- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.481
belki çürür ama yaza kadar dişin.çünkü gömülü değil röntgenden gördüğüm kadarıylaYaza kadar idare etmez mi acaba ? Atanma ihtimalim de var çünkü.Bütün aksilikler bir oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki çürür ama yaza kadar dişin.çünkü gömülü değil röntgenden gördüğüm kadarıylaYaza kadar idare etmez mi acaba ? Atanma ihtimalim de var çünkü.Bütün aksilikler bir oldu.
belki çürür ama yaza kadar dişin.çünkü gömülü değil röntgenden gördüğüm kadarıyla
doğrudur doktorun öyle dediyse .yaza kadar bekletme bence cnm ya en kısa sürede kurtul bak birde çürükmüş hem sağlığına zararlıÇürük zaten. Gömük dedi ama.
yarısı çıktıysa ameliyat olmuyor ama çekiyorlar.arkadaşlar benim altta ki yirmilik dişimin yarısı çıkmış yanağa doğru yarısı çıkmamış hafif şişmiş.ağrı yok ama baskı yapıyo.doktora gıtmeye korkuyorum.ameliyat der diye.ağrı olmasada aldırmak lazım mıki...tecrubelı arkadaslar var mı bu konuda....
yarısı çıktıysa ameliyat olmuyor ama çekiyorlar.
ağrı yoksa gitmene gerek yok.benimki de yarısı çıktı yarısı içerde ama çenemde yer yok yara yapıyor o diş o yuzden çekiliyor.ee yarısı kökte nasıl çekiyorlar o kök açılmadan??? agrı yapmadasa gitmem gerekırmı doktora bilginiz var mı?
ağrı yoksa gitmene gerek yok.benimki de yarısı çıktı yarısı içerde ama çenemde yer yok yara yapıyor o diş o yuzden çekiliyor.
Gitmeden ogrenemezsin ama ne olacaginiagrı yok ama baskı yapmaya basladı.baktım yarısı çıkmış ama çok yamuk çıkmış yanaga doğru.yanı nasıl çekilcek?? amelıyat derler dıye korkuyorum.kaldıkı daha once 6 dişten kıst amelıyatı oldum ama bu daha korkutuyor nedense
Dikişler alınıyor bildiğim kadarıyla. Ben çektirdikten bir süre sonra başka bir şey için gitmiştim o doktor söyledi senin dikişlerin hala duruyor onları aldır diye. Sonra cerrahi bölümüne gittim hemen 5-10 dakikada aldılar sonrasında mikrop kapmaması için ilaç çalkaladım ağzımda. Beklediğimden basit çıktı :)Dikiş atılacak bana çekimden sonra,onları gidip aldırma şansım yok malesef.Atanmış olacağım.Dikişler alınıyor mu yoksa kalıyor mu ?
arkadaşlar benim altta ki yirmilik dişimin yarısı çıkmış yanağa doğru yarısı çıkmamış hafif şişmiş.ağrı yok ama baskı yapıyo.doktora gıtmeye korkuyorum.ameliyat der diye.ağrı olmasada aldırmak lazım mıki...tecrubelı arkadaslar var mı bu konuda....
Hiç korkma canım git aldır.Bende çok tırstım durdum ama korkulacak hiç bişi yokmuş.