmaya çalışır belki o zamana tıp daha da gelişir? ayyy şimdi ağrı yapmayan dişi yer yok diye çektirmesem mi ki?
En son bi arkadaşımın kulağından kan geldi yirmlik dişinden dolayi. Ertelememek lazim. Ayrıca diğer dişleri sıkıştırıp şekil bozukluğu yapıyor.Kızlar iyi geceler öncelikle benim de sağ alt tarafta yani disin cikmasi gerek yer şiş şuan bu şişlik inecek mi yoksa bela geliyor mu yaşım 18